Dejvid Bouvi

Prvi snimak Dejvida Bouvija prodan za 40.000 funti

Prvi poznati snimak Dejvida Bouvija, dok je bio šesnaestogodišnji pjevač u bendu zvanom The Konrads, prodana je u utorak na aukciji u Britaniji za gotovo 40.000 hiljada funti.

Prvi snimak legendarnog Dejvida Bouvija iz 1963. uskoro na aukciji

Prvi audio snimak Dejvida Bouvija, koji je snimljen kada je buduća rok zvijezda imala 16 godina, biće uskoro na aukcijskoj prodaji, saopštila je britanska aukcijska kuća Omega.

Otkrivena prva statua Dejvida Bouvija

Prva statua slavnog britanskog muzičara Dejvida Bouvija otkrivena je u nedjelju u britanskom gradu Ejlsberiju, gdje je taj veliki umjetnik prvi put put "predstavio" lik Zigi Stardasta.

Bouvijev sin snimio film inspirisan ocem

Novi film Dankana Džonsa, sina slavnog muzičara i umjetnika Dejvida Bouvija, pod naslovom "Mute", inspirisan je rediteljevim odnosom sa njegovim ocem.

Dvorana koja čuva muzičku istoriju

U nadi da će nastaviti očuvanje i proslavu bezvremenskih singlova i albuma, Akademija za očuvanje audiosnimaka je objavila imena novih izvođača koji će naći svoje mjesto u legendarnoj "Grammy" dvorani slavnih.

Filmovi o Dejvidu Bouviju i Majlsu Dejvisu na Entertejmentu

BEOGRAD - Distributerska kuća MegaCom Film obezbijedila je prava za prikazivanje filmova „Dejvid Bouvi - Neispričana priča“, „Majlsova najnovija pjesma“ i „Noćne priče“.

Najčitanije