Dijete

Žena i četvoro djece ubijeni nožem i čekićem u Parizu

PARIZ - Tijela pet osoba uključujući četvoro djece pronađena su danas u predgrađu Pariza, a sumnja se da su ubijeni u napadu nožem i čekićem.

Đurović: Sa prvim simptomima korone djecu dovesti na pregled

Djecu sa simptomima virusa potrebno je dovesti u Dom zdravlja na pregled i obavijestiti porodičnog ljekara, kako bi se smanjila mogućnost širenja virusa korona, rekla je novinarima direktor Doma zdravlja Višegrad Snežana Đurović.

Bebe surogat majki zbog korone mjesecima u Rusiji, neke su i nestale

Ruske vlasti u utorak su objavile da razmatraju organizovanje humanitarnog leta kako bi, zbog situacije s virusom korona, evakuisale bebe koje su rodile surogat majke, jer ih zbog zatvorenih granica njihovi strani roditelji ne mogu preuzeti.

Radionica "Šta se krije iza maske" održana u Prijedoru

U lapidarijumu Muzeja Kozare u Prijedoru večeras je održana radionica pod nazivom "Šta se krije iza maske".

Šeranić: Razmotriće se zahtjev da majke budu uz djecu na UKC RS

BANJALUKA - Upoznat sam sa problemom da roditelji zbog virusa korona ne smiju boraviti sa djecom na UKC RS i prijedlog da im se dozvoli će biti razmotren od strane ove ustanove, rekao je Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, prilikom posjete banjalučkom Domu zdravlja.

Trogodišnju Tajvanku zmaj povukao u nebo

Trogodišnja djevojčica živa je i zdrava nakon što ju je u vazduh ponio veliki zmaj tokom međunarodnog festivala zmajeva u nedjelju, izvijestila je centralna državna novinska agencija CNA.

Grom ubio desetoro djece u Ugandi

Udar groma usmrtio je desetoro djece u zabačenom gradu Ugande, blizu granice s Kongom, saopštila je danas lokalna policija.

Mališani dobijaju bickle povodom "Gospojinske dječije radosti"

PETROVO - U Petrovu će sutra biti održana manifestacija "Gospojinske dječije radosti", na kojoj će sva djeca sa područja ove opštine, rođena od 1. septembra prošle godine, dobiti na poklon bicikl.

Zbog nepropisnog prevoza djece kažnjena 54 vozača

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina u periodu od 16. do 19. jula realizovala je republičku akciju s akcentom na kontrolu prevoza djece i korištenja sigurnosnih sjedalica, bezbjednosnog pojasa, kontrolu alkoholisanosti i vožnje pod uticajem opijata, kao i kontrolu drugih prekršaja iz oblasti saobraćaja.

Milica Dabović: Izabrala sam najgoru osobu da bude otac mog deteta

Košarkašica Milica Dabović otvoreno je govorila o ocu svog sina Stefana i saopštila koliko je ova tema za nju bolna.

Najčitanije