Detalji

Vučić otkrio detalje razgovora sa Putinom

BEOGRAD - Predesjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o razgovoru sa ruskim predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Procurili detalji Đokovićeve žalbe: Evo kako su ga iz minuta u minut maltretirali na aerodromu

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković i dalje proživljava tortutu australijskih vlasti koji su ga smjestili u karantin po dolasku u tu zemlju, a očekuje se da će u noći između nedjelje i ponedjeljka po srednjeevropskom vremenu saznati konačnu odluku hoće li biti deportovan ili će mu dozvoliti da nastupi na Australijan openu.

Viki Miljković u odličnim odnosima sa pastorkom

Pjevačica Viki Miljković i kompozitor Dragan Tašković Taške dugo su u skladnom braku i imaju sina Andreja (14), dok on ima i iz prvog braka kćerku Jelenu.

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

U kuću Merilina Mensona (52) upala je policija, odnosno istražitelji šerifa iz Los Anđelesa, koji su navodno zaplijenili diskove uslijed istrage i optužbi da je seksualno zlostavljao više žena.

Isplivali gnusni detalji o Merilinu Mensonu

Novi detalji o nedoličnom ponašanju kontroverznog muzičara Merilina Mensona svakog dana izlaze na vidjelo, a posljednji u nizu je tvrdnja njegovog prijatelja iz djetinjstva da je pjevač zlostavljao svoju majku.

Mirković: Kad me je Toni zaprosio, bila sam u šoku

Dragana Mirković podijelila je sa javnošću koji joj je najljepši trenutak sa suprugom Tonijem.

Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje o sebi

Gostujući u jednoj emisji otvoreno je pričala o pojedinim detaljima iz svog života, kao i druženju sa Van Damom.

Viki Miljković otkrila nepoznate detalje iz života

Viki Miljković, već decenijama jedna od popularnijih pjevačica, a posljednjih godina i stalni je član žirija Zvezde Granda.

Detalji života u kampu za izbjeglice

Još otkako je počeo građanski rat u Južnom Sudanu 2013. godine, više od milion izbjeglica je prešlo u Ugandu. Fotografije Tomija Trenčarda prikazuju svakodnevni život u nekoliko izbjegličkih kampova u blizini granice.

Pikantni detalji sa suđenja u predmetu "Trezor": Pljačkaš rekao radnici banke 'Volim te, lutko'

BANJALUKA - Čula sam kad se jedan od razbojnika pri izlasku iz banke obratio mojoj koleginici riječima: "Volim te, lutko".

Detalji kuću pretvaraju u dom

Uređenje enterijera može biti vrlo zabavno i zanimljivo. Želite li svome domu udahnuti svježinu, poigrajte se jeftinim detaljima koji u trenu mogu osvježiti i najdosadniju prostoriju.

Detalji potrage za bjeguncima: Optuženi za ubistvo Lazarevića bježao u gaćama

BANJALUKA - Saša Vidović (35) iz Bijeljine, koji je optužen za ubistvo Miroslava Lazarevića (32), a koji je jesenas izrešetan iz automatske puške u Istočnom Novom Sarajevu, u momentima kada je u policijskoj potjeri sarajevskim ulicama uhapšen na sebi je, uz jaknu, imao samo - bokserice.

Najčitanije