Dijete

"Klinička slika djece ozbiljnija nego u prvom naletu virusa"

BEOGRAD - Rukovodilac Dečje klinike KBC "Dr Dragiša Mišović" dr Olivera Ostojić, rekla je danas da su djeca koja su smještena u toj bolnici dobro, a da je jedno dijete na kiseoničkoj terapiji.

Ostojić: Djeca u "Dragiši Mišoviću" imaju ozbiljnu kliničku sliku

BEOGRAD - Djeca koja su trenutno na liječenju u Dječjoj bolnici KBC "Dragiša Mišović" imaju ozbiljniju kliničku sliku nego u prošlom talasu razbolijevanja usljed virusa COVID-19.

Majka i dvoje djece poginuli pri urušavanju krova

ÐENOVA - U urušavanju dijela krova nekadašnjeg industrijskog objekta u mjestu Albicate u Lombardiji u srijedu su poginule tri osobe, a najmanje jedna je povrijeđena, prenose italijanski mediji.

Policajac heroj spasio dijete koje je bilo samo u stanu u Sarajevu

SARAJEVO - Prava drama se danas odvijala u poslijepodnevnim časovima u sarajevskom naselju Alipašino Polje.

U Tuzli zatvaraju vrtić, djecu šalju na testiranje

TUZLA - U naselju Stupine u Tuzli jedan od vrtića sutra će biti zatvoren zbog testiranja djece na COVID-19 u ovom vrtiću. Roditeljima je, kako je potvrdila ministarka zdravstva Dajana Čolić, takođe savjetovano da ostanu kod svojih kuća dok rezultati testiranja ne budu poznati.

Nije po zakonu: Milijarder i pjevačica morali da promijene ime djeteta

Milijarder Ilon Mask i njegova partnerka Grajms morali su da promijene šifrovano ime svoje tek rođene bebe jer nije bilo u skladu s kalifornijskim zakonom.

Oteli ga kao dijete i prodali: Pronašao roditelje nakon 32 godine

Kinez koji je bio otet kad je imao dvije godine 32 godine kasnije je uz pomoć policije pronašao svoje biološke roditelje.

Ime Maskovog sina je tehnički ispravno, ali neće biti prihvaćeno

Dva dana nakon što su Ilon Mask i Grimes najavili rođenje njihovog sina i podelili na društvenim mrežama njegovo jedinstveno ime X Æ A-12 + A advokat za porodično pravo Dejvid Glas objašnjava da sve dok ime bebe ne bude tehnički legalno, da ga država neće prihvatiti.

Ilon Mask i supruga dali djetetu ime koje niko ne može izgovoriti

Ljubitelj umjetne inteligencije, investitor i direktor kompanije "SpaceX" Ilon Mask poznat je ekscentrik koji je juče dobio šesto dijete, a prvo s pjevačicom Grimes te ga nazvao čudnim imenom koje je postalo svjetska senzacija.

Dijete zaraženo, zatvorena pedijatrija u Ogulinu

OGULIN - Dijete je iz okoline Ogulina za koje potvrđeno da je zaraženo virusom korona upućeno je sa majkom na Kliniku za infektivne bolesti "Dr Fran Mihaljević" u Zagrebu.

Najčitanije