Deficit

Deficit BiH sa EU 1,66 milijardi evra

​BRISEL, BANJALUKA - BiH je u zemlje EU u 2017. godini izvezla robe i usluga u vrijednosti od četiri milijarde evra, dok je uvezla robe i usluga u vrijednosti od 5,643 milijarde evra, pokazuju podaci Eurostata.

Trgovinski deficit Federacije BiH za decembar skoro 455 miliona KM

SARAJEVO - Trgovinski deficit Federacije BiH za decembar 2017. iznosi 454.634.000 KM, pokazuju podaci Federalnog zavoda za statistiku. U decembru se iz FBiH najviše izvozilo u Njemačku, Srbiju i Hrvatsku, a najviše se uvozilo iz Hrvatske Njemačke i Italije.

Spoljnotrgovinska komora BiH: U prvih devet mjeseci deficit 5,2 milijardi KM

SARAJEVO – Deficit Bosne i Hercegovine u spoljnotrgovinskoj razmjeni sa svijetom u prvih devet mjeseci 2017. godine iznosi 5,2 milijardi konvertibilnih marka (KM).

Fond zdravstvenog osiguranja RS smanjio deficit, ali i cijene usluga

BANJALUKA - Fond zdravstvenog osiguranja RS je, kako ističu iz ove ustanove, nastavio kontinuitet smanjenja deficita te je krajem septembra deficit sa finansiranjem iznosio 2,1 milion KM i manji je za oko tri miliona u odnosu na prethodni mjesec.

Rezidentni predstavnik MMF-a u BiH Francisko Parodi za "Nezavisne": Deficit RS nije 170 miliona KM

BANJALUKA - Sa tačke gledišta MMF-a ostaju podaci o deficitu RS u iznosu od 35 do 40 miliona maraka, a ne 170 miliona kako je napisao glavni revizor RS, rekao je Francisko Parodi, rezidentni predstavnik te misije u BiH.

Deficit BiH sa Srbijom raste, sa Hrvatskom u padu

SARAJEVO - Deficit BiH u razmjeni poljoprivrednih proizvoda sa Srbijom bilježi konstantan rast u posljednje četiri godine uprkos tome što je i izvoz BiH u Srbiju bilježio stalni rast, navodi se u godišnjem izvještaju iz oblasti poljoprivrede za BiH za 2016. godinu čiji je autor Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Deficit nulte i A+ krvne grupe

SARAJEVO, BANJALUKA - U periodu godišnjih odmora teško je doći do davalaca krvi zbog čega se rezerve krvi smanjuju, a raste broj udesa i onih kojima je dragocjena tečnost prijeko potrebna.

Deficit BiH u prvom kvartalu 1,5 milijardi KM

SARAJEVO - BiH je u prvom kvartalu ove godine izvezla robu u vrijednosti 2,489 milijardi KM, što je više za 17,4 odsto nego u ustom periodu prošle godine, dok je uvoz iznosio 3,976 milijardi KM, što je više za 12,7 odsto nego u prvom kvartalu lani.

Trgovinski deficit FBiH za februar 404.965.000 KM

SARAJEVO - Federacija BiH je u februaru ove godine ostvarila izvoz u vrijednosti 547.760.000 KM, što je za 15,2 odsto više u odnosu na januar 2017. ili 13,3 odsto više u odnosu na februar prethodne godine.

Najčitanije