Derventa

Hrabro i spretno izvukli ženu iz bunara

DERVENTA - Žena je u bunaru plutala na daskama i letvama koje su bile nabacane po vodi. Sišli smo uz pomoć ljestava, zavezali je štrikom za samoizbavu, izvukli i predali je Hitnoj pomoći.

Kćerka zvala policiju: Žena skočila u bunar, spašena u zadnji čas

DERVENTA - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa u saradnji s pripadnicima policije spaili su pedesetvdogodišnju ženu koja je pokušala da izvrši samoubistvo skokom u bunar.

Ilegalno organizovanje igara u Derventi

BANJALUKA - U Derventi su otkrivena dva slučaja neovlaštenog organizovanja igara na sreću, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

U Derventi više prvačića nego lani

DERVENTA - Načelnik opštine Derventa Milorad Simić izjavio je danas da je u osnovne škole na području ove lokalne zajednice upisano 250 prvačića, što je za 25 više nego lani.

Pijani biciklista učestvovao u nezgodi u Derventi

DERVENTA - Policija je u Derventi uhapsila tri pijana vozača, od kojih je jedan električnim biciklom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi.

Nasuo gorivo i pobjegao sa pumpe

DERVENTA - Policija u Derventi traga za vozačem koji je na jednoj benzinskoj pumpi nasuo gorivo u rezervoar i potom pobjegao a da nije platio.

Proceduralna greška "odložila" stečaj u "Unisu"

DERVENTA - Zbog proceduralne greške Okružnog privrednog suda u Doboju ni pola godine od podnošenja zahtjeva za stečaj Fabrike cijevi "Unis" iz Dervente ova pravosudna institucija nije donijela konačnu odluku o tome.

Vozio sa 2,21 promila alkohola u krvi

DOBOJ - Policija iz Broda uhapsila je lice iz Dervente čiji su inicijali D.N. koje je vozilo automobil sa 2,21 promilom alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Podesnim ključem obio tri zanatske radnje

DOBOJ - Derventska policija podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju protiv lica čiji su inicijali V.P. iz Dervente zbog sumnje da je na području ove opštine obilo tri zanatske radnje i kralo skupocjene predmete.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Derventi

DERVENTA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče neovlašteno priređivanje igara na sreću u opštini Derventa.

Najčitanije