Destinacije

"Nezavisne" putuju kroz BiH: Biseri juga pokazali svoju vrijednost

RAVNO, NEUM, STOLAC - Od toliko prelijepih mjesta u Bosni i Hercegovini, većina ljudi bira destinacije u inostranstvu kao one koje su poželjne i koje će im omogućiti da nauče nešto novo i vide nešto lijepo.

Budućnost putovanja: Više novca uz više sadržaja

Iako djeluje kao da zemlja miruje, brojevi će vas iznenaditi. Statistike kažu da turisti svakodnevno putuju bez obzira na dnevne promjene, otvaranje i zatvaranje granica i prijetnje karantenom.

Forbes: Hrvatska i Crna Gora najpoželjnije destinacije u 2020. godini

Prema uticajnom američkom časopisu Forbes, među 20 najsigurnijih i najboljih evropskih destinacija za post korona putovanja i turizam, uvrštene su tri hrvatske destinacije, Zagreb, Cavtat i Rijeka, ali i crnogorski Kotor kao i Bohinj u Sloveniji.

Gašić: Vaučeri će moći da se koriste na dvije destinacije

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić rekla je da će za aranžmane koji podrazumijevaju četiri i više noćenja biti omogućeno da vaučeri, koji će biti emitovani o trošku Srpske s ciljem podsticaja oporavka domaćih turističkih kapaciteta, budu iskorišteni na dvije destinacije.

Top-10 destinacija za 2020. godinu: I jedna država iz regiona na listi

Ova godina se bliži kraju, mnogi od vas možda već planiraju novogodišnja putovanja, a neki možda zamišljaju destinacije koje će posjetiti sljedeće godine.

Gluhaković: Novim turističkim destinacijama stvoriće se brojne prednosti

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković izjavio je danas da će se proglašenjem Banjaluke i Istočnog Sarajeva turističkim destinacijama Srpske dobiti i stvoriti mnoge prednosti.

Putovanja za žene na najpoznatije svjetske lokacije

Način na koji smo do sada shvatali putovanja te posjećivali svjetske destinacije definitivno se mijenja.

Top destinacije za paraglajding: Ostvarite san o letenju

Paraglajding je jedan od najlakših načina da se ostvari čovjekov san o letenju. Zato je, bez obzira na to što je relativno nov, ovaj adrenalinski sport veoma brzo postao popularan. Interesovanje za paraglajding se intenzivno širi, posebno u zadnjih petnaestak godina, te je danas on dosegnuo do sportskog vazduhoplovstva.

Destinacije koje morate posjetiti u Emiratima

Planine, pješčane dine, plaže, bogati zeleni parkovi, prašnjava sela, stare kuće, živopisni sukovi, ali i moderni šoping molovi i visoki neboderi, čine kaleidoskop ponuda za turiste. UAE se razvijaju tolikom brzinom da postaju jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu. Ovo su mjesta gdje se nalaze neka od najljepših hotelskih odmarališta, a mnogi turisti im se iz godine u godinu s radošću vraćaju.

Najčitanije