Destinacija

Ovo je najbolja destinacija za odmor na svijetu

U okviru studije koju je sproveo veb-sajt money.co.uk istraživalo se koji gradovi su najbolje ocijenjeni širom svijeta kada su u pitanju hoteli, restorani, noćni izlasci i stvari koje treba posjetiti.

Dejli mejl objavio listu top 10 destinacija za 2022.

Ova godina će donijeti pravu gozbu avantura na otvorenom, novih destinacija i značajnih godišnjica koje će nas privući da se vratimo putovanjima. Dejli mejl je na ovu listu stavio i Crnu Goru. Evo šta su pisali o njoj.

Ryanair sljedeće godine predstavlja osmu destinaciju van Banjaluke

Niskotarifni avio-prevoznik Ryanair sljedeće godine će predstaviti svoju osmu destinaciju van Banjaluke.

Trebinje na listi svjetskih destinacija

TREBINJE- Trebinje kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija regiona potvrdilo je i da pripada samom vrhu svjetskog turizma na konferenciji „Globalni dani zelenih destinacija“ gdje je ova lokalna zajednica kao prva u BiH izabrana među “Top 100” priča o održivosti sa projektom Hercegovačke kuće, kao i jedan projekat iz Mrkonjić Grada.

Vrvi od kupača na Panonskim jezerima

TUZLA - Zbog visokih temperatura proteklih dana građani BiH tražili su osvježenje na rijekama, bazenima i drugim kupalištima, a kada je u pitanju Tuzla, posebno je atraktivan kompleks Panonskih jezera, gdje je od 1. juna prodato 300.000 ulaznica.

Wizz Air od jula iz Beograda leti na devet novih destinacija

Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air od sredine jula uspostavlja devet novih linija iz Beograda i letjeće do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turka, Lisabona, Fridrihshafena i Osla, saopštio je danas u Beogradu izvršni direktor te kompanije Jozef Varadi.

Crna Gora najbrže rastuća evropska turistička destinacija

PODGORICA - Prema posljednjem izvještaju Evropske komisije za putovanja (ETC) Crna Gora je prepoznata kao najbrže rastuća destinacija među 33 evropske zemlje koje su članice ove međunarodne organizacije.

Najčitanije