Dekoracija

Malo mašte i smjelosti za vjenčanje iz snova

​Želite nešto efektno, ekstravagantno i upečatljivo, a da vas ne košta mnogo - potrebno je samo malo smjelosti i mašte u kombinovanju boja prilikom dekoracije.

Originalna praznična dekoracija: Ukrasite dom šišarkama

​Došlo je vrijeme praznika i još jedan decembar nas zove da probudimo svoju kreativnost i stvorimo pravi mali raj u našem domu. Dekoracija doma je ono što u velikoj mjeri oslikava praznike i upotpunjuje božićnu atmosferu.

Uključite žutu boju u dekoraciju doma

Žuta je jarka boja i rijetko ko je bira pri dekoraciji doma. To je zato što je ova boja prilično jaka i mnogi ljudi misle da ona ne prija oku.

Dekorišite dom pampas travom

Pampas trava, poznata kao egzotični korov koji su čak neke zemlje i zabranile saditi, novi je trend u uređenju interijera.

Lampicama i pahuljama unesite radost u vaš dom

Svaki praznik je poseban i budi ono najbolje u nama, ali Nova godina i Božić zaista su nešto specijalno. Kupovina, pakovanje poklona, kao i ispisivanje čestitki budi u svima nama ono najbolje, a svakako da nema pravog slavlja bez tople dekoracije doma.

Britni Spirs se pohvalila dekoracijom kuće

Pop zvijezda Britni Spirts se na Twitteru pohvalila novogodišnjim dekorisanjem svog doma.

Bundeve su nove saksije

Sa dolaskom jeseni stigle su nam tikve i bundeve raznih veličina i oblika. One su predivna jesenja namirnica koja se može konzumirati na brojne načine te su nezaobilazan dekor za pravljenje jesenjih aranžmana i ukrasa.

Najljepše jesenje dekoracije za vaš dom

Za neke, jesen je godišnje doba puno sjete kada se sve usporava i sprema za zimu. Za druge, jesen je puna toplih nijansi koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i načini da još jednom pokažu svoju kreativnost. Unesite jesen u svoj dom jesenjim dekoracijama.

Najčitanije