Djevojčica

Poginula djevojčica pri izlasku iz voza u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - Četrnaestogodišnja djevojčica poginula je kod Slavonskog Broda kada je po izlasku iz voza podletjela pod mašinu za popravak pruge.

Seferovići i majka žrtve osuđeni zbog prodaje djevojčice

BANJALUKA - Ljubo (35) i Jasmin Seferović (21), otac i sin iz Sarajeva, i Almasa Sulčejmanović (38) iz Mostara osuđeni su zbog prodaje petnaestogodišnje djevojčice L.S. radi zasnivanja braka.

Novi detalji premlaćivanja djevojčice, majka je udarala šakama

NOVA GRADIŠKA - Slučaj prebijanja dvoipogodišnje djevojčice šokirao je javnost u Hrvatskoj, a ljekari na klinici u Zagrebu bore se za život djeteta koje je i dalje u kritičnom stanju.

Roditeljima teško povrijeđene djevojčice oduzeto troje djece

NOVA GRADIŠKA - Nakon hapšenja oba roditelja dvoipogodišnje djevojčice iz Nove Gradiške koja je zbog teških povreda i vitalne ugroženosti prevezena u zagrebačku dječju kliniku Klaićeva, preostalo troje djece je smješteno u udomiteljsku porodicu i pregledaće ih pedijatri.

Djevojčica pala sa zgrade u Bihaću, ljekari joj se bore za život

Djevojčica iz Bihaća sinoć je oko 21 sati pala sa zgrade u izgradnji koja se nalazi na Trgu Maršala Tita u Bihaću.

Pokušao oteti djevojčicu na putu do škole

MAGLAJ - U Maglaju se juče odvijala prava drama kada je nepoznata muška osoba pokušala oteti djevojčicu, inače učenicu Osnovne škole "Novi Šeher", javljaju fedralni mediji.

Mahmutović: Preminula djevojčica nije imala koronu, već bolest srca

NOVI PAZAR - Dvanaestogodišnja djevojčica iz Tutina, koja je preminula u novopazarskoj bolnici, nije imala koronu, izjavio je danas v.d. direktora te zdravstvene ustanove Meho Mahmutović.

Najmlađa žrtva korone u Srbiji, preminula djevojčica u Novom Pazaru

NOVI PAZAR - Djevojčica H.D. (12) iz Tutina preminula je u Opštoj bolnici Novi Pazar najvjerovatnije usljed imunoloških komplikacija nakon ranije infekcije kovidom-19, prenosi Telegraf.rs.

Napadnuta djevojčica u Beogradu, pokušali da je opljačkaju

BEOGRAD - Jedanaestogodišnja djevojčica napadnuta je večeras na Adi Huji u Beogradu, dok je šetala sa drugaricom, a policija je privela dvije osobe osumnjičene za napad.

Djevojčica iz potresom razorenog sela tješila majku: Nemoj plakati, mama

Kuća jedne porodice u mjestu Nebojan nije sigurna za život, a zasad su dobili kamp kućicu od ljudi iz Poreča. U kućici ih sad spava petoro.

Najčitanije