Djeca

Đoković opet u žiži: "Bili smo na ulici, vidio nas je kako igramo"

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ponovo je u centru pažnje, ovoga puta u pozitivnom kontekstu.

Djeca uče o umjetnosti i tradiciji

TREBINJE - U trebinjskom Muzeju Hercegovine svake subote se održavaju edukativno-stvaralačke radionice za školsku djecu, na kojim mladi iz Trebinja, ali i okolnih gradova, crtaju, pišu i slušaju predavanja o kulturno-istorijskom nasljeđu grada, o umjetnosti i tradiciji.

AstraZeneka odustala, neće ispitivati vakcinu na djeci

Farmaceutska kuća AstraZeneka neće ispitivati vakcinu na grupi djece koja je bila planirana da učestvuje.

Požar u domu za djecu u Zagrebu

ZAGREB - U Domu za djecu u Zagrebu večeras je izbio požar, ali su svi štićenici na vrijeme evakuisani, a vatra je ugašena.

Životne situacije u kojima nikada ne treba lagati djecu

Svi mislimo da su bijele laži korisne, ali za djecu one mogu biti loše, stvarajući im pogrešnu sliku o svijetu.

Kluni priznao: Amal i ja smo napravili glupu grešku u odgajanju djece

Džordž Kluni se našalio rekavši da su on i supruga Amal napravili "glupu" grešku u odgajanju svojih trogodišnjih blizanaca Aleksandra i Ele.

Humanitarna akcija prikupljanja slatkiša za djecu sa Hematologije

Mladi glumci i pisci iz Banjaluke organizuju humanitarnu akciju prikupljanja slatkiša za paketiće za djecu sa Hematologije UKC RS, kao i za djecu iz socijalno ugroženih pirodica.

Slovančki ljekari: Kod neke djece javlja se teža klinička slika

LJUBLJANA - Iako djeca zarazu virusom korona prolaze uglavnom sa blagim simptomima ili bez njih, ona zbog jake imunološke reakcije mogu pretrpjeti štetu na više organa, pa i na srcu, izjavili su slovenački ljekari koji su se posljednjih dana susreli sa više takvih slučajeva.

Trampova djeca razjedinjena po pitanju odnosa prema izborima

ATLANTA - Donald Tramp je u ključnom trenutku definisanja svog predsjedničkog nasljeđa dobio protivrječne poruke od svojih najbližih savjetnika - njegove najstarije djece, dok razmatra naredni potez u kontekstu poraza na izborima.

Burni životi Bajdenove djece

Trenutno vodeći u utrci za predsjednički mandat u SAD Džo Bajde, nije imao nimalo lagan život, ali danas pažnju javnosti privlače njegova djeca koja ga bodre u kampanji i koja su mu najveća podrška, 39-godišnja kćerka Ešli i 50-godišnji sin Hanter.

Najčitanije