Derventa

Krađa struje u Tesliću i Derventi

DOBOJ - Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je da je na kući postavljen električni kabl prije kontrolnog brojila, a dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Doboju izjasnio se da slučaj ima obilježje krađe električne energije, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Čistačica sa sinom i mužem lažirala pljačku?

DERVENTA - Ognjenka C. (39), čistačica u derventskom kafiću "Monte karlo", njen sin Nemanja C. (21) i njen nevjenčani suprug Željko V. (22) uhapšeni su zbog sumnje da su dogovorili pljačku u tom kafiću, saznaju "Nezavisne".

Čistačica lažno prijavila pljačku, uhapšena sa dva saučesnika

​DERVENTA – Policija u Derventi uhapsila je tri osobe nakon što je čistačica jednog ugostiteljskog objekta lažno prijavila da ju je napao nepoznati muškarac, koji je zatim obio aparat za igre na sreću, te sa ukradenim novcem pobjegao.

Na Svetosavkom balu prikupljeno 13.500 KM

DERVENTA - Na Drugom svetosavskom balu u Derventi, u organizaciji Kola srpskih sestara "Carica Milica", prikupljeno je 13.500 KM od ulaznica i donacija, a u okviru kulturnog progama nastupio je akademik Matija Bećković.

Ostavljena beba iz Dervente nije vraćena majci, staratelj tajna

DOBOJ - Nakon šest dana provedenih na Pedijatriji dobojske bolnice "Sveti apostol Luka", dvomjesečni dječak iz Dervente, kojeg je majka V.N. (23) u rano jutro u nosiljki za bebe ostavila u prolazu zgrade u Ulici srpske vojske u tom gradu, juče je u pratnji staratelja napustio ovu zdravstvenu ustanovu.

Dervenćanin hospitalizovan, uhapšen pijani sugrađanin

DOBOJ - Vozač FIAT-a čiji su inicijali K.Ć. iz Dervente hospitalizovan je u dobojskoj bolnici nakon današnje saobraćajne nezgode u Derventi, a njegov sugrađanin D.T., koji je upravljao teretnim vozilom kedi, uhapšen je jer bio pijan.

Beba koja je ostavljena u Derventi još na pedijatriji

DOBOJ - Dvomjesečni dječak kojeg je majka prije tri dana ostavila u prolazu zgrade u Ulici srpske vojske u Derventi još je u Službi pedijatrije dobojske bolnice "Sveti apostol Luka".

Nepoznate "lole" pokrale Maru na groblju

​Poznata pjevačica izvorne i folk muzike Mara Stjepanović doživjela je neprijatnost u kojoj je ostala bez značajne sume novca, a da slučaj bude bizarniji – pokradena je na groblju.

Nožem nasrnula na radnicu trgovine u Derventi

DERVENTA - V.S. iz Dervente zadržana je na liječenju u dobojskoj bolnici nakon što je nožem nasrnula na radnicu trgovinskog objekta u ovom gradu, navedeno je u saopštenju PU Doboj.

Kako je pronađen i spasen dvomjesečni dječak u Derventi

DERVENTA - Dvadesettrogodišnja V.N. šokirala je ne samo svoje sugrađane, nego i derventsku policiju i zdravstvene radnike u ovom gradu, jer je svoju bebu staru skoro dva mjeseca u petak rano ujutru ostavila na hladnom betonu u prolazu stambene zgrade u Ulici srpske vojske.

Najčitanije