Debeljaci

Rasprava o planu "Ada - Debeljaci 5"

BANJALUKA - Odjeljenje za prostorno uređenje organizuje u utorak javnu raspravu o Nacrtu izmjene dijela Regulacionog plana "Ada - Debeljaci 5".

Počela sanacija klizišta u Debeljacima

BANJALUKA - Muke mještana Ponirske ulice u naselju Debeljaci, gdje je klizište koje se aktiviralo u martu zbog naglog topljenja snijega ugrozilo put, uskoro bi trebalo da budu završene, jer je počela njegova sanacija.

Obnovljena dva društvena doma u Banjaluci

BANJALUKA - Obnovljeni društveni domovi u Debeljacima i Dragočaju narednih dana biće u funkciji te će biti na raspolaganju mještanima i savjetima mjesnih zajednica ovih naselja.

Bez struje Debeljaci i Šibovi

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od 10.30 do 14 časova struje neće imati dio naselja Ramići.

Počela rekonstrukcija društvenih domova u Dragočaju i Debeljacima

BANJALUKA - Gradonačelnik Igor Radojičić u petak je ozvaničio početak rekonstrukcije društvenih domova u Debeljacima i Dragočaju.

Novi most u Debeljacima za deset dana

BANJALUKA - Mještani Debeljaka će za deset dana dobiti novi most preko kanala u ovom naselju, koji će biti širi i bezbjedniji za mještane od starog mosta.

"Ada Debeljaci 5" na javnom uvidu

BANJALUKA - Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana "Ada Debeljaci 5", koji se nalazi između ulica Ponirska i Tešana Podrugovića, biće na javnom uvidu do 16. juna

Rampom protiv bacanja smeća u Debeljacima

BANJALUKA - Mještane Carigradske ulice u naselju Debeljaci iznenadila je metalna rampa koja je postavljena 50 metara prije kraja slijepog dijela te ulice u kojem nema kuća.

Najčitanije