Dijete

Rijana spremna da ima dijete

Pjevačica Rijana u svom posljednjem intervjuu za britanski “Vogue” izjavila je da je spremna da postane majka i da možda neće čekati muškarca da to ostvari, te da vjeruje da će imati dijete u narednih nekoliko godina.

Šta strah od virusa korona može da izazove kod djece

Dok se čini da kod velikog broja djece virus korona izaziva tek relativno blage simptome, psihološke posljedice koje bi pandemija COVID-19 mogla ostaviti na najmlađe u vidu anksioznosti mogle bi biti daleko traumatičnije, tvrde stručnjaci.

Jednostavnim trikovima privolite dijete da jede povrće

U periodu kada svi misle na svoje zdravlje, i zdravlje bližnjih, jačanje imuniteta, naročito kod djece, je prioritet.

Dijete povrijeđeno u udesu kod Ugljevika prevezeno u Beograd

BIJELJINA - Trogodišnje dijete, koje je juče zadobilo teške povrede u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Bijeljina -Tuzla, u mjestu Maleševci, kod Ugljevika, prevezeno je u Beograd na dalje liječenje.

U požaru poginuli majka i šestoro djece

VAŠINGTON - Majka i njeno šestoro djece, među kojima i jednogodišnja beba, poginuli su u požaru koji je izbio u njihovoj kući u američkoj saveznoj državi Misisipi.

U 51. godini postala majka

Nišlijka Aleksandra Živković postala je majka u 51. godini života. Ona je 29. januara na svijet donijela djevojčicu tešku 3.280 grama i dugačku 50 centimetara.

Andreana Čekić želi da usvoji dijete

Andreana Čekić otkrila je da joj je prošla godina bila radna i paradna, ali i šta bi voljela da joj se desi u ovoj.

Sve zbog Fejnorda: Navijač suprugu natjerao da rodi u drugoj zemlji

Zaluđeni holandski navijač otkrio je kako je poslao suprugu preko granice u Belgiju da im rodi sina, a sve kako bi mu mogao dati ime Fejnord, zaobilazeći holandske zakone kojima je zabranjeno djeci davati neobična imena.

Dijete u dvorištu kod Banjaluke pogodio metak

LAKTAŠI – Maloljetna osoba povrijeđena je u subotu u dvorištu porodične kuće u naselju Trn, kada ju je u predjelu noge pogodio zalutali metak, potvrđeno je za "Nezavisne" iz PU Banjaluka.

Topli dom Vide Matuh bio utočište za više od dvadesetoro djece

SARAJEVO - Dijete se jednostavno voli, svoje ili tuđe, jer ko nema ljubavi, taj ne voli ni svoje, riječi su hraniteljke Vide Matuh iz Sarajeva, u čijem je skromnom, ali najtoplijem domu, boravilo više od dvadesetoro djece sa poteškoćama u razvoju ili bez roditeljskog staranja.

Najčitanije