Dijete

Majka i dijete poginuli u požaru u Beogradu

BEOGRAD - U požaru koji je jutros izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujazinovića na Bežanijskoj kosi poginule su dve osobe, 36. godišnja žena i trogodišnje dijete, javio je "Blic".

Pokloni za majku osmoro djece iz Trebinja

TREBINJE - Osjećam se odlično, a još sam zadovoljnija što je dijete, hvala bogu, dobro i zdravo, kazala je Mirjana Kurajica (43) iz Trebinja, koja je rodila osmo dijete, te poručila svim ženama Republike Srpske da rađaju jer sebi rađaju radost.

Trebinjka rodila osmo dijete

TREBINJE- Porodica Kurajica iz Trebinja postala je u noći između srijede i četvrtka jedna od dvije najbrojnije trebinjske porodice, jer je majka Mirjana rodila osmo dijete - djevojčicu.

Dvogodišnje dijete preminulo na granici SAD-Meksiko

HJUSTON - Dvogodišnje dijete iz Gvatemale preminulo je nakon prelaska američko-meksičke granice i zadržavanja od strane granične patrole SAD, saopštio je danas zvaničnik Gvatemale.

Trinaestogodišnjak kupio auto majci

Trinaestogodišnji Vilijam Preston iz Nevade dugo je štedio novac kako bi majci kupio automobil i pomogao joj kada je mislila da stvari ne mogu da budu gore.

Dijete povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi

BIJELJINA - Devetogodišnje dijete lakše je povrijeđeno u Bijeljini kada ga je udario automobil, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Sud promijenio ime djetetu

Bračnom paru iz grada Briv la Gajar na jugozapadu Francuske sud nije dozvolio da svom sinu ime daju "Grizman Mbape" po prezimenima dvojice fudbalskih reprezentativaca te zemlje.

Povrijeđeno dijete zbrinuto u tuzlanskoj bolnici

SREBRENICA - Dijete koje je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u srebreničkom naselju Baratova prevezeno je u bolnicu u Zvorniku, a zatim u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Dijete i žena povrijeđeni zbog poledica na trotoarima

BIJELJINA - Dijete i žena povrijeđeni su u Bijeljini prilikom pada na trotoar zbog poledice, podaci su Hitne službe bijeljinskog Doma zdravlja.

Anonimni dobrotvor svakom 3. i 4. djetetu daruje po 2.000 KM

DOBOJ - Beba rođena prije tri dana u domu porodice u selu Kostajnica, inače četvrto dijete ovih roditelja, mogla bi biti prva koja će dobiti novčani dar od anonimnog dobrotvora sa dobojskog područja.

Najčitanije