Dijete

Dijete u bolnici zbog sumnje na groznicu Zadnog Nila

BEOGRAD - U Institut za majku i dijete "Dr Vukan Čupić" primljeno je dijete za koje se sumnja da je dobilo groznicu Zapadnog Nila.

Suđenje bh. državljaninu za ubistvo 15-mjesečnog Pavla krajem oktobra

PODGORICA - Početak suđenja državljaninu BiH Nerminu Šišiću iz Tuzle i Jeleni Jovović iz Podgrice, optuženima za monstruozno ubistvo Jeleninog 15-mjesečnog sina Pavla, zakazan je za 23. oktobar ove godine, potvrdio je Jelenin branilac, crnogorski advokat Miomir Joksimović.

Incident u centru Banjaluke: Psihički oboljela žena nožem mahala prema djetetu

BANJALUKA – Banjalučanku, čije ime je poznato redakciji, i njeno četvorogodišnje dijete prestrašila je u utorak žena koja je u centru Banjaluke iz novčanika izvadila manji nož i zamahnula prema djetetu, saznaju "Nezavisne".

Spavajte i mršajte: Deset pića koja treba piti prije spavanja

Put ka lijepoj liniji, pogotovo lijepom struku, može biti težak i obeshrabrujući proces. Ali, uz fizičku aktivnost, pića koja pijete prije spavanja mogu vam pomoći u vašoj borbi

Dijete upalo u kantu punu vode i utopilo se

U selu Kuzmincu u Koprivničko-križevačkoj županiji utopilo se jednogodišnje dijete.

Žena fenomen: Rodila 69 djece u 27 poroda

Da su tabloidi postojali u 18. vijeku, sigurno bi poludjeli za porodicom ruskog seljaka Fjodora Vasiljeva, jer je njegova prva supruga (čije je ime nepoznato), navodno rodila najviše djece na svijetu.

Svi strahovi mladih majki: Radi li moje dijete sve na vrijeme?

Šest nedjelja od porođaja konačno sam dobila osmijeh od moje bebe djevojčice i osjetila da roditeljstvo može da bude zabavno, napisala je jedna čitateljka portala Popsugar.

Grupa muškaraca polila dijete kiselinom, uhapšena četvorica osumnjičenih

LONDON - Engleska policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih da su u Vusteru u jednoj prodavnici polili dječaka starog tri godine kiselinom.

Uključite se u život vašeg djeteta

Pomaganje djetetu kako bi se osjećalo voljeno i posebno, nezavisno od svoje braće i sestara, može oblikovati njegov identitet i stvoriti zdrav osjećaj vlastite vrijednosti i samopoštovanja u budućnosti. To je poduhvat vrijedan truda.

Koliko je dozvoljeno da mališani gledaju TV ili igraju igrice

Nove tehnologije brzo napreduju, svake godine pojavljuju se revolucionarna dostignuća, a posebno prednjače inovacije u razvoju kompjutera i telefona, kao i prateći programi.

Najčitanije