Dea Đurđević

Dea progovorila o paklu kroz koji je prošla

Za voditeljicu jutarnjeg programa Pink televizije Deu Đurđević s pravom se može reći da je heroj. Superheroj.

Ukleti autobus: Zimus otkinuo ruku Dei Đurđević, juče umalo ubio bebu

BEOGRAD - Sedmoro ljudi, među kojima i jedna beba, povrijeđeni su juče oko 11 sati kada je u beogradskom gradskom autobusu preduzeća Banbus, na liniji 78, eksplodirala boca za vazduh.

Udaje se Dea Đurđević: Evo ko će pjevati na svadbi

Voditeljka Dea Đurđević godinama je u skladnoj vezi sa dvadeset godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, a par će se u nedjelju vjenčati pred porodicom i najbližim prijateljima.

Dea Đurđević skinula dio gipsa sa povrijeđene ruke

TV voditeljka Dea Đurđević uspješno se oporavlja od posljedica saobraćajne nezgode koju je imala početkom februara ove godine.

Dea Đurđević ljuta na oca, zabranila mu da dođe na njeno vjenčanje?

Voditeljka Dea Đurđević još se oporavlja od stravične nesreće u kojoj joj je prije četiri mjeseca otkinuta ruka. Ova hrabra djevojka koja je uz pomoć majke, bake i vjerenika Mladena Mijatović prebrodila najteži period u svom životu, polako se okreće lijepim stvarima.

Dea Đurđević se vraća u julu na male ekrane

Dea Đurđević, na koju je 7. februara naletio autobus dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana, ističe da je sve bolje i bolje, kao i to da se na male ekrane ponovo vraća u julu.

Dea Đurđević saslušana u tužilaštvu

Dea Đurđević (27), voditeljka TV Pink koja je umalo ostala bez ruke kada je na nju, dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, naletio autobus, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu i pridružila se krivičnom gonjenju vozača Bojana Jovanovića (42).

Dea Đurđević prvi put na javnom događaju poslije saobraćajke

Voditeljka Dea Đurđević pojavila se u nedjelju uveče, 21. aprila, na javnom događaju prvi put nakon stravične saobraćajne nesreće koja joj se dogodila 7. februara, kada joj je autobus otkinuo ruku.

Dea Đurđević prvi put na TV-u nakon saobraćajke

Voditeljka Dea Đurđević gostovala je sinoć na televiziji "Pink", te otvorila dušu o svemu što ju je snašlo u prethodnom periodu, nakon što je doživjela saobraćajku nezgodu kad joj je autobus otkinuo ruku.

Dea Đurđević poslije tri mjeseca izašla iz bolnice

Voditeljka Dea Đurđević izašla je iz bolnice prvi put nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila prije tri mjeseca, a u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Najčitanije