Detroit

Pucnjava u srednjoj školi u SAD, ubijena tri učenika

DETROIT - U srednjoj školi u blizini Detroita došlo je do pucnjave i tom prilikom poginula su tri učenika, a šest osoba je ranjeno.

Lebron Džejms: Nisam zaslužio suspenziju

Najbolji košarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms propustio je jednu utakmicu u NBA ligi zbog sukoba sa Ajzeom Stjuartom, a nakon suspenzije osvrnuo se na incident sa košarkašem Detroita.

Novi haos na NBA parketu, rušio sve pred sobom da uzvrati Lebronu

Uznemirujuće scene na NBA utakmici. Sve je počelo Džejmsovim udarcem, koji je krvavi košarkaš Detroita po svaku cijenu htio da uzvrati.

Polarni medvjed ubio medvjedicu u zoo-vrtu

Muški polarni medved Nuka ubio je dvadesetogodišnju medvjedicu u zoološkom vrtu u Detroitu, kada je pokušao da se pari s njom.

Poslanici ne mogu poništiti rezultate glasanja u Mičigenu

VAŠINGTON - Poslanici savezne američke države Mičigen ne mogu poništiti rezultate glasanja na predsjedničkim izborima u SAD, izjavio je Bob Bauer, pravni savjetnik izbornog štaba izabranog američkog predsjednika Džozefa Bajdena.

Tramp povlači tužbu u Mičigenu

Pravni tim američkog predsjednika Donalda Trampa povukao je tužbu u vezi sa prebrojavanjem glasova u Mičigenu.

Tramp: Čikago je gori od Avganistana

Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je da gradonačelnici iz Demokratske stranke i administracije Baraka Obama ništa nisu uradili po pitanju borbe protiv kriminala

Smetao mu vatromet, ubio ženu pa sebe

SENT KLER ŠORS - Detroitska policija saopštila je danas da je dvoje ljudi stradalo u predgrađu Sent Kler Šors u opsadi kuće koja je trajala više od 30 sati, a započeo je kada je muškarac burno reagovao zbog vatrometa koji je zapaljen u komšiluku.

Najveći američki sajam seli se iz zime u ljeto?

Salon automobila u Detroitu, koji se tradicionalno održava u januaru, trebalo bi od 2020. da bude organizovan u junu.

Sajam u Detroitu se više neće održavati u januaru

Sjeverno-američki, međunarodni sajam automobila se decenijama održavao u januaru, početkom svake nove godine, međutim, od sljedeće godine se to mijenja.

Najčitanije