Distrikt Brčko

Dva razreda brčanskih srednjih škola u samoizolaciji zbog kovida-19

Dva učenika srednjih škola pozitivna na virus korona u Brčko distriktu zbog čega su njihove školske kolege u samoizolaciji, rekao je Senad Osmanović, šef Odjeljenja za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH.

U Brčkom više nema angažovanja po ugovoru o privremenim poslovima

Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić izjavio je da je Vlada distrikta donijela odluku o izmjenama Pravilnika o radu službenika i namještenika u organima javne uprave distrikta prema kojima, između ostalog, više neće biti moguće angažovanje lica po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima.

Od posljedica virusa preminuo starac u Brčkom

BRČKO - U Brčkom je u protekla 24 časa od posljedica virusa korona preminuo osamdesetpetogodišnji muškarac, što je devetnaesti smrtni slučaj u tom gradu, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

U Brčkom od posljedica korone jedno preminulo, dvoje novozaraženih

BRČKO - U Brčkom je u posljednja 24 časa od posljedica virusa korona preminula šezdesetdevetogodišnja žena, dok je virus potvrđen kod dvije ženske osobe od 37 i 55 godina, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Primanja imenovanih lica u Brčko distriktu premašuju 5.000 KM

BRČKO - Registri zaposlenih i imenovanih lica u organima javne uprave, institucijama, javnim preduzećima, ustanovama, zavodima i fondovima Brčko distrikta danas su objavljeni na internet stranici Vlade Brčko distrikta.

Šestoro novozaraženih u Brčkom

BRČKO - U Brčkom je danas registrovano šest novih slučajeva zaraze virusom korona, i to kod tri žene i tri muškarca, saopšteno je iz brčanskog Štaba za zaštitu i spasavanje.

Poslanici narednog saziva Skupštine distrikta neće imati dupla primanja

BRČKO - Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić izjavio je danas Srni da poslanici narednog saziva Skupštine distrikta neće imati dupla primanja, odnosno da neće imati prava na druga primanja u javnom sektoru.

U distriktu Brčko tri nova slučaja virusa korona, jedno preminulo

BRČKO - Danas su u Brčko distriktu BiH registrovano tri nova slučaja virusa korona.

Registrovana 22 nova slučaja virusa korona u Brčkom

BRČKO - U Brčkom su danas potvrđena 22 nova slučaja zaraze virusom korona, a riječ je o 14 muškaraca i osam žena, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Žena iz Brčkog preminula od posljedica zaraze koronom

BRČKO - U Brčkom je preminula šezdesetdevetogodišnja žena iz Brčkog, koja je bila pozitivna na virus korona, a imala je više udruženih bolesti kardiovaskularne i endokrinološke prirode, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Najčitanije