Dijeta

Kako da izgradite vitku liniju na duže staze

Jednom kad zađete u tridesete godine sve postaje mnogo teže, bar kad su u pitanju suvišni kilogrami. Naime, studije pokazaju da žena poslije tridesete godine gubi oko 200 grama mišića svake godine i dobija isto toliko masti.

Šta trebate raditi prije spavanja ako želite da smršate?

Skidanje kilograma naporan je posao koji zahtijeva puno rada i truda.

Ana Kokić pokreće privatni biznis

Ana Kokić (37) pokreće privatni biznis koji će joj, pored pjevanja, donositi novac. Pevačica će u posao uložiti novac koji je uštedjela, a nije riječ o pokretanju klasičnog "ženskog posla", s obzirom na to da većina žena mahom otvara kozmetičke salone ili butike.

Ako često mijenjate dijete, moguće su opasne posljedice

Često se dešava da ljudima određeni tip dijete poslije nekog vremena dosadi, pogotovo ako ona ne donosi željene rezultate, pa se odmah opredele za drugi režim ishrane. Ovakav odnos prema ishrani nije povoljan za vaše zdravlje, objašnjava nutricionistkinja dr Ebi Langer.

Kuvar Džej Lo otkriva glavnu tajnu njene ishrane

Bez obzira na godine, Dženifer Lopez ostaje jedna od najatraktivnijih žena na planeti.

Dijeta ruske balerine za savršen struk

Zahvaljujući pravilnom izboru namirnica, balerina Ana Mihalkov ima savršenu liniju. Tokom života se u nekoliko navrata borila sa viškom kilograma, a često je primjenjivala rigorozne dijete, a one su ostavile trag na njeno zdravlje.

Savjeti nutricionista: Glavni znakovi da ste na lošoj dijeti

Ljudima koji su smršavjeli i uspjeli zadržati novu težinu zajedničko je što su promijenili način života. To znači da su nastavili paziti koliko i šta jedu te su shvatili zašto se prejedaju.

Savjeti kako da održite željenu težinu nakon dijete

Put do cilja - gubitka kilograma je uvijek dug i mukotrpan. Prebrojavanje unijetih kalorija, odricanje od omiljenih jela, izgladnjivanje… Ali, šta poslije? - pitanje je koje mnoge muči. Kada prođete kroz cijeli proces i dođete do željenog izgleda kako da ostanete vitki i ne ugojite se ponovo? Zato vam danas donosimo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći u tome.

I Anistonova praktikuje hit dijetu: Tijelo mora gladovati 16 sati

Svi smo vidjeli kako američka glumica Dženifer Aniston (50) "sjaji" uprkos svojim godinama, a linija joj je uvijek besprijekorna.

Indijska dijeta: Očistite tijelo od toksina i izgubite kilograme

Ako tokom trajanja dijete želite da se hranite zdravo, gubite kilograme, a pritom ne osjećate umor indijska dijeta je vaš savršen recept.

Najčitanije