Didije Drogba

Drogba ponudio bolnicu za borbu protiv virusa

Bivši napadač Čelsija Didier Drogba (42) aktivno se uključio u borbu protiv pandemije virusa korona u svom rodnom Abidžanu.

Drogba, Eto i Ba ogorčeni zbog izjava da se lijek testira u Africi

Legende afričkog fudbala Didije Drogba, Samuel Eto i Demba Ba oštro su reagovali nakon istupa dvojice francuskih ljekara koji su predložili da se testiranje eksperimentalnih lijekova za virus korona obavi u Africi.

Drogba kači kopačke o klin

Bivši golgeter Čelsija Didije Drogba, ipak, je definitivno završio bogatu fudbalsku karijeru.

Emotivni oproštaj legendarnog Drogbe od fudbala

Iako je penzionisanje sastavni dio karijere svakog sportiste, uvijek je posebno teško gledati kada velike zvijezde "objese kopačke o klin".

Drogba završava karijeru na kraju sezone

Nekadašnji golgeter Čelsija Didije Drogba izjavio je danas da će završiti karijeru u dresu američkog Finiks Rajzinga po okončanju ove sezone.

Drogba ponovo opčinjen seksipilnom bivšom djevojkom

Ako je vjerovati turskim medijima, slavni fudbaler Didije Drogba ponovo bi ušao u romansu sa bivšom djevojkom Nitom Kuzminom.

Drogba završava karijeru sljedeće godine u Finiksu

Jedan od najboljih golgetera prethodne dvije decenije Didije Drogba objavio je da će krajem naredne godine završiti fudbalsku karijeru.

Drogba prešao u Finiks, biće i jedan od vlasnika kluba

Nekadašnji golgeter Čelsija Didije Drogba odlučio je da u 39. godini karijeru nastavi u američkom trećeligašu Finiks Rajsingu.

Najčitanije