Djeca

Majka dvoje djece poginula snimajući selfie

Turistkinja Sandra Manuela Da Costa Macedo se približila ivici balkona, koji se nalazi na 27. spratu solitera u Panami, i držeći u ruci štap za slikanje probala da snimi što atraktivniju fotografiju.

Ne znaju reći svoje ime, ali znaju brojati na engleskom

DOBOJ - Umjesto maternjim jezikom, sve više mališana komunicira na engleskom, jer pretjerano koriste moderne tehnologije, pa se dešava da ne znaju reći svoje ime, ali znaju brojati na ovom stranom jeziku.

Banjalučki mališani iz centra grada poslali poruke o pravima djece

BANJALUKA - Mališani iz 10 vrtića danas su u Gospodskoj ulici prodavali svoje rukotvorine i recitovali o dječjim pravima i obavezama.

Mališani na Starčevici dobili novo igralište

BANJALUKA - Mališani Starčevice dobili su novo, savremeno dječje igralište u Ulici Sime Miljuša.

Kućni ljubimci će biti tretirani kao djeca

Po novom kalifornijskom zakonu, koji je donesen ovih dana, kućne ljubimce će smatrati zajedničkom imovinom supružnika, tako da će sud pse i mačke, tretirati kao djecu...

Uz jesen stigla i viroza, najčešće oboljevaju mališani

BANJALUKA - Da je u predškolskim ustanovama u Banjaluci posljednjih dana povećan broj mališana sa virozama posvjedočili su iz Doma zdravlja Banjaluka, ali i roditelji mališana.

Sve više djece u RS ide u vrtiće

BANJALUKA - Sistemom predškolskog vaspitanja i obrazovanja u RS obuhvaćeno je 15 odsto djece, što je napredak u odnosu na prije nekoliko godina, kada je samo tri odsto djece bilo uključeno u ovaj sistem obrazovanja.

Besplatno učlanjenje u biblioteku za prvačiće

DOBOJ - Narodna biblioteka Doboj organizovala je, povodom Nedjelje djeteta, akciju besplatnog učlanjenja za prvačiće koja će trajati do kraja godine.

Kreativnost kod djece liječi stres

BIHAĆ - U osnovnim školama na području Unsko-sanskog kantona uskoro će zaživjeti zanimljiv projekat koji ima za cilj da olakša obrazovanje djeci kojoj su se u životu dogodile bolne stvari zbog kojih imaju psihičke traume.

Djevojčica preminula, dva brata prebačena u Beograd

VRŠAC - Devetogodišnja djevojčica koja je u nedjelju, zbog povraćanja i povišene tjelesne temperature, iz Doma zdravlja u Beloj Crkvi prebačena na bolničko liječenje u Vršac, i pored napora ljekara je preminula pošto joj se zdravlje rapidno pogošalo.

Najčitanije