Derventa

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Derventi

DERVENTA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče neovlašteno priređivanje igara na sreću u opštini Derventa.

Mladić se objesio

DOBOJ - Dvadesetčetvorogodišnji LJ.Č. iz Gornjeg Detlaka u opštini Derventa objesio se u pomoćnom objektu porodične kuće, potvrđeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Banjalučanin iz stana u Derventi ukrao 10.000 KM

DERVENTA – Policija je u Derventi uhapsila I.L. iz Banjaluke zbog sumnje da je provalilo u stan u Derventi i ukrao oko 10.000 KM, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Tužiteljki SMS-ovima prijetio da će je ubiti

BANJALUKA - Goran Nović iz Dervente uhapšen je zbog prijetnji smrću Nataši Božičković, tužiteljki Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a sve je priznao tokom kriminalističke obrade, saznaju "Nezavisne".

Uhapšen zbog prijetnji tužiocu Nataši Božićković

BANJALUKA - Goran Nović iz Dervente je uhapšen zbog prijetnji opasnih po život upućenih tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Doboj Nataši Božičković, javlja Srna.

Zbog teških krađa privedeni mladići iz Dervente, oružje nađeno u balama sijena

PRNJAVOR, DERVENTA - Četvorica mladića iz Dervente uhapšena su zbog sumnje da su iz kafane "Dvorac" u Gornjim Palačkovcima, kod Prnjavora, ukrali 1.300 maraka, ali i da su se nekoliko dana kasnije vratili u isti taj objekat, te pokušali da ga ponovo opljačkaju.

Kompanija "Webo Bosnia" u Derventi otvorila objekat u vrijednosti od milion KM

DERVENTA - Njemačka kompanija "Webo Bosnia", koja se bavi proizvodnjom i projektovanjem specijalnih dijelova za automatske mjenjače, otvorila je u Derventi poslovni objekat u čiju je izgradnju uloženo oko milion KM, a ranije je pola miliona KM investirano u softvere i stanice.

Uhapšen vozač sa 2,75 promila alkohola

DERVENTA - Službenici Policijske stanice Derventa uhapsili su lice iz ove opštine čiji su inicijali M.M. (28), koje je upravljalo vozilom sa 2,75 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Tirnaniću 15 godina zatvora za ubistvo u Derventi

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 15 godina zatvora Dragana Tirnanića (60), jer je 1996. godine u Derventi ubio Gordanu Inđić, koja se protivila vezi svoje kćerke i Tirnanića.

Vozač obmanuo migrante da su prevezeni u Hrvatsku

DERVENTA - Službenici Policijske uprave Doboj su obezbjedili grupu od 22 migranta koji su predati Terenskom centru za poslove sa strancima Doboj, a oni su danas, uz nadzor policijskih službenika, napustili područje PU Doboj.

Najčitanije