Davor Malić

Okružni sud u Banjaluci odbacio kaznu od dvije godine za batinaša

BANJALUKA - Okružni sud odbacio je sporazum o priznanju krivice na osnovu koga je Ognjen Mrđa (29) trebalo da bude osuđen na dvije godine zatvora zbog iznude i brutalnog premlaćivanja Davora Malića (26), saznaje "Glas Srpske".

Banjaluka: Zbog požara uhapšen i mlađi Malićev brat

BANJALUKA - Svega dva dana nakon što je zbog podmetanja požara na banjalučkom kafiću "Med kafe" uhapšen Banjalučanin Davor Malić (26), juče je pao i njegov godinu mlađi rođeni brat Milan, osumnjičen da je jednom sugrađaninu ukrao i zapalio auto.

Premlaćen zbog duga od 70 maraka

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je određivanje pritvora za Banjalučanina Ognjena Mrđu (28), osumnjičenog za iznudu, odnosno premlaćivanje sugrađanina Davora Malića (25).

Ognjen Mrđa predat Tužilaštvu zbog premlaćivanja sugrađanina

BANJALUKA - Ognjen Mrđa /28/ iz Banjaluke danas je nakon kriminalističke obrade sproveden u nadležno Okružno javno tužilaštvo zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo iznuda nad sugrađaninom Davorom Malićem /25/, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Uhapšeni osumnjičeni za napad na Banjalučanina

BANJALUKA - Zbog sumnje da su pretukli Banjalučanina Davora Malića policija je uhapsila Ognjena Mrđu i Andreja Pravdića iz Banjaluke, potvrđeno je "Nezavisnim"

Pretučeni banjalučanin zadržan na UKC Banjaluka, počinioci i dalje nepoznati

BANJALUKA - Dvadesetpetogodišnji Davor Malić iz Banjaluke ima ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice, ali je njegovo stanje trenutno stabilno i nastavlja se dalje liječenje, rekao je večeras Srni neurohirurg Ostoja Savić sa Klinike za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka.

Banjalučanina oteli, pretukli, pa skinuli golog

BANJALUKA - Nepoznati napadači sinoć su u centru Banjaluke oteli i napali Davora Malića (25) iz Banjaluke.

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio mercedes

BANJALUKA - Dvadesetčetverogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali D.M. uhapšen je u Banjaluci zbog sumnje da je protekle noći u ovom gradu zapalio automobil "mercedes", vlasništvo jednog Banjalučanina.

Dilerima 12 i po godina zatvora

BANJALUKA - Milivoje Kerešević (51), Goran Bajić (40) i Goran Mirković (34), svi iz Banjaluke, te Vehid Jaskić (37) i Elvedin Velić (32), oba iz Kozarca, osuđeni su danas u banjalučkom Okružnom sudu na ukupno 12 i po godina zatvora zbog neovlaštene trgovine heroinom i marihuanom.

Obilno iskrvarenje bilo kobno po Medića

BANJALUKA - Željko Karan, specijalista sudske medicine, izjavio je danas u banjalučkom Okružnom sudu da je Veso Medić (24) iz Banjaluke, koji je uboden kuhinjskim nožem u avgustu ove godine ispred lokala "Ekselens" u banjalučkom naselju Mejdan/Obilićevo, preminuo usljed masivnog unutrašnjeg iskrvarenja.

Najčitanije