Dječak

Pas spasio dječaka od utapanja

Mlada porodica ima dobar razlog da bude vječno zahvalna njihovom ljubimcu Maksu,koji je njihovog trogodišnjeg sina spasio od utapanja u rijeci.

Tijelo dječaka našli po fotografiji s Facebooka

DOBOJ - Fotografiju starog kamenoloma, u čijem podnožju je u srijedu naveče pronađeno njegovo beživotno tijelo, petnaestogodišnji Ahmed Hidić iz Doboja je nedavno objavio na svom profilu na društvenim mrežama, što je bio trag koji su u školi i policiji pratili dok su satima tragali za njim.

Dječaka na pješačkom prelazu usmrtio kamion

Petnastogodišnji dječak poginuo je danas u Boru kada ga je na pješačkom prelazu udario kamion.

Pronađeno beživotno tijelo dječaka

DOBOJ - Kod kamenoloma u Doboju pronađeno je beživotno tijelo petnaestogodišnjeg dječaka A.H., saznaju “Nezavisne”.

Dječak ukrao automobil, izazvao udes i povrijedio trudnicu i drugo dijete

BEOGRAD - Desetogodišnji dječak S. Ž. ukrao je juče automobil marke "ford", a potom njime izazvao udes u Studentskoj ulici na Novom Beogradu.

Trogodišnjak prvi put jasno ugledao svijet oko sebe, njegova reakcija je neprocjenjiva

Snimak trogodišnjeg dječaka koji je prvi put u životu jasno ugledao svijet oko sebe ponovo je počeo da se širi društvenim mrežama i oduševljava korisnike na svim stranama planete.

Pas ujeo dječaka u školskom dvorištu

NIŠ - Četrnaestogodišnjeg učenika Osnovne škole "Čegar" u Nišu u srijedu je na velikom odmoru ujeo pas iz komšiluka koji se odvezao i preskočio ogradu i uletio u školsko dvorište.

Preminuo dječak koji je pao sa sedmog sprata

BEOGRAD - Dječak (12) koji je pao sa sedmog sprata zgrade na Novom Beogradu, jutros je preminuo u bolnici, javio je RTS.

Dječaka udario auto dok je prosio

Na magistralnom putu M-17, u mjestu Vranduk, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen 10-godišnji dječak V. K.

Dječaku u ruci eksplodirala bomba koju je pronašao u očevoj kući

SUBOTICA - Petnaestogodišnji dječak D.E. teško je povrijeđen u Subotici kada je ormanu porodične kuće pronašao eksplozivnu napravu koja mu je eksplodirala u ruci.

Najčitanije