Dejana Živković

Vjerena Dejana Živković

Manekenka Dejana Živković rekla je "da" biznismenu Filipu, koji ju je zaprosio u romantičnoj atmosferi.

Trudna Dejana Živković

Dejana Živković je u blagoslovenom stanju, prenose mediji.

Bivša Džumhurova djevojka napravila radikalnu promjenu

Manekenka Dejana Živković (25), nakon raskida veze sa bosanskohercegovačkim teniserom Damirom Džumhurom, nastavila je svoj život u Americi, pa osim što vrijedno radi, prati i nove modne trendove i rado eksperimentiše sa svojim izgledom.

Dejana ostavila Džumhura zbog srpske pjevačice

Manekenka Dejana Živković je ostavila tenisera Damira Džumhura zbog srpske pjevačice Katarine Kaye Ostojić, pišu srpski mediji.

Kraj ljubavi: Dejana 'izbrisala' Damira Džumhura

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur i srpska manekenka Dejana Živković po svemu sudeći više nisu zajedno. Naime, Dejana je obrisala skoro sve fotografije sa Instagrama na kojima se nalazio najbolji sportista BiH u 2017. godine, što samo potvrđuje speklulacije da atraktivni par više nije u emotivnoj vezi.

Zanosna Dejana komentarisala Džumija u vrelom Sidneju

Najbolji bh. teniser i sportista BiH, Damir Džumhur već neko vrijeme se nalazi u Australiji gdje je i počeo novu sezonu. Džumhur će rano ujutru u okviru osmine finala ATP turnira odmjeriti snage sa domaćim igračem, Aleskom De Minarom (167), koji je iznenađujuće savladao Fernanda Verdaska.

Pogledajte kako trenira zanosna djevojka Damira Džumhura

Djevojka Damira Džumhura, manekenka iz Srbije Dejana Živković na svom Instagramu profilu gdje je prati preko 115.000 fanova je objavila zanimljiv video na kojem se vidi kako trenira i time održava gotovo idealnu liniju koja je itekako bitna u poslu kojem se bavi.

Najčitanije