Denis Zvizdić

Dodik: Zvizdićev lični čin na izletu u Americi

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas Srni da Denis Zvizdić, iako je nezakonito na čelu više institucija u BiH, nije zadužen za kreiranje spoljne politike BiH, pa se njegov izlet u SAD i nastup koji je tamo imao mogu tretirati kao lični čin.

Zvizdić sa Palmerom: Podrška SAD za približavanje NATO

VAŠINGTON - Američka administracija podržava približavanje Bosne i Hercegovine članstvu u NATO-u i u tom cilju smatra važnim izradu Godišnjeg nacionalnog plana reformi (ANP) i što brže uspostavljanje vlasti, saopšteno je poslije sastanka predsedavajućeg Savjeta ministara BiH s posebnim izaslanikom Stejt Departmenta za Zapadni Balkan u Vašingtonu.

Zvidić u Vašingtonu: Orijentacija BiH prema slobodi i ekonomskom prosperitetu

VAŠINGTON - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH, Denis Zvizdić sastao se danas u Vijeću Nacionalne bezbjednosti u Vašingtonu sa zamjenikom direktora za Evropu, Džonom Eratom i zahvalio se na ukupnoj dosadašnjoj podršci i pomoći reformskim naporima u Bosni i Hercegovini, a posebno na njenom putu ka članstvu u NATO i Evropskoj uniji.

Zvizdić prisustvovao godišnjoj skupštini MMF-a i Svjetske banke

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara u tehničkom mandatu Denis Zvizdić prisustvovao je godišnjoj skupštini Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svjetske banke u Vašingtonu, na kojoj će biti razgovarano o pitanjima od globalnog značaja, uključujući svjetske ekonomske izglede.

Zaprimljena prijava protiv Zvizdića

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH potvrdilo je da je zaprimljena krivična prijava protiv Denisa Zvizdića, predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH, i Džemaila Ćibe, direktora Kancelarije za zakonodavstvo Savjeta ministara BiH.

Prijava protiv Zvizdića zbog nezakonite podjele 450.000 KM

SARAJEVO - Tužilaštvu BiH dostavljena je krivična prijava protiv Denisa Zvizdića, predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH, i Džemaila Ćibe, direktora Kancelarije za zakonodavstvo Savjeta ministara BiH, zbog Odluke o odobravanju sredstava tekuće rezerve u iznosu od 450.000 KM.

Odgođena sjednica Savjeta ministara, nije bilo kvoruma

SARAJEVO - Sjednica Vijeća ministara danas je odgođena zbog toga što nije bilo kvoruma.

Mršav učinak Zvizdićevog kabineta

SARAJEVO - U proteklih godinu dana, Savjet ministara BiH utvrdio je i parlamentu BiH, koji i ne zasijeda, proslijedio tek sedam prijedloga zakona, devet informacija, osam izvještaja, jednu odluku, jedan program i 75 odgovora na poslanička pitanja.

Zvizdić: Inicirati sastanak oba doma Parlamenta sa Predsjedništvom

SARAJEVO - Prošireni Kolegij Predstavničkog doma BiH danas u Sarajevu nije dogovorio sjednicu ovog doma.

Zvizdić: Posvećenost evropskom i NATO putu

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara u tehničkom mandatu Denis Zvizdić izjavio je danas da je BiH posvećena evropskom i NATO putu, te da se dalja integracija BiH u najznačajniju ekonomsku i socijalnu uniju na globalnom nivou ne dovodi u pitanje.

Najčitanije