Denis Šulić

Šulić: Institucije Srpske - garant napretka

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić izjavio je večeras Srni da institucije Srpske nikada nisu bile, niti će biti u službi pojedinaca, jer su Vlada, predsjednik Republike i najviša zakonodavna institucija garant ekonomskog i svakog drugog napretka.

Šulić: Šmit je njemački turista, i to će i ostati

BANJALUKA - Kristijan Šmit je njemački turista i to će i ostati za Republiku Srpsku, istakao je Denis Šulić, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, prenosi RTRS.

Šulić: SIPA u Narodnoj skupštini uzima tehničke izjave

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Deniš Šulić rekao je da službenici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH trenutno u prostorijama Narodne skupštine uzimaju tehničke izjave u vezi sa posebnom sjednicom parlamenta o vraćanju nadležnosti.

Šulić: Crnadak pričao isto kao i Bakir i nastavlja sa svojom demagogijom

​BANJALUKA - Koliko Igor Crnadak igra za Republiku Srpsku vidi se po tome kad kaže, isto kao i Bakir Izetbegović, da se o statusu Srpske treba baviti u institucijama BiH, rekao je za Srnu potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić.

Šulić: Groteskno kad iz Sarajeva govore o miješanju u unutrašnje stvari BiH

​BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić rekao je da je groteskno kad neko iz Sarajeva govori o miješanju u unutrašnje stvari u BiH.

Šulić: Parlament dao Vladi RS rok da pripremi rješenja

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić rekao je da je parlament Srpske u usvojenim zaključcima dao rok od šest mjeseci Vladi Srpske i nadležnim ministarstvima da pripreme rješenja koja će biti involvirana u pravni sistem Republike Srpske.

Šulić odgovorio zamjenici Šmita: "Gospođo, čiji ste Vi zamjenik"

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić odgovorio je na pismo iz ureda OHR-a u Banjaluci u kojem se od njega traži da poštuje Dejtonski sporazum i omogući prisustvo OHR-a na današnjoj posebnoj sjednici NS RS-a.

Šulić: OHR-u nije dozvoljeno da prisustvuje sjednici Narodne skupštine

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić rekao je da predstavnicima OHR nije dozvolio da prisustvuju sutrašnjoj posebnoj sjednici Skupštine o vraćanju nadležnosti oduzetih Republici Srpskoj.

Šulić: Kolegijum u utorak o posebnoj sjednici o vraćanju nadležnosti

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić izjavio je danas Srni da bi sutra skupštinski Kolegijum trebao da zakaže posebnu sjednicu najviše zakonodavne institucije o vraćanju nadležnosti prenesenih na nivo BiH.

Šulić: Do kraja godine tri posebne sjednice

​BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Denis Šulić istakao je da bi do kraja ove godine trebalo da budu održane tri posebne sjednice parlamenta.

Najčitanije