Dječak

Dječaka udarila struja na vagonu, popeo se da se slika

BEOGRAD - Trinaestogodišnji dječak, kojeg je udarila struja na ranžirnoj stanici u Makišu, doveden je u Urgentni centar i u toku je dijagnostika, rečeno je u toj ustanovi.

Detalji silovanja kod Kladova: Sin policajca obljubio dječaka?

KLADOVO - Ponovno silovanje trinaestogodišnjeg dječaka iz okoline Kladova, otkrila je psiholog Centra za socijalni rad, prilikom jednog razgovora sa njim. Ipak, nije bilo dovoljno dokaza da se osumnjičeni uhapsi, sve dok majka dječaka nije primjetila da se "nešto čudno dešava". Nakon toga je obaviještena policija, koja je privela dječakovog komšiju N. S. (19), čiji je otac, navodno, radnik MUP Srbije!

Izgubljenog dječaka u Minhenu spasio Haris porijeklom iz BiH

MINHEN - Pravi šok doživjela je u subotu Diana D. iz minhenskog kvarta Obersendling. Dok je u dvorištu skupljala lišće s 3-godišnjim sinom Maxijem, samo trenutak nepažnje bio je dovoljan za užasnu spoznaju.

Dječak povrijeđen u sudaru tri vozila

SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi kod Busovače sinoć je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

Dječak proveo sedam godina u zatvoru zbog ubistva koje nije počinio

Džordann Braun imao je samo 11 godina i bio je učenik petog razreda osnovne škole kada je u februaru 2009. godine u njegov dom upala policija i odvela ga zbog sumnje da je ubio svoju trudnu maćehu, 26-godišnju Kenzi Houk.

Pas napao tinejdžera i odgrizao mu penis

ZENICA - Nesvakidašnji slučaj napada psa dogodio se prošlog vikenda u Zenici, a stradao je 14-godišnji dječak, saznaje Avaz.ba. Pas je dječaku nanio teške povrede, posebno u predjelu genitalija, te mu je gotovo otkinuo spolni organ.

Tinejdžer osumnjičen za ubistvo dječaka

Policija je uhapsila S.I. (19) iz Berana, zbog sumnje da je ubio trinaestogodišnjeg dječaka, čije je tijelo nađeno danas oko 11 časova u blizini Lima.

Prvačić preminuo od srca

BEOGRAD - Šestogodišnji dječak F. K. iz sela Rajince kod Preševa, koji je prije dva dana preminuo na početku petog časa u Osnovnoj školi "Zejnelj Hajdini", umro je od infarkta, saopštilo je Više tužilaštvo u Vranju.

Dječak iz Kneževa poginuo pred očima drugara

KNEŽEVO - Četrnaestogodišnji Damjan D. iz Kneževa poginuo je od strujnog udara pred očima svojih troje drugara na lokalnom izletištu Paunovica, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kad se rodio, trepavice su mu bile do usana

Dječak Muin Bačonaev (11) iz Moskve poseban je po svojim neobičnim obrvama i trepavicama dugima čak 4,3 centimetra.

Najčitanije