Debeljaci

Otvoren šalter pošte u Debeljacima

BANJALUKA – Banjalučko naselje Debeljaci dobilo je izdvojeni šalter pošte 78211 Vrbanja, čije će usluge koristiti oko 680 domaćinstava koja se nalaze na tom području.

Debeljaci dobijaju poštu

BANJALUKA - Kako bi korisnicima na području mjesne zajednice Debeljaci omogućili dostupnost poštanskih usluga, uskoro će biti otvoren izdvojeni šalter pošte u ovoj mjesnoj zajednici, potvrđeno je za "Nezavisne" u "Poštama Srpske".

Radojičić: Počela izgradnja kanalizacije u Debeljacima

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Debeljaci danas je počela izgradnja kanalizacije u dijelu Ulice Braće Kavića, u vrijednostu od 15.000 KM, a planirano je da radovi budu okončani tokom juna.

"Crvenkapa" sutra u banjalučkom naselju Debeljaci

BANJALUKA - Glumci Dječijeg pozorišta Republike Srpske izvešće sutra predstavu "Crvenkapa" u Društvenom domu banjalučkog naselja Debeljaci, čime će započeti realizacija projekta čiji je cilj da pozorišnu umjetnost približi djeci u svim djelovima grada.

Rasprava o planu "Ada - Debeljaci 5"

BANJALUKA - Odjeljenje za prostorno uređenje organizuje u utorak javnu raspravu o Nacrtu izmjene dijela Regulacionog plana "Ada - Debeljaci 5".

Počela sanacija klizišta u Debeljacima

BANJALUKA - Muke mještana Ponirske ulice u naselju Debeljaci, gdje je klizište koje se aktiviralo u martu zbog naglog topljenja snijega ugrozilo put, uskoro bi trebalo da budu završene, jer je počela njegova sanacija.

Obnovljena dva društvena doma u Banjaluci

BANJALUKA - Obnovljeni društveni domovi u Debeljacima i Dragočaju narednih dana biće u funkciji te će biti na raspolaganju mještanima i savjetima mjesnih zajednica ovih naselja.

Bez struje Debeljaci i Šibovi

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od 10.30 do 14 časova struje neće imati dio naselja Ramići.

Počela rekonstrukcija društvenih domova u Dragočaju i Debeljacima

BANJALUKA - Gradonačelnik Igor Radojičić u petak je ozvaničio početak rekonstrukcije društvenih domova u Debeljacima i Dragočaju.

Novi most u Debeljacima za deset dana

BANJALUKA - Mještani Debeljaka će za deset dana dobiti novi most preko kanala u ovom naselju, koji će biti širi i bezbjedniji za mještane od starog mosta.

Najčitanije