Diznilend

Rijetki predmeti iz Diznilenda uskoro na aukciji

Galerija Van Iton u Los Anđelesu priprema se za aukciju više od 1.500 rijetkih predmeta iz Diznilenda i Volt Dizni vorlda, koji datiraju još od osnivanja tematskog parka 50-ih godina.

Zaraženi boginjama boravio u Diznilendu

LOS ANĐELES - Postoji mogućnost da je više stotina posjetilaca zabavnog parka Diznilend u blizini Los Anđelesa zaraženo boginjama jer je osoba oboljela od ove zarazne bolesti posjetila popularnu lokaciju prošle sedmice, upozorili su danas zvaničnici zdravstvenih službi.

Nove atrakcije u Diznilendu na Floridi

Među novim atrakcijama u Diznilendu na Floridi naći će se Meri Popins, Vakanda i Zlatokosa, izjavio je predsjednik Dizni parkova Bob Čapek, najavljujući nove ponude tokom vikenda na kompanijskom D23 Ekspou u Anahajmu u Kaliforniji.

Masovna tuča u Diznilendu

Diznilend parkovi širom svijeta su možda i najsretnija mjesta na svijetu, gdje oživaljavju likovi iz crtanih filmova.

"Disneyland" diže cijene

Samo nekoliko dana prije otvaranja novog dijela parka na temu "Star Wars", kompanija "Walt Disney" objavila je da poskupljuju ulaznice.

U Diznilend Pariz biće uloženo dve milijarde evra

PARIZ - Američka grupacija Volt Dizni Kompani objavila je"višegodišnji plan razvoja vrijedan 2 milijarde evra za Diznilend Pariz", u okolini francuske prijestonice, otvoren 1992. godine.

Najčitanije