Derventa

Starac palio korov pa zapalio kuću koju održava

DERVENTA - Prilikom paljenja niskopg rastinja vatra se izmakla kontroli osamdesetšestogodišnjaku D.Đ. i zahvatila kuću čije dvorište inače održava u mjestu Lug, područje opštine Derventa, a koja je u vlasništvu Z.B.

Narodna skupština RS usvojila zakon, Derventa postaje grad

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske usvojila je danas Zakon o gradu Derventa kojim se uređuje područje, nadležnosti, organi i finansiranje grada.

Jujić: Prijedlogom zakona o gradu Derventa uređuje se nadležnost grada

BANJALUKA - Prijedlogom zakona o gradu Derventa uređuje se područje, nadležnosti, organi i finansiranje grada, rekla je večeras u Narodnoj skupštini Republike Srpske ministar uprave i lokalne samouprave Senka Jujić.

SDS formirao većinu u Derventi, Zemunović predsjednik Skupštine

DERVENTA - Nakon tajnog glasanja, odbornici Skupštine opštine Derventa izabrali su danas Mirka Zemunovića za novog predsjednika ove lokalne skupštine.

Dužnika ugurao u auto, odvezao ga pa pretukao

DERVENTA - Dvadesetšestogodišnji Boban M. iz Dervente osumnjičen je da se dvije godine bavio zelenaštvom koristeći lošu finansijsku situaciju građana, a terete ga da je jednog oštećnog čak ugurao u vozilo i na jednoj lokaciji pretukao.

Simić prešao u vođstvo, SNSD dobija i Derventu

DERVENTA - Milorad Simić, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Derventa, prešao je u vođstvo i ima 330 glasova više od Vlade Kovačevića, zajedničkog kandidata SDS-a i PDP-a.

Derventska policija oduzela 7.300 lažnih evra

DERVENTA - Derventska policija pronašla je i oduzela 73 novčanice u apenima od 100 evra za koje se sumnja da su krivotvorene, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prijavljen da je napao službeno lice u Derventi

DERVENTA - Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno da je D.K. fizički nasrnuo na M.Đ. koji je u tom momentu obavljao službenu dužnost zajedno sa još jednom osobom, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ranio se u lovu

DERVENTA - U Domu zdravlja Derventa juče je ukazana pomoć M.Č. sa područja Dervente nakon samoranjavanja u lovu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Otvoren hipermarket Robot u Derventi

Domaći trgovački lanac Robot velikom brzinom nastavlja sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine.

Najčitanije