Davos

Vučić: Sit sam pridika evropskih lidera

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Davosu da je "sit pridika" evropskih lidera o bliskim vezama s Rusijom i Kinom.

Upoznajte najmisterioznijeg čovjeka na forumu u Davosu

DAVOS - Sadhguru je čovjek koji je izazvao priličnu pažnju na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu ove godine.

Vučić u suvenirnici: Evo šta će donijeti djeci iz Davosa

Iz suvenirnice - uspomena iz Davosa, šolja i toblerone za Milicu i Danila, plišani vuk za Vukana, napisao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Teme o kojima se ćuti u Davosu

Uoči još jednog u nizu foruma u Davosu, na kojem milijarderi iz raznih zemalja slušaju Gretu Tunberg i jedni druge, organizacija "Oksfam" je objavila izveštaj o siromaštvu i nejednakosti u svijetu, što je tema o kojoj se mahom ćuti.

U Davosu o Zapadnom Balkanu: Evropska unija treba ispuniti obećanja

DAVOS – U okviru jubilanog 50. svjetskog ekonomskog foruma u švakcarskom Davosu održan je Panel o Zapadnom Balkanu.

Tramp u Davosu: Amerika opet pobjeđuje kao nikad prije

DAVOS - Sjedinjene Američke Države (SAD) nalaze se usred dosad neviđenog ekonomskog procvata, izjavio je američki predsjednik Donald Tramp obraćajući se na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF), koji se održava u švajcarskom gradiću Davosu.

Ko dobija pozivnicu za Davos, a ko plaća ulaz

Ekonomski lideri okupili su se jubilarni 50. put u Davosu, švajcarskom zimskom centru. Svjetski ekonomski forum traje svega četiri dana, ali posao koji tamo započne razvija se tokom cijele godine. Ovo je šest osnovnih stvari koje svako treba da zna o Davosu.

Tramp stigao u Davos

DAVOS - Predsjednik SAD Donald Tramp doputovao je danas u Davos na godišnji Svjetski ekonomski forum, kako bi održao govor samo nekoliko časova prije početka suđenja u Vašingtonu o njegovom opozivu.

Tunbergova u Davosu: Saslušajte mlade ljude

DAVOS - Mlada švedska aktivistkinja protiv klimatskih promjena Greta Tunberg pozvala je danas vodeće lidere na Svjetskom ekonomskom forumu da saslušaju mlade ljude.

Makron i Tramp blizu sporazuma o oporezivanju velikih internetskih kompanija

Predsjednik Francuske Emanuel Makron izjavio je kako će s američkim predsjednikom Donaldom Trampom raditi na sporazumu u vezi s porezom koji je Francuska već uvela velikim internetskim kompanijama poput Googlea, Amazona i Facebooka, a u vezi s prometom koji pomenute kompanije ostvaruju u Francuskoj, javlja.

Najčitanije