Demi Mur

Demi Mur u vezi s kuvarom

Nakon vijesti o bolesti Brusa Vilisa i njegovom zavšetku karijere, njegova bivša žena Demi Mur je bila uz njega, a sada je svijetom odjeknula nova vijest.

Svijet ponovo priča o licu Demi Mur

Slavna glumica Demi Mur nedavno se pojavila dodijeli Britanskih modnih nagrada 2021. koja se održala u Londonu i iako se potrudila da izgleda glamurozno, ipak je njena promjena na licu bila u prvom planu.

Demi Mur u vezi sa srpskom stilistkinjom

Slavna holivudska glumica nije zvanično potvrdila niti demantovala vezu s Mašom Mandžukom, a papraci su ih nebrojeno puta uhvatili zajedno.

Demi Mur zbunila izgledom posjetioce modne revije

Demi Mur (58) je prošetala modnom pistom na "Fendi" reviji u Parizu, međutim ono o čemu se najviše pričalo je drastična promjena njenog lica, koja nije oduševila baš sve njene fanove.

Brus Vilis i Demi Mur zajedno u karantinu

​Brus Vilis i Demi Mur objavili su na društvenim mrežama zajedničke fotografije iz karantina na kojima su sa cijelom porodicom i ljubimcama u istim pižamama.

Otkriveno ko je muškarac koji je platio majci Demi Mur za podvođenje

Jeziva ispovijest Demi Mur o silovanju koje je doživjela sa 15 godina uzdrmala je javnost, a sada je otkriveno ko je bio taj muškarac.

Demi Mur majka prodala za 400 dolara

Biografija čuvene američke glumice Demi Mur pod nazivom "Inside out" podigla je dosta prašine zbog mnogih detalja iz mladosti glumice koji zvuče kao neki strašan scenario za film.

Glumica ponovo šokirala javnost: Pristajala sam na seks utroje

​Nakon nedavnog priznanja da je silovana sa 15 godina, holivudska glumica Demi Mur u svojoj knjizi "Inside out" otkrila je nove detalje iz svog ljubavnog života.

Demi Mur pozirala gola sa 56 godina

​Demi Mur (56) skinula je sve sa sebe za oktobarsko izdanje časopis "Harper’s Bazaar".

Demi Mur opljačkana

Amrička glumica Demi Mur je bila žrtva velike prevare s kreditnim karticama.

Demi Mur uvela Breda Pita u mistični kult kako bi mu pomogla

Proteklih godinu dana bilo je i te kako teško za glumca Breda Pita koji je razvodom od koleginice Anđeline Džoli dotakao dno.

Paklena mladost Demi Mur

Pravo ime Demi Mur je Demetrija Džin i dobila je ime po šamponu. Napustila je školu u 16. godini i tada je počela da radi kao utjerivač dugova.

Ešton Kučer o razvodu sa Demi Mur

Gostujući u jednoj emisiji, holivudski glumac Ešton Kučer je otvoreno govorio o razvodu sa Demi Mur, a posebno se osvrnuo na borbu sa svojim emocijama.

Demi Mur ponovo ljubi mlađeg, ovaj put on ima 25

Demi Mur poznata je po tome da voli mlađe muškarce, a njen brak sa 16 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom podigao je mnogo prašine.

Internetom se širi snimak na kom Demi Mur ljubi dječaka u usta

Društvenim mrežama širi se stari snimak glumice Demi Mur na kom ljubi 15-godišnjeg dječaka u usta.

Najčitanije