Despot

MUP-u Srpske isporučena još tri "Despota"

BIJELJINA - Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) isporučila je Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske još tri specijalizovana oklopna vozila "Despot", rekao je Srni generalni direktor TRB-a Slavenko Ristić.

Dječak leptir izgubio bitku: Hrabri Despot Lazić preminuo

Maleni i hrabri Despot Lazić (12), dječak leptir iz Bajine Bašte, preminuo je na Institutu za majku i dijete u Beogradu, gdje su se ljekari prethodnih dana borili za njegov život.

Dječak leptir Despot bori se za život, a prevaranti lažiraju račune

Despot Lazić, dječak leptir iz Bajine bašte, preslatko dijete koje 12 godina živi s otvorenim ranama na cijelom tijelu, i dalje se bori za život na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Dva "Despota" stigla u MUP RS

BANJALUKA - Dva "Despota" isporučena su danas MUP -u RS i upravo promovisana u Centru za obuku u Zalužanima.

Danas zvanična predaja dva "Despota" MUP-u, uskoro još tri

BIJELJINA - Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) isporučiće danas Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske dva oklopna multifunkcionalna vozila "Despot" koja ulaze u redovnu upotrebu policije, rekao je Srni direktor i većinski vlasnik TRB-a Slavenko Ristić.

Lukač: MUP-u će narednih dana biti isporučena dva "Despota"

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je predstavljanje oklopnog vozila "despot" na Sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner" u Beogradu veliki uspjeh ne samo za "Tehnički remont Bratunac" (TRB), već i za Republiku Srpsku, te da će u narednih 10-15 dana ovom ministarstvu biti isporučena dva ovakva vozila.

Unaprijeđeni Despot na Sajmu u Beogradu

BEOGRAD - Generalni direktor kompanije "Tehnički remont Bratunac" (TRB) Slavenko Ristić izjavio je danas da na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner" u Beogradu ovo privredno društvo predstavlja svoje proizvode, uključujući i unaprijeđenu verziju funkcionalnog oklopnog vozila "Despot".

MUP Srpske dobija dva "Despota"

BANJALUKA - Prva dva serijska modela oklopnog vozila "Despot" uskoro će biti isporučena Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Promovisano prvo oklopno vozilo proizvedeno u Srpskoj

BIJELJINA - Na svečanom defileu povodom Dana Republike Srpske u Banjaluci je danas promovisano i prvo oklopno vozilo proizvedeno u Srpskoj - "despot", kompanije "Tehnički remont Bratunac" /TRB/.

Najčitanije