Dijete

Svitolina i Monfils očekuju djevojčicu

Teniske zvijezde Ukrajinka Elina Svitolina i Francuz Gael Monfis objavili su u nedjelju da očekuju djevojčicu.

Prijanka Čopra pokazala svoje prvo dijete

Glumica Prijanka Čopra i pjevač Nik Džonas pokazali su svoje prvo dijete

Pod nadzorom dijete sa sumnjivom kliničkom slikom: Akutni hepatitis stigao u Srbiju?

BEOGRAD - U Srbiji se ispituje jedan slučaj kod djeteta za koji se sumnja da ima akutni hepatitis nepoznatog porijekla, odnosno bolest jetre najvjerovatnje izazvanu adenovirusom, koji je dijagnostikovan kod djece predškolskog i školskog uzrasta, u više od 20 zemalja.

Bez TikToka, Instagrama - kako da djeci priroda bude druga kuća

Svi zapažamo da djeca previše vremena na TikToku i drugim mrežama. Kako možemo da usmjerimo djecu da svoje vrijeme provedu igrajući se napolju u prirodi i zašto bi to da pokušamo?

Da li djeca treba da utiču na izbor porodičnog automobila

Često se čuju i kritički dječji komentari: to je stari model, mislim da auto nije dovoljno sportski, a smatram i da je to auto za starije.

Optužena da nije obezbijedila auto pa je dijete pregazilo dijete

VIŠEGRAD - Jelena J. (39) iz Višegrada optužena je da je ostavila neobezbijeđen automobil, odnosno da nije podigla ručnu kočnicu, usljed čega je dijete od dvije godine uspjelo pokrenuti reno klio, pa je došlo do nesreće u kojoj je poginulo dijete staro 14 mjeseci.

Uhapšen vozač koji je pobjegao nakon što je autom udario dijete

SARAJEVO - Policija je uhapsila lice inicijala S.Č. iz Hadžića za kojeg se osnovano sumnja da je u Pazariću, opština Hadžići, automobilom udario dvanaestogodišnje dijete, koje je pri tom zadobilo teške povrede, i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Tajni razlog roditeljskog favorizovanja jednog djeteta u porodici

Uprkos društvenim tabuima, veća naklonost roditelja prema jednom djetetu u porodici relativno je "prihvatljiva", a u nekim sredinama i - uobičajena.

Optužena da je dok je čuvala tuđe dijete pušila "džoint"

PRIJEDOR - Osnovni sud u Prijedoru potvrdilo je optužnicu protiv L.V. zbog omogućavanja uživanja opojnih droga.

Detalji nezgode u Doboju: Djevojčica lakše povrijeđena na pješačkom, njena majka teže

​DOBOJ - Desetogodišnja djevojčica lakše je povrijeđena a njena majka M. K (40) iz Doboja zadobila je teže povrede nakon što ih je na pješačkom prelazu udario mercedes koji je vozio Z.M, potvrđeno je je "Nezavisinim".

Autom udario ženu i dijete

DOBOJ - Žena M.K. teže je povrijeđena, a njeno dijete lakše nakon što ih je udario mercedes u Doboju koji je vozio Z.M.

Kod Zaprešića nađena dva tijela: "Sumnja se da je majka ubila dijete"

ZAGREB - Danas su u Donjoj Bistri oko 12.29 u porodičnoj kući nađena dva tijela, objavila je policija. Policija je tijela našla po dojavi člana porodice.

Majkama koje ne rade 206 maraka mjesečno

BANJALUKA - O zakonu o majci o kojem se uveliko govorilo krajem prošle godine ponovo bi moglo biti riječi idućih dana, a od četiri predložene varijante usaglašene su dvije, odnosno da nezaposlene majke primaju mjesečno 206 KM za svako dijete, a one koje rade duplo manje.

Kajli Džener promijenila ime sinu

Kajli Džener i reper Travis Skot 2. februara ove godine dobili su drugo dIJete, koje se pridružilo njima i njihovoj Kćerkici Stormi Vebster.

Majka pokušala da ubije dvogodišnje dijete

ZAGREB - Žena (30) sa područja Đurđevca pokušala je da ubije svoje dvogodišnje dijete, pa lažno prijavila krivično djelo, saopštila je koprivničko-križevačka policija.

Najčitanije