Dijete

Anonimni dobrotvor svakom 3. i 4. djetetu daruje po 2.000 KM

DOBOJ - Beba rođena prije tri dana u domu porodice u selu Kostajnica, inače četvrto dijete ovih roditelja, mogla bi biti prva koja će dobiti novčani dar od anonimnog dobrotvora sa dobojskog područja.

Anonimni dobrotvor daje 2.000 KM za treće i svako naredno dijete

​Dok su u današnje vrijeme svima "puna usta" nataliteta i priče o tome koliko je važno da se djeca rađaju, malo je onih koji rade nešto konkretno po tom pitanju. Jedan čovjek odlučio je da svoje bogatstvo uloži u podsticanje nataliteta i to tako što će svako treće i naredno dijete u porodici darivati sa 2.000 KM.

Jednogodišnje dijete preminulo u vrtiću?

BEOGRAD- Jednogodišnje dijete preminulo je pošto je prethodno dovezeno u Institut za majku i dete u Beogradu bez znakova života, javlja B92.

Neobičan događaj u Vatikanu: Šestogodišnjak prekinuo papu

Radoznali šestogodišnji dječak prekinuo je nedjeljnu audijenciju kod rimskog pape u Vatikanu.

Dvije godine krila dijete u gepeku i podrumu, prijeti joj 20 godina zatvora

​PARIZ - Francuskinja Rosa Marija Da Kruz danas se našla pred sudom nakon što je mehaničar otkrio da djevojčica živi u gepeku majčinih kola.

Starac pritvoren zbog silovanja djeteta

DOBOJ - Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju odredio je pritvor sedamdesetčetvorogodišnjem B.S., osumnjičenom za silovanje djeteta starijeg od 15 godina.

Svjetska banka: U BiH nije lako biti ni dijete

VAŠINGTON, BANJALUKA - Dijete rođeno danas u BiH ima 62 odsto šanse da ostvari punu produktivnost, jedno od desetoro djece imaće poteškoće u razvoju, a obrazovni sistem ne pruža dovoljan kvalitet, neke su od ocjena u novoj studiji Svjetske banke o indeksu ljudskog kapitala.

Protest ispred Centra za socijalni rad: Majka traži da joj vrate dijete

BANJALUKA - Kristina Neuman iz Laktaša danas je, zajedno sa svojim roditeljima, protestovala ispred Centra za socijalni rad Banjaluka, jer je, kako tvrdi, njeno mlađe dijete nezakonito odvojeno od nje, te želi da joj dijete bude vraćeno.

Dijete u bolnici zbog sumnje na groznicu Zadnog Nila

BEOGRAD - U Institut za majku i dijete "Dr Vukan Čupić" primljeno je dijete za koje se sumnja da je dobilo groznicu Zapadnog Nila.

Suđenje bh. državljaninu za ubistvo 15-mjesečnog Pavla krajem oktobra

PODGORICA - Početak suđenja državljaninu BiH Nerminu Šišiću iz Tuzle i Jeleni Jovović iz Podgrice, optuženima za monstruozno ubistvo Jeleninog 15-mjesečnog sina Pavla, zakazan je za 23. oktobar ove godine, potvrdio je Jelenin branilac, crnogorski advokat Miomir Joksimović.

Najčitanije