Dijeta

Isprobajte šaka dijetu

Čini se da je naše prvobitno oduševljenje pojavom lijepog vremena splasnulo već onog trenutka kada smo pomislili na bikini i lepršavu garderobu, jer smo i ovog puta bili ne baš tako riješeni u našoj, s početka odlučnoj pripremi za ljeto. Međutim, ništa još nije izgubljeno i uz par pametnih trikova, još uvijek se možemo spremiti za predstojeće ljeto i dane na plaži.

Kako da izračunate kalorije za dijetu

Čak i za najjednostavniju dijetu, morate znati osnovna pravila za izračunavanje potrebnog broja kalorija, on zavisi od godina, pola, stila života... Pred vama je kratko uputstvo koje će vam pomoći da odredite svoj lični "kalorijski broj".

Limun dijeta, izgubite do 9 kilograma za dvije nedjelje

Limunada dijetu još nazivaju i “dijeta veliki čistač” jer traje 10 do 14 dana i za to vrijeme možete da izgubite i do 9 kilograma viška.

Detoks pirinač dijeta

Čišćenje tijela pirinčem radi se jednom godišnje i to najbolje u proljeće. Tijelu je tada potrebno da se očisti od toksina kako bi prikupilo što više energije.

Samo za poželjeti: Jeftina, a efikasna dijeta

​Dijeta je dosta restriktivna i zato prije nego što se odlučite za njenu primjenu konsultujte se sa nutricionistom i lekarom, a sprovodite je uz lekarski nadzor. Vrlo je važno da, ako se odlučite na ovu dijetu, sebi postavite realne ciljeve.

Medicinska dijeta garantovano skida stomak

Jednostavna i pomalo stroga, medicinska dijeta za samo mjesec dana topi višak kilograma koji vas već dugo muči!

Osam mitova o dijetama koje zapravo ne funkcionišu

​Dijeta sa jabukovim sirćetom, jajima i vinom, hranom za bebe? U teoriji zaista postoje, ali u praksi ovakav način ishrane može da izazove samo probleme u vašem organizam... Pročitajte kojih osam dijeta bi trebalo da preskočite.

Zašto se limun dijeta smatra jednom od najzdravijih na svijetu?

Zahvaljujući ovoj dijeti kilogrami prilično brzo nestaju, ali to nikako nije njena osnovna prednost. Ipak, ona isto tako nije za svakoga.

Četiri napitka koja gase žeđ i tope naslage sa stomaka

​Sada je idealno vrijeme da se odvikneš od zaslađenih sokova i bespotrebnog unošenja dodatnih kalorija kojih vjerojatno nisi ni svjesna.

Za dvije sedmice istopite suvišno salo na stomaku

​Što biste rekli za prehranu uz pomoć koje ćete za par nedjelja nositi jedan konfekcijski broj manje i imati ravan trbuh bez da brojite kalorije i satima vježbate? Ovo obećanje ide uz novu američku DASH dijetu.

Najčitanije