Deset u pola

Kerim Čutuna: Novim ulogama spoznao sam razliku između filma i teatra

Kerim Čutuna, trenutno jedan od najpoznatijih mladih glumaca u BiH, svoju karijeru uspješno je počeo da gradi tokom studiranja na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

"Deset u pola" Danisa Tanovića najgledaniji film u bh. kinima ovog vikenda

Komedija Danisa Tanovića "Deset u pola" na prvom je mjestu po broju gledalaca u kinima u Bosni i Hercegovini ovaj vikend.

"Deset u pola": Film o običnim ljudima koji će im se i dopasti

Najnovije filmsko ostvarenje bh. režisera i oskarovca Danisa Tanovića po imenu "Deset u pola" nezaobilazni je dio repertoara svih bioskopa u Bosni i Hercegovini, a sarajevski duh imala je priliku da osjeti i publika susjednih zemalja nakon održane regionalne turneje u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji.

"Deset u pola" - duhovit i bajkovit film o prijateljstvu i porodici

Ekipa komedije "Deset u pola" Danisa Tanovića pozdravila je publiku na svečanoj projekciji koja je upriličena sinoć u Cineplexxu Sarajevo.

"Deset u pola" i "Resident Evil: Povratak u Raccoon City" od 2. decembra u kinima BiH

Nakon svjetske premijere na otvorenju ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala i sjajnih premijera na Festivalima u regionu u posljednjih sedam dana, na repertoar bh. kino dvorana i bioskopa konačno štiže novo filmsko ostvarenje bh. oskarovca i autora klasika "Ničija zemlja“ Danisa Tanovića, komedija "Deset u pola".

Najčitanije