Dijeta

Razbijen mit o vrlo popularnoj dijeti

Učesnici jednogodišnje studije koji su ograničavali svoje obroke na određeni period u danu nisu izgubili ništa više na težini od onih koji su obroke rasporedili kroz cijeli dan.

Nepravedno optužena da goji, ova namirnica pomaže u mršavljenju

Krompir je jedna od omiljenijih namirnica u SAD-u ali i šire i brojni su načini za njegovu pripremu. Iako je mnogima draga namirnica, isto toliko je i omražena jer se najviše povezuje s prekomjernom tjelesnom težinom. Međutim, krompir je i izuzetno dobar za zdravlje.

Seka Aleksić o dijeti: Neće meni telo biti veće od glave

Pjevačica Seka Aleksić koja periodično kuburi sa viškom kilograma, nedavno je smršala čak 10 kilograma, a sada se odlučila na rigorozniji metod.

Evo kad je vrijeme da stanete sa dijetom

Ponekad "zastoj" u gubljenju kilograma može biti znak da je potrebno da se više pokrenete, a ponekad tijelo šalje signale da je srećno i da se dobro osjeća zbog trenutnog stanja.

Emina Jahović otkrila detalje dijete

Pjevačica Emina Jahović poznata je po vitkom izgledu, a zarad održavanja kilaže i čišćenja organizma pribjegava metodama koje su mnoge šokirale.

Šta je vojna dijeta i kako izgleda njen plan ishrane

Kada čujete izraz "vojna dijeta", vjerovatno pomislite da je u pitanju kopija režima ishrane oružanih snaga. Ova dijeta, međutim, nema nikakve veze s pravom vojskom, već je svoju popularnost stekla na društvenim mrežama.

Ključna pravila svake dijete

​Prva asocijacija većine nas kada neko spomene dolazak sunčanih i toplijih dana jeste "moram da smršam".

Emina Jahović zabrinula svoje pratioce

Pjevačica Emina Jahović veoma vodi računa o svom izgledu, pa tako godinama pazi na ishranu i redovno vježba.

Nataša Bekvalac: Umetnica je svinja koja se ugojila

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac ponovo je na dijeti, a otkrila je i koliko kilograma se ugojila u prethodnom periodu.

Loše dijete mogu izazvati i medicinske posljedice

Iako lošu ishranu većina ljudi povezuje isključivo s debljinom, medicinske posljedice dijeta mogu biti mnogo lošije od samog sala i kilograma.

Marko Kon smršao 45 kilograma, morao na rigoroznu dijetu

Dijeta Marka Kona rigorozna je, ali vrlo učinkovita. Zahvaljujući ograničenim obrocima i strogo biranim namirnicama muzičar je za kratko vrijeme skinuo 45 kilograma, a odluku da koriguje ishranu i vodi zdrav život donio je iz jednog vrlo važnog razloga.

Ivana Selakov otkrila kako je smršala 13 kilograma

Ivana Selakov kaže da se tokom trudnoće udebljala 13 kilograma, ali da je zahvaljujući proteinskoj dijeti lako uspjela da smrša.

Ne bacajte bijeli dio lubenice, odličan je i za jačanje libida

U bijelom dijelu lubenice (kori) se nalaze velike količine vitamina B6, C, A, magnezija, cinka i kalijuma.

Bizaran uređaj za mršavljenje: Ne da vam da otvorite usta

Naučnici s Novog Zelanda izumili su bizaran uređaj za mršavljenje koji se pričvrsti za zube te osobi koja ga nosi ne dopušta da otvori usta više od dva milimetra.

Lubenica dijeta idealan način za brz gubitak kilograma

Jedna jabuka dnevno osigurava da ostanemo zdravi, ali nisu jabuke jedine koje nose to prestižno priznanje, tu je i lubenica.

Najčitanije