Dejan Radonjić

Radonjić: Crvena zvezda izgleda dobro, s pravom je prvi favorit u ABA

Košarkaški trener Dejan Radonjić rekao je da mu prija pauza i period bez stresa i smatra da nema razloga za brigu kada je u pitanju njegova trenerska budućnost.

Crvena zvezda vraća Dejana Radonjića?

Košarkaški klub Crvena zvezda u ozbiljnim je pregovorima oko povratka Dejana Radonjića na mjesto trenera objavio je danas italijanski novinar Oracio Kauči.

Radonjić produžio ugovor sa Bajernom

Bivši trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić produžio je ugovor sa Bajernom do ljeta 2020. godine, objavio je danas minhenski klub.

Radonjić vodi Bajern u Evroligi

Nekadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i u narednoj sezoni predvodiće košarkaše Bajerna, objavio je klub iz Minhena.

Radonjić na klupi Bajerna

Ono što se tokom vikenda najavljivalo, u ponedjeljak je zvanično potvrđeno - Dejan Radonjić je novi trener Bajerna.

Radonjić zvanično zamijenio Ðorđevića na klupi Bajerna

MINHEN - Bivši trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, predvodiće košarkaše Bajerna do kraja sezone, objavio je klub iz Minhena.

Crnogorac mijenja Radonjića na klupi Zvezde?

Duško Ivanović mogao bi naslijedili Dejana Radonjića na klupi Crvene zvezde, ukoliko Crnogorac odluči da ipak napusti klupu beogradskog evroligaša.

Radonjić ide u San Antonio

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić prihvatio je poziv Grega Popoviča da se priključi stručnom štabu San Antonija tokom NBA letnje lige u Las Vegasu, piše Sportski žurnal.

Radonjić na ivici suza: Nisam više trener Zvezde

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, poslije osvajanja titule prvaka Srbije, u emotivnom razgovoru poručio je da, kako stvari stoje, najvjerovatnije odlazi sa klupe.

Dejan Radonjić ponovo na meti Baskonije

Španski Mundo Deporitivo prenosi da Sito Alonso napušta klupu Baskonije, odnosno da je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ponovo u fokusu Baskijaca.

Najčitanije