Djevojčica

Djevojčici pozlilo na treningu, preminula u bolnici

SUBOTICA - Djevojčica M. M. (13) preminula je u subotičkoj bolnici pošto joj je iznenada pozlilo na odbojkaškom treningu.

U Dunavu pronađeno tijelo šestogodišnje djevojčice

BEOGRAD - Tijelo djevojčice stare oko šest godina pronađeno je jutros u Dunavu u ataru sela Kostol, kod Kladova.

Nakon višesatne potrage pronađena djevojčica na Šolti

SPLIT - Na ostrvu Šolti u Dalmaciji nakon višesatne i opširne potrage pronađena je nepovrijeđena šestogodišnja djevojčica, nestala u srijedu oko 9.30 sati, potvrdila je medijima policija.

Djevojčica pronađena, potraga za dječakom se nastavlja

PODGORICA - Četrnaestogodišnja djevojčica, čiji je nestanak prijavljen tokom vikenda, pronađena je, dok se za šesnaestogodišnjem dječakom traga, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Muškarac iz Posušja optužen da je skidao i dodirivao djevojčicu

ŠIROKI BRIJEG, POSUŠJE - Opštinski sud u Širokom Brijegu potvrdio je optužnicu i za još pola godine produžio pritvor šezdesetpetogodišnjaku iz Posušja, a koji je optužen da je, između ostalog, skidao desetogodišnju djevojčicu, te je dodirivao i upoznavao sa pornografijom.

Djevojčici operacijom uklonjeno 3,5 kg dlaka iz trbuha

Dvanaestogodišnjoj djevojčici iz Kazakhstana hirurzi su uklonili nakupinu dlaka tešku 3 i po kilograma.

Grupa od 17 muškaraca silovala 12-godišnju djevojčicu

NJU DELHI - Pred sudom u indijskom gradu Čenaju pojavilo se 17 muškaraca optuženih za višestruko silovanje 12-godišnje djevojčice u periodu od sedam mjeseci, od januara ove godine.

Ljekari UKC RS i roditelji zadovoljni oporavkom: Djevojčica iz Jezera čita i priča

BANJALUKA - H.O. (13) djevojčica iz Jezera koja je u poslednji čas spasena od utapanja, uprkos veoma teškom stanju u kojem je dovezena na Univerzitetsko-klinički centar RS, jer joj je bilo ugroženo više organa, odlično se opravila, pa sada priča, čita i razgovara i najvjerovatnije neće imati neuroloških deficita.

Djevojčica iz Jezera od ponedjeljka na fizikalnom tretmanu

BANJALUKA - Trinaestogodišnja djevojčica iz Jezera, koja je hospitalizovana nakon nezgode u jezeru Đol, dobrog je opšteg zdravstvenog stanja i mogla bi u ponedjeljak, 2. jula, biti otpuštena sa Odjeljenja pulmologije Klinike za dječije bolesti, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske /UKC/.

Djevojčica koja je spasena iz jezera ide na kućno liječenje

BANJALUKA - Trinaestogodišnja H.O. iz Jezera, koja je, dok je s godinu starijom sestrom učila plivati, potonula u jezeru Đol, dobrog je opšteg zdravstvenog stanja, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS), gdje je hospitalizovana.

Najčitanije