Derventa

Silovatelj sa dosijeom pokušao silovati konobaricu

DERVENTA - Drago Turudić (37) iz Dervente, koji je već poznat policiji i osuđivan zbog silovanja i više krivičnih djela, uhapšen je u nedjelju zbog sumnje da je pokušao silovati konobaricu jednog ugostiteljskog objekta na području tog grada i pritom joj ukrao 80 KM.

Uhapšen Dervenćanin osumnjičen za pokušaj silovanja i krađu

DOBOJ - Pripadnici Policijske stanice Derventa uhapsili su lice čiji su inicijali D.T. (37) sa područja ove opštine zbog osnova sumnje da je izvršilo silovanje u pokušaju i od žrtve otelo oko 80 KM.

Derventa slavi dan opštine: Njegovati uspomenu na poginule

DERVENTA - Služenjem parastosa ispred centralnog spomen-obilježja za 608 poginulih boraca Vojske Republike Srpske u Derventi, počelo je obilježavanje Dana ove opštine - 28. avgusta.

Poginuo pješak kod Dervente

DERVENTA - Pješak R.B. (64) iz Dervente poginuo je kada ga je udario automobil pasat za čijim volanom se nalazio njegov sugrađanin J.T. (28).

Počinje “Streetball 3×3 Derventa, Saša Oljača gost finalne večeri

Od 24. do 26. avgusta na terenu kod OŠ “Nikola Tesla” treću godinu u nizu održaće se turnir u uličnoj košarci “Streetball 3×3 Derventa” u organizaciji Košarkaškog kluba “Derventa”.

U Derventu otišao da se zaposli pa se utopio

DERVENTA - Dragomir Kokoruš (18) iz Petrovca utopio se prekjuče popodne nakon što je upao u vodu na bazenima "Olimp" u Derventi.

Preduzeće "Metalac MBM" gradi proizvodnu halu

DERVENTA - Preduzeće "Metalac MBM" iz Dervente, koje proizvodi opremu za građevinarstvo, uložiće 1,5 miliona KM u izgradnju nove proizvodne hale, a početak proizvodnje planiran je za 1. februar naredne godine.

Osamnaestogodišnjak se utopio u bazenu u Derventi

DERVENTA - Osamnaestogodišnji D.K sa područja opštine Petrovac preminuo je juče nakon što je upao u vodu u bazenima "Olimp" u Derventi.

Održan drugi festival etno pjesme

U Derventi je održan Drugi festival etno pjesme, u organizaciji Srpskog kulturno-umjetničkog društva (SKUD) Derventa, u okviru "Velikogospojinskih svečanosti".

Festival etno-pjesme na Trgu pravoslavlja

DERVENTA - Festival etno-pjesme u organizaciji Srpskog kulturnog umjetničkog društva /SKUD/ "Derventa" biće održan sutra na Trgu pravoslavlja u Derventi.

Najčitanije