Deložacija

Muškarac deložiran iz stana u Španiji, našli mu 110 mačaka

Nakon što je muškarac iz Španije deložiran iz svog stana u centru Gandie iza njega je ostalo više od 100 mačaka koje su živjele sa njim u stanu.

Ponovo odgođena deložacija Glišića

Deložacija porodice Glišić sa imovine u banjalučkom naselju Vrbanja odložena je po četvriti put. Policija se povlači sa lokacije.

Deložacija porodice Glišić pod visokim mjerama bezbjednosti

Deložacija porodice Glišić sa imovine u banjalučkom naselju Vrbanja počela je jutros, a na mjestu događaja je prisutan veliki broj policajaca.

Deložirana porodica Popović iz Banjaluke

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Starčevica, danas je izvršena deložacija Vukosave i njene kćerke Sanje Popović.

Deložacija na površinskom kopu Šikulje: Porodica iseljena, napadnut kamerman

TUZLA - Porodica Ibrahima Spahića danas je deložirana iz kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini površinskog kopa Šikulje u Lukavcu. Deložaciju je zatražio Rudnik Kreka Tuzla zbog toga što je ovo rudno polje, ali čitav događaj nije prošao bez incidenta jer je napadnut jedan kamerman.

Pokušaj deložacije u Banjaluci: Prijetio da će se raznijeti plinskim bocama

​BANJALUKA – U centru Banjaluke, po nalogu Suda, uz asistenciju banjalučke policije, pokušana je deložacije Borke Petković i njenog sina Nedeljka.

"Kerber" iselio s Rakovačkih bara

BANJALUKA - Udruženje "Kerber" iselilo se s Rakovačkih bara i sada je u potrazi za drugom lokacijom na kojoj će biti smješten azil za pse, rekao je Goran Milojević, predsjednik ovog udruženja.

Muškarac u Zenici prijeti aktivacijom bombe zbog deložacije

ZENICA - U zeničkom naselju Odmut odvija se prava drama nakon što je korisnik stana A. B., koji je danas trebao biti deložiran, zaprijetio aktivacijom bombe ukoliko deložacija bude realizovana.

Odgođena deložacija porodice Tešanović u Gradišci

GRADIŠKA - Nakon višečasovne drame zbog prijetnje da će zapaliti stan, sudski izvršilac za danas je obustavio deložaciju porodice Tešanović u Gradišci.

Drama u Gradišci: Porodica Tešanović prijeti da će zapaliti stan

GRADIŠKA - Porodica Tešanović zaprijetila je da će, zbog postupka deložacije, zapaliti stan u Gradišci na koji su izgubili pravo nakon 20 godina sudskog spora.

Najčitanije