Demos

Čubrilović: Kotor Varoš jedan od bastiona DEMOS-a

KOTOR VAROŠ - Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je da je Kotor Varoš jedan od bastiona te stranke i da će to sigurno ostati i nakon lokalnih izbora.

Kandidata SNSD-a za načelnika Srpca podržale US, NDP i DEMOS

SRBAC - Lider SNSD-a Milorad Dodik očekuje da će kandidati ove stranke na načelnike i gradonačelnike odnijeti podbjedu u 80 odsto lokalnih zajednica, a da će SNSD sa svojim koalcionim partnerima u 85 do 90 odsto sredina imati skupštinske većine.

Stanarević za "Nezavisne": Lokalni izbori za Demos su biti ili ne biti

Slobodan Stanarević, predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Demosa, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" da će ova stranka pokrenuti inicijativu da se na nivou grada Banjaluka s vremena na vrijeme održe referendumi s pitanjem o tome da li neke višemilionske poslove treba ili ne treba raditi.

SNSD u Brčkom na izbore ide u koaliciji sa DEMOS-om

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Brčkom na lokalnim izborima 15. novembra nastupiće u koaliciji sa DEMOS-om, a kandidat za gradonačelnika biće aktuelni gradonačlnik Siniša Milić, rekao je danas predsjednik brčanskog SNSD-a Đorđa Kojić.

Na odborničkoj listi DEMOS-a više od 50 odsto mladih

TRENIBINJE - Gradski odbor DEMOS-a u Trebinju predstavio je danas listu kandidata za odbornike na predstojećim lokalnim izborima na kojoj se nalazi 19 kandidata, među kojima je osam žena i više od 50 odsto mladih.

U Šamcu potpisan koalicioni sporazum SNSD-a, US, DEMOSA, SPS-a i DNS-a

ŠAMAC - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, Ujedinjene Srpske, Demosa, SPS-a i DNS-a u Šamcu potpisali su danas sporazum o koalicionom djelovanju za lokalne izbore koji će biti održani u novembru.

DEMOS i SP podržali kandidata SNSD-a za načelnika Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Mrkonjić Grad Zoran Tegeltija potpisao je večeras sa predsjednicima opštinskih odbora Demosa Radomirom Popadićem i Socijalističke partije Blaškom Kaurinom koalicioni sporazum za predstojeće lokalne izbore kojim je data podrška kandidatu SNSD-a za načelnika Mrkonjić Grada Draganu Vođeviću.

Čubrilović: Nema ultimatuma u vladajućoj koaliciji

BANJALUKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da nema, niti je bilo ikakvog ultimatuma u vladajućoj koaliciji na republičkom nivou, te da je bilo i da će biti međustranačkih razgovora, kako unutar koalicija, tako i između stranaka koje se nalaze na različitim stranama u strukturi vlasti.

Demos podržao kandidata SNSD-a za gradonačelnika Zvornika

ZVORNIK - Predsjednici zvorničkih gradskih odbora SNSD-a Zoran Stevanović i Demosa Spomenka Stevanović potpisali su danas koalicioni sporazum za predstojeće lokalne izbore kojim je data podrška kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Zvornika.

Dmičić: Nastojaćemo da budemo drugi politički subjekt sa SNSD-om

BANJALUKA - Demokratski savez (DEMOS) nastojaće da na predstojećim lokalnim izborima u BiH bude među četiri najznačajnija politička subjekta u Republici Srpskoj, a drugi u okviru vladajuće kolicije sa SNSD-om, izjavio je predsjednik Političko-ekonomskog savjeta ove stranke Mile Dmičić.

Najčitanije