Derventa

Bivši profesor iz Dervente preminuo nakon saobraćajne nezgode

DERVENTA - Rade Latinović (67) iz Dervente preminuo je juče poslije saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 14.20 časova u Ulici Marije Bursać.

U potrazi za poslom stigao do Kine

DERVENTA - Tridesetosmogodišnji Obren Bjelošević iz Dervente, u potrazi za poslom i boljim životom, otisnuo se u Kinu, za koju kaže da je drugi svijet u odnosu na zapadnu civlizaciju.

Prijetili bivšim djevojkama zbog kraja romanse

DERVENTA, TREBINJE - Tridesetsedmogodišnji Dervenćanin S.K. nije mogao da se pomiri s tim da njegova bivša djevojka ne želi nakon raskida da ponovo bude u vezi s njim, pa je nije ostavljao na miru, a osim što joj je slao prijeteće poruke, zaustavljao ju je na ulici i prijetio da će je pretući.

Požar na golfu

DERVENTA - U Derventi je jutros na automobilu golf izbio požar, a povrijeđenih nije bilo, javlja dopisnik Srne.

Oštetio budžet Srpske za 3,5 miliona KM

DOBOJ - Policija iz Doboja podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu protiv lica čiji su inicijali M.G. (70) zbog osnovane sumnje da je kao odgovorno lice u privrednom društvu iz Dervente oštetilo budžet Republike Srpske i vanbudžetske fondove za 3.574.617 KM.

Sudbina porodilišta biće jasna do kraja februara

DERVENTA, BANJALUKA - Situacija u vezi s porodilištima u Derventi i Prnjavoru je i dalje neizvjesna, pa dok prnjavorsko porodilište još radi, derventsko je privremeno zatvoreno i njegova sudbina i jasna slika trebalo bi da budu poznate najdalje do kraja februara, kaže Mirko Šaran, direktor Doma zdravlja Derventa.

Objavljena zbirka poezije "Derventa me u zagrljaj zove"

DERVENTA - Zbirku poezije "Derventa me u zagrljaj zove" autora Tanenka Marića iz Dervente objavio je Srpski književni klub "Vihor" iz ove opštine.

Tijelo Banjalučanina pronađeno na putu Derventa-Doboj

DOBOJ - Banjalučanin čiji su inicijali M.R. (59) pronađen je mrtav pored teretnog vozila na magistralnom putu Derventa-Doboj, u mjestu Modran, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Poginuo pješak u saobraćajnoj nesreći

DOBOJ - Lice čiji su inicijali N.P. /61/ sa područja opštine Dervente preminulo je nakon što ga je udarilo putničko vozilo "opel korsa" na regionalnom putu u derventskom naselju Modran, rečeno je Srni u dobojskoj Policijskoj upravi.

Identifikovana lica koja su izvršila provale u povratničke kuće

DERVENTA - Policijska stanica Derventa, 31.12.2018. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.K. (1993) i A.M. (1980), oba iz Dervente, zbog osnova sumnje da su izvršila dva krivična djela “Teška krađa“.

Najčitanije