Dejan Mijić

Mijić: 1,2 miliona KM je pomoć građanima, a ne prevoznicima

BANJALUKA - Ovih 1,2 miliona KM koji su usvojeni na vanrednoj sjednici Skupštine grada Banjaluka je iznos koji će pomoći građanima, a ne prevoznicima, rekao je za "Nezavisne" Dejan Mijić, direktor "Autoprevoza".

Grmuša i Mijić zaratili zbog vreće pijeska

BANJALUKA - Vreća sa pijeskom koja se nalazila u jednom gradskom autobusu posvađala je Dejana Mijića, direktora "Autoprevoza", u čijem je vozilu bila ova vreća, i Milka Grmušu, odbornika PDP-a u Skupštini grada.

Transportna preduzeća u RS na ivici egzistencije, masovno dijele otkaze

BANJALUKA - Prevoznici širom Republike Srpske zbog pandemije virusa korona i ekonomske neopravdanosti znatno su smanjili kapacitet rada i počeli sa masovnim otpuštanjem radnika.

Mijić: Međunarodne linije oštećene, smanjen broj putnika zbog virusa

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine Udruženja saobraćaja i veza u Privrednoj komori Republike Srpske Dejan Mijić izjavio je danas Srni da su međugradske, a naročito međunarodne linije prevoza putnika jako oštećene jer je smanjen broj putnika zbog uticaja virusa korona, a na određenim polascima uopšte nema putnika za inostranstvo niti obratno.

Radnička karta 44, đačka 30 maraka

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da očekuje da prevoznici prihvate prijedlog grada o povećanju cijene gradskog prevoza u prosjeku od sedam odsto i ako bude dogovora, to će biti novi cjenovnik od 1. marta.

Najčitanije