Denis Rodman

Rodman: Kim sjajan momak, nadam se da sporazum nije trik

SINGAPUR - Nakon što su američki predsjednik, Donald, Tramp i lider Sjeverne Koreje Kim Džong-un danas potpisali dokumenta o budućim mirovnim pregovorima, bivša NBA zvijezda Denis Rodman, koji je uoči istorijskog samita doputovao u Singapur da im pruži podršku, nazvao je Kima "sjajnim momkom".

Rodman se rasplakao tokom razgovora o Kimu i Trampu

SINGAPUR - "CNN" je nedugo nakon početka istorijskog samita na kojem su se sastali Donald Tramp i Kim Džong Un uradio videointervju s bivšim košarkašem Denisom Rodmanom koji se nalazi u Singapuru.

Rodman: Poštovanje za Trampa i Kima, volio bih da idem i ja

VAŠINGTON - Bivši košarkaš NBA lige Denis Rodman pozdravio je odluku američkog predsjednika Donalda Trampa da se sastane sa sjevernokorejskim liderom Kim Džong Unom u narednim mjesecima i dodao da bi volio da bude pratnja Trampa na tom sastanku.

Uhapšen bivši košarkaš Denis Rodman

Bivši igrač američke NBA košarkaške lige Denis Rodman uhapšen je u Južnoj Karolini zbog sumnje da je vozio pod uticajem alkohola, saopštila je policija.

Denis Rodman: Znam šta želi Sjeverna Koreja

Denis Rodman tvrdi da zna šta predsjednik Sjeverne Koreje želi od SAD, ali da će to što zna reći samo američkom predsjedniku Donaldu Trampu.

Denis Rodman savjetuje Trampa: Ovako moraš sa Kimom Džongom Unom

Bivši košarkaš Denis Rodman kaže da postoji "velika mogućnost“ da se tenzije između Sjeverne Koreje i SAD stišaju nakon što se Donald Tramp i Kim Džon Un lično sastanu.

Najčitanije