Dino Rađa

"Koga još zanima ABA liga?"

Ne vidim nikakvog smisla za postojanje ABA lige u kojoj igra 40 Amerikanaca, izjavio je legendarni hrvatski i jugoslovenski košarkaš Dino Rađa.

Rađa: Nole i ja bismo se dogovorili, ali ne možemo voditi države

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa stao je u odbranu najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića koji je na udaru kritika jer je u vrijeme pandemije virusa korona organizovao Adrija tur.

Rađa brani Đokovića: Rizikovao je zdravlje da nama nešto napravi

Nakon što se saznalo da je Novak Đoković pozitivan na virus korona, otkazivanja "Adria tura" u Zadru te poslije niza negativnih komentara javnosti zbog organizacije turnira tokom pandemije, u odbranu srpskog teniskog asa stao je bivši hrvatski košarkaš Dino Rađa.

Split prekrečio mural posvećen Jugoplastici, Rađa ogorčen

SPLIT - Po nalogu splitskih gradskih vlasti, u petak ujutro su komunalni redari prekrečili mural posvećen slavnoj generaciji Jugoplastike.

Rađa istetovirao imena punca i punice

Bivši košarkaš Dino Rađa (52), na svom Facebook profilu pohvalio se tetovažom koja je raznježila cijelu javnost.

Rađa: Divac nije nacionalista, ja bih isto uradio

Bivši košarkaški reprezentativac SFRJ i Hrvatske Dino Rađa, izjavio je danas da Vlade Divac nije srpski nacionalista i da bi isto uradio on da je neko "u ono doba" 1990. došao u teren sa srpskom zastavom.

Leri Bird uvodi Dinu Rađu u Kuću slavnih

Dino Rađa, legendarni hrvatski košarkaš, sedmog septembra ove godine biće novi član Kuće slavnih, a u nju će ga uvesti čuveni Leri Bird.

Dino Rađa o prijemu u NBA Kuću slavnih za "Nezavisne": Dalje se ne može, ne postoji ništa veće

Stvarno sam van sebe, dalje od ovoga se ne može jer ne postoji ništa veće, malo je reći da se radi o ogromnom priznanju. Iskren da budem, nisam razmišljao o tome iako znam koliko vrijedim i šta sam napravio. Nisam se nadao tome u ovom trenutku, očekivao sam da to bude malo kasnije.

Dino Rađa u Kući slavnih

Dino Rađa, član hrvatskog 'Dream Teama' iz Barselone 1992, jedan je od 13 velikana koji će početkom septembra biti primljeni u Košarkašku kuću slavnih u Springfildu, u "generaciji 2018" koju predvode bivše NBA zvijezde Rej Alen, Stiv Neš, Džejson Kid, Grant Hil i Mauris Čiks, objavila je u subotu ova institucija.

Divac, Žeravica i Rađa kandidati za Kuću slavnih

Američka Kuća slavnih u Spingfildu objavila je imena šest kandidata za prijem, a među njima se nalaze i legende srpske košarke Ranko Žeravica i Vlade Divac.

Najčitanije