Dijete

Prijetio ministru unutrašnjih poslova ubistvom djece

BEČ - Služba za zaštitu ustavnosti i borbu protiv terorizma (BVT) pronašla je osobu koja je prijetila ministru unutrašnjih poslova Austrije Karlu Nehameru.

Uhapšen tinejdžer koji je silovao dijete u Vladimircima

ŠABAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vladimircima, uhapsili su patnaestogodišnjaka iz okoline Vladimiraca zbog postojanja osnova sumnje da je, 21. decembra polno uznemiravao četvorogodišnju djevojčicu, saopštio je danas MUP.

Mediji: Tinejdžer silovao dijete u Vladimircima

ŠABAC - Tinejdžer V.Š. (15) silovao je dijete (4) u Vladimircima, kod Šapca, javio je portal Objektiv.

Američka naučnica "Dijete godine" po izboru časopisu "Tajm"

Od kako postoji časopis "Tajm", oko 100 godina, prvi put je ove godine proglasio "dijete godine". Izabrana je petnaestogodišnja Gitanjali Rao, naučnica i inovatorka iz države Kolorado u SAD.

Žena i četvoro djece ubijeni nožem i čekićem u Parizu

PARIZ - Tijela pet osoba uključujući četvoro djece pronađena su danas u predgrađu Pariza, a sumnja se da su ubijeni u napadu nožem i čekićem.

Đurović: Sa prvim simptomima korone djecu dovesti na pregled

Djecu sa simptomima virusa potrebno je dovesti u Dom zdravlja na pregled i obavijestiti porodičnog ljekara, kako bi se smanjila mogućnost širenja virusa korona, rekla je novinarima direktor Doma zdravlja Višegrad Snežana Đurović.

Bebe surogat majki zbog korone mjesecima u Rusiji, neke su i nestale

Ruske vlasti u utorak su objavile da razmatraju organizovanje humanitarnog leta kako bi, zbog situacije s virusom korona, evakuisale bebe koje su rodile surogat majke, jer ih zbog zatvorenih granica njihovi strani roditelji ne mogu preuzeti.

Radionica "Šta se krije iza maske" održana u Prijedoru

U lapidarijumu Muzeja Kozare u Prijedoru večeras je održana radionica pod nazivom "Šta se krije iza maske".

Šeranić: Razmotriće se zahtjev da majke budu uz djecu na UKC RS

BANJALUKA - Upoznat sam sa problemom da roditelji zbog virusa korona ne smiju boraviti sa djecom na UKC RS i prijedlog da im se dozvoli će biti razmotren od strane ove ustanove, rekao je Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, prilikom posjete banjalučkom Domu zdravlja.

Trogodišnju Tajvanku zmaj povukao u nebo

Trogodišnja djevojčica živa je i zdrava nakon što ju je u vazduh ponio veliki zmaj tokom međunarodnog festivala zmajeva u nedjelju, izvijestila je centralna državna novinska agencija CNA.

Najčitanije