Derventa

Pronađen dječak koji je nestao na području Dervente

DERVENTA - Dječak koji je jutros nestao na području Dervente, pronađen je živ i zdrav u šumi pored mjesta Kalenderovci u blizini Dervente, potvrđeno je "Nezavisnim" u Policijskoj upravi Doboj.

Nestao dječak (12) sa područja Dervente, u toku potraga

DERVENTA - Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska dvanaestogodišnjeg Borisa Legenovića iz mjesta Gornji Detlak, područje opštine Derventa, čiji je nestanak Policijskoj stanici Derventa prijavljen danas u 9.10 časova.

Status grada doprinio bi daljem razvoju Dervente

BANJALUKA - Predsjednik derventske Opštinske organizacije Socijalističke partije (SP) Slaven Gojković izjavio je da bi dodjela statusa grada doprinijela daljem privrednom razvoju Dervente, čemu su socijalisti svih prethodnih godina snažno doprinosili.

U stravičnom sudaru kod Dervente poginuo vozač iz Srbije

DERVENTA - U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u mjestu Lug, kod Dervente, poginuo je sedamdesetogodišnji vozač iz Srbije, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Derventa dodjeljuje plac za kuću višečlanoj porodici Dragojević

DERVENTA - Opština Derventa podržaće akciju humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" za izgradnju kuće višečlanoj porodici Dragojević i za tu namjenu dodijeliti jedan od opštinskih placeva u Novom naselju, dogovoreno je na sastanku predstavnika ove organizacije sa načelnikom opštine Miloradom Simićem.

"Metalac MBM" tokom epidemije nije otpuštao radnike

DERVENTA - Preduzeće "Metalac MBM" iz Dervente, uprkos epidemiji virusa korona i otežanom poslovanju, nije otpustilo radnike, te je od juna pokrenulo nove poslove i polako povećalo proizvodnju, rekao je direktor i vlasnik ovog preduzeća Slobodan Golub.

Crni niz: Poginuo maloljetnik na motociklu u Ceranima

DOBOJ - Maloljetni vozač motocikla iz Dervente poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Cerani na putu Derventa - Osinja.

Dodik: Derventa zaslužuje da dobije status grada

DERVENTA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Derventa zaslužuje da dobije status grada i ova lokalna zajednica ima perspektivu u budućnosti kojoj treba da teže mnoge druge sredine.

U pretresima na četiri lokacije pronađeni droga i oružje

Pripadnici Policijske uprave Doboj na području opštine Derventa izvršili su pretrese na četiri lokacije i tom prilikom pronašli opojnu drogu, oružje i minsko-eksplozivna sredstva.

Za rekonstrukcije u Derventi potpisani ugovori vrijedni 760.000 KM

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić potpisao je danas ugovore sa izvođačima radova na projektima rekonstrukcije 30 lokalnih putnih pravaca, uređenju centra Dervente, izgradnji potpornog zida na Pravoslavnom gradskom groblju i izgradnji ograde oko Partizanovog igrališta, ukupne vrijednosti oko 760.000 KM.

Najčitanije