Dječak

Nestali tinejdžer u Italiji pronađen nakon osam godina

RIM - Poslije osam godina u Italiji je poronađen dječak, sada već mladić, koji je nestao u maju 2012. godine, piše dnevni list Avenire.

Dvogodišnjak koji je upao u septičku jamu u stabilnom stanju

Dvogodišnji dječak iz sela Arbanasce nadomak Prokuplja, koji je upao u septičku jamu, danas je skinut sa respiratora u Kliničko-bolničkom centru Niš i u stabilnom je stanju, rekli su u prokupačkoj Bolnici.

Dječaka iz Srbije policajci pretukli u Parizu, građani protestvovali

Dječak iz Srbije Gabrijel Đorđević (14) doživio je pravu dramu u pariskom predgrađu Bondi javlja portal bondyblog.fr.

Beč: Maloljetnik iz Srbije vozio bez dozvole ukradeni auto

BEČ - Policija je tokom vikenda u okolini Beča zaustavila automobil za čijim volanom je bio maloljetni državljanin Srbije.

Dječak poginuo pred očima strine

NOVO GRAD - Trinaestogodišnji dječak poginuo je u subotu naveče pred očima strine, kada se prevrnuo traktor kojeg je vozio u mjestu Maslovare, opština Novi Grad, potvrdili su mještani za "Nezavisne novine".

Nastradali dječak vozio traktor, naređena obdukcija

PRIJEDOR, NOVI GRAD - Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor naložio je da bude izvršena obdukcija tijela trinaestogodišnjaka koji je sinoć poginuo u prevrtanju traktora u mjestu Maslovare, kod Novog Grada, potvrđeno je "Nezavisnim".

Dječak poginuo prilikom prevrtanja traktora kod Novog Grada

NOVI GRAD - Maloljetni dječak poginuo je prilikom prevrtanja traktora u naselju Maslovare, kod Novog Grada, rečeno je Srni u Centru za obavještavanje u Novom Gradu.

Oteli ga kao dijete i prodali: Pronašao roditelje nakon 32 godine

Kinez koji je bio otet kad je imao dvije godine 32 godine kasnije je uz pomoć policije pronašao svoje biološke roditelje.

Dječak preminuo od oboljenja povezanog sa virusom korona

PARIZ - Devetogodišnji dječak umro je u Francuskoj od oboljenja za koje se vjeruje da je povezano sa virusom korona, rekao je danas dječakov ljekar Fabris Mišel i to je prvi sličan slučaj u ovoj zemlji nakon što su prijavljeni u Njujorku i Londonu.

Petogodišnji dječak vozio auto, htio da kupi Lamborghini

Policija u Juti zaustavila je petogodišnjaka koji je vozio automobil svojih roditelja, sa namjerom da stigne do Kalifornije i kupi Lamborghini, koji inače košta najmanje 200.000 dolara.

Najčitanije