Denis Zvizdić

Stevandić: Srpski predstavnici u Sarajevu dužni da poštuju Rezoluciju

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da su Rezoluciju o vojnoj neutralnosti dužni da poštuju srpski predstavnici na nivou zajedničkih organa, ali da oni ne samo da ne poštuju institucije Srpske nego ih i stalno napadaju.

Đokić: Srbi u BiH imaju jasan identitet

BANJALUKA - Predsjednik SP Petar Đokić ocijenio je da je izjava predsjedavajućeg Savjeta ministara Denisa Zvizdića u kojoj je Srbe nazvao "bosanskim" provokacija, od koje Zvizdić, ali i svi drugi, treba da odustanu.

Košarac poručio Zvizdiću: Mi smo Srbi i govorimo srpskim jezikom

SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac rekao je da je predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić izjavom u kojoj je Srbe nazvao "bosanskim" teško uvrijedio srpski narod u Republici Srpskoj i cijeloj BiH.

Duraković tvrdi da je Zvizdić obećao dva miliona KM za Srebrenicu

SARAJEVO - Bivši načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković rekao je da je predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić u razgovorima nakon Investiciono-razvojne konferencije u novembru 2015. godine govorio o dva miliona KM za tu opštinu.

Grujičić: Zvizdić obećao dva miliona KM, a Šarović bio upoznat o tome

SREBRENICA - Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić izjavio je Srni da nije tačno da ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović nije upoznat da su iz Savjeta ministara BiH obećana dva miliona maraka za pomoć Srebrenici, te naglasio da opština posjeduje dokaze o korespondenciji koja je vođena.

Zvizdić: Nikad nisam rekao da će biti izdvojeno dva miliona KM za Srebrenicu

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić izjavio je danas u Sarajevu da nikad nije rekao da će biti izdvojena dva miliona KM za infrastrukturne projekte u opštini Srebrenica.

Han: Mišljenje o kandidatskom statusu za BiH 2019. godine

SARAJEVO - Visoka predstavnica Evropske unije za spoljne poslove i bezbjednosnu politiku i potpredsjednica Evropske komisije Federika Mogerini i komesar za politiku susjedstva i proširenja EU Johanes Han pozvali su danas lidere u Bosni i Hercegovini da hitno usvoje izmjene Izbornog zakona.

Samit u Londonu: BiH dobila 275 miliona evra za tri infrastrukturna projekta

SARAJEVO/LONDON - Predsjedavajući Savjeta ministara Bosne i iHercegovine Denis Zvizdić učestvovao je danas u Londonu na Samitu premijera zapadnog Balkana (WB6+EU8) koji se održava u okviru Berlinskog procesa.

Podrška Rumunije evropskom putu BiH

SOFIJA - Predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić razgovarao je u Sofiji sa premijerom Rumunije Vioricom Dancilom o unapređenju bilateralnih odnosa i evropskom putu BiH.

Zvizdić: Od samita u Sofiji očekujemo značajne rezultate

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH, Denis Zvizdić, izjavio je na samitu Kine i zemalja srednje i istočne Evrope u Sofiji da je BiH izuzetno zainteresovana da nastavi sa daljim unapređenjem i jačanjem veza sa ovim zemljama.

Najčitanije