Djeca

Bitka za starateljstvo nad djecom Anđeline i Breda se nastavlja

Anđelina Džoli i Bred Pit počeli su da vode ozbiljan rat koji se odnosi na starateljstvo njihove djece.

Poginulo najmanje dvadeset dvoje djece

KAIRO - Najmanje dvadeset dvoje djece osnovnoškolskog uzrasta utopilo se danas kada se prevrnuo brod sa više od 40 ljudi prilikom prelaska rijeke Nil, na sjeveru Sudana, javila je novinska agencija SUNA.

Dijete za 10 min. hakaovalo sajt, promijenilo rezultate izbora

Jedanaestogodišnjem dječaku bilo je potrebano samo deset minuta da hakuje repliku sajta državnog sekretara Floride i promijeni rezultate izbora.

Sitni plikovi na koži znak su infekcije

Ranice nastale češanjem zbog ujeda insekta, malih posjekotina i drugih povreda ljeti se nerijetko inficiraju bakterijama, a u ovom periodu godine česta je i virusna infkecija koja izaziva bolest šaka, stopala i ruku. Da li je riječ o virusnom ili bakterijskom zapaljenju, pouzdano može da kaže samo lekar, jer i jedno i drugo stanje prati pojava sitnih plikova ispunjenih tečnošću.

Stručnjaci povodom igre "Momo": Razgovor i kontrola najbolji način zaštite djece na internetu

BANJALUKA - Nakon zlokobne internet igrice "Plavi kit", najmlađe sada vreba nova opasnost u video-igri "Momo", za koju se vjeruje da može da bude smrtonosna.

Od septembra besplatne sportske sekcije u svim banjalučkim školama

BANJALUKA - Na javni poziv za projekat besplatnih sportskih sekcija u banjalučkim osnovnim školama prijavilo se 38 nezaposlenih profesora fizičkog vaspitanja, podaci su Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Aplikacija koja "tjera" djecu da jedu povrće

Nagovoriti djecu da pojedu povrće ponekad može da bude prava noćna mora. Ali, pomoću nove aplikacije za pametne telefone, izbirljiva djeca mogla bi povrće da zavole.

150 djece održalo zajednički koncert na muzičkom kampu u Srebrenici

Učesnici prvog regionalnog "Srebrenica muzičkog kampa", 150 djece iz Srbije, Hrvatske i BiH, večeras su održali zajednički koncert u punoj sali srebreničkog Kulturnog centra.

Oko 60 odsto djece s poteškoćama ostaje bez dodatka?!

BANJALUKA - Minimalno 60 odsto djece s poteškoćama u razvoju moglo bi ostati bez dječjeg dodatka, tvrde roditelji tih mališana i iz udruženja.

Više od 1.800 djece spojeno sa roditeljima

VAŠINGTON - Administracija predsjednika SAD Donalda Trampa saopštila je da je više od 1.800 migrantske djece ponovo spojeno sa svojim roditeljima u okviru vremenskog roka koji je odredio sud.

Najčitanije