Defile

Sve spremno za defile u Banjaluci povodom Dana Republike

BANJALUKA - U Banjaluci će danas biti upriličen svečani defile povodom proslave tri decenije postojanja Republike Srpske, a sudeći prema fotografijama sa lica mjesta sve je spremno za ovu svečanost.

Na defileu za Dan Republike 2.800 ljudi

BANJALUKA U toku su posljednje pripreme za obilježavanje Dana Republike Srpske, povodom kojeg će aktivnosti biti organizovane tri dana, a u najatraktivnijem dijelu, svečanom defileu, koji će biti organizovan u Banjaluci u nedjelju u podne, učestvovaće 2.800 ljudi, potvrđeno je za "Nezavisne novine".

Egipćani u strahu: "Povorka faraona oživjeće stare kletve"

Mumificirani ostaci 22 drevnih egipatskih kraljeva i kraljica preneseni su u veličanstvenoj povorci ulicama Kaira do svog novog počivališta.

Faraoni u zlatnim kočijama prošli Kairom

U Egiptu je večeras održana svečana parada i proslava povodom premještanja 22 dragocjene mumije iz starog muzeja u centru Kaira do novog zdanja Nacionalnog muzeja Egipatslke civilizacije koji se takođe nalazi u glavnom gradu.

Defile Policijskog orkestra ulicama Banjaluke povodom Dana RS

BANJALUKA - U okviru obilježavanja Dana Republike Srpske 9. januara, u Banjaluci su dodijeljena odlikovanja zaslužnim institucijama i pojedincima, nakon čega je uslijedio muzički defile Policijskog orkestra.

Pogledajte svečani defile na ulicama Banjaluke

BANJALUKA - Povodom proslave Dana Republike - 9. januara, u centru Banjaluke održan je svečani defile.

Na svečani defile bez pirotehničkih sredstava, zabranjena i upotreba dronova

​Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske su, povodom obilježavanja 9. januara, pozvali sve građane Srpske da dođu u Banjaluku i Dan Republike proslave u miru i dostojanstveno.

"Marš slobode srpske vojske" prodefilovao ulicama Banjaluke

​BANJALUKA - Svečano obilježavanje 101. godine od ulaska srpske vojske u Banjaluku u Prvom svjetskom ratu održano je u petak ispred hrama Hrista Spasitelja, na kojem se veliki broj okupljenih prisjetio hrabrih predaka koji su donijeli slobodu.

Posljednje pripreme pred svečani defile

Na Gradskom stadionu u Banjaluci u toku su zavšne pripreme i postrojavanje učesnika defilea povodom Dana Republike Srpske – 9. januara.

Svečani defile održan na ulicama Banjaluke

BANJALUKA – Svečani defile povodom Dana Republike, 9. januara, održan je u centru Banjaluke.

Srpska slavi 26. rođendan, svečani defile u 12 sati

BANJALUKA - Republika Srpska slavi 26. rođendan! U Banjaluci će Dan Republike biti obilježen nizom manifestacija kojima će prisustvovati zvaničnici Republike Srpske, Srbije, predstavnici Srpske u institucijama BiH, te brojne zvanice iz regiona i svijeta.

Najčitanije