Dijego Armando Maradona

Novi dokument o Maradoni: Nije smio da se liječi u takvim uslovima

Dijego Armando Maradona operisan je 2. novembra 2020. godine i nakon toga je od klinike dobio izvještaj da ne bi smio da se liječi u uslovima kakve je u stvari imao u svom domu u Buenos Ajresu, piše u dokumentu.

Maradona u trenutku smrti bez alkohola i narkotika u tijelu

Autopsija tijela Dijega Armanda Maradone je završena i rezultati su potvrdili da u vrijeme smrti Argentinac u svom organizmu nije imao alkohola i narkotika. Maradona je preminuo 25. novembra u 61. godini, samo dve nedjelje pošto je otpušten iz bolnice nakon operacije mozga.

Maradona na novačanici, čeka se odluka Kongresa

Lik nedavno preminule fudbalske legende Dijega Maradone mogao bi da se nađe na novčanici od 1.000 pezosa, a argentinski kongres uskoro će raspravljati o tom zahtjevu koji je podnijela članica Doma senatora Kongresa Norma Durango.

Advokat: Maradona se udario u glavu sedam dana prije smrti

Bivši argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona pao je i udario se u glavu sedam dana prije nego što je preminuo od posljedica srčanog udara, izjavio je Rodolfo Bake, advokat medicinske sestre Dahijane Gizele Madrid, koja je svjedok u istrazi o smrti fudbalske legende.

Prvi snimak Mesija nakon smrti Maradone: Nije mogao da sakrije emociju

Čitava fudbalska planeta odaje počast velikanu ovog sporta, Dijegu Armandu Maradoni koji je preminuo 25. novembra nekoliko dana poslije svog 60. rođendana.

Nevjerovatan potez Napolija u čast Maradone

Klub u kojem je Dijego Maradona bio i ostaće vječna ikona, odlučio je da mu se oduži na poseban način. Nakon što je odlučeno da se legendarno ime San Paola preimenuje u stadion Dijego Armando Maradona, Napoli je odlučio i da promijeni dizajn dresova i da već na meču protiv Rome igraju u posebno napravljenom dresu u čast Dijega.

Argentinski milijarder obećao Maradoni da će postaviti njegovu statuu

BUENOS AJRES - Argentinski milijarder Eduardo Eurnekijan namjerava da ispuni obećanje koje je dao svome prijatelju, ikoni fudbala, nedavno preminulom legendarnom Dijegu Armandu Maradoni, da će postaviti njegovu statuu na najvećem argentinskom aerodromu Eseiza u Buenos Ajresu.

Omaž Maradoni u Seriji A

Dijego Maradona je preminuo u srijedu od posljedica srčanog udara i u Argentini je proglašena trodnevna žalost.

Maradona u Italiji: Kada mit prelazi u legendu

Sin nekadašnje kuvarice Dijega Maradone napravio je u Milanu privatni muzej sa dragocjenim predmetima koje su pripadale ili su na neki način povezane sa preminulim fudbalskim šampionom, piše list "Il fato Kotidijano".

Maradonin "otac" jedini ne zna za odlazak El Pibea

Odlazak Dijega Armanda Maradone teško je pao cijeloj planeti, ali ima i oni koji još nisu saznali tu vest.

Najčitanije