Davor Vujinović

Ubistvo sarajevskih policajaca: Zbog depeše istraga od starta u krivom pravcu?

SARAJEVO - Istraga o ubistvu sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koji su likvidirani 26. oktobra 2018. godine na Alipašinom Polju u Sarajevu, tapka u mjestu već godinu i pet mjeseci.

Tužilaštvo se oglasilo o istrazi ubistva sarajevskih policajaca

U subotu, 26. oktobra obilježava se godinu dana od ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Istraga o ubistvu sarajevskih policajaca krenula ispočetka?

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo pokrenulo je ispočetka istragu ubistva policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića u sarajeskom naselju Alipašino polje, čije ubice ni skoro godinu dana od likvidacije nisu otkrivene.

Član automafije policiji otkrio detalje o ubistvu sarajevskih policajaca?

SARAJEVO - Nedeljko Lizdek, jedan od osumnjičenih za krađu automobila na Trebeviću 2018. godine, navodno je pristao na saradnju s istražnim organima u predmetu ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Ubice sarajevskih policajaca istopile oružje i auto koje su koristili tokom zločina?

SARAJEVO - Istražioci koji rade na slučaju ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koje se dogodilo u sarajevskom naselju Alipašino Polje 26. oktobra prošle godine, još nemaju ključni trag pomoću kojeg bi se konačno rasvijetlila ova brutalna likvidacija.

Ubistvo sarajevskih policajaca: Pronađene rukavice i farmerke ubica?

SARAJEVO - Istražioci koji rade na slučaju brutalne likvidacije sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića u naselju Alipašino Polje 26. oktobra prošle godine, pronašli su nedavno crne rukavice koje su ubice koristile, najvjerovatnije tokom pokušaja pljačke golfa 6, pišu sarajevski mediji.

Osnovan fond za pomoć porodicama ubijenih sarajevskih policajaca

SARAJEVO - Opština Novi Grad Sarajevo uspostavila je poseban fond za pomoć prodicama policajaca Četvrte policijske uprave Novi Grad Adisa Šehovića i Davora Vujinovića koji su ubijeni na službenoj dužnosti 26. oktobra prošle godine u naselju Alipašino Polje.

Zatraženo produženje pritvora uhapšenog zbog ubistva sarajevskih policajaca

SARAJEVO - Kantonalno tužilaštvo Sarajevo zatražilo je novo produženje pritvora za još dva mjeseca za Srećka Trifkovića, koji se sumnjiči da se može dovesti u vezu s ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, potvrdila je jutros Srni portparol ovog tužilaštva Azra Bavčić.

Paljanin Miloš Obradov uhapšen zbog ubistva dvojice policajaca

PALE - Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su muškarca iz Pala, zbog sumnje da se može dovesti u vezi sa ubistvom dvojice sarajevskih policajaca, potvrđeno je "Nezavisnim".

Trifkoviću produžen pritvor, odbrani nije jasno za šta je osumnjičen

SARAJEVO - Kantonalni sud u Sarajevu donio je rješenje o produženju pritvora Srećku Trifkoviću za još dva mjeseca, potvrđeno je za "N1" iz ovog Suda.

Najčitanije