Djevojčica

Stabilno stanje djevojčice koja je pala s tribine u Skenderiji

SARAJEVO - Djevojčica koja je juče pala s tribine u sportskoj dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu trenutno je stabilno i ona je pod adekvatnom terapijom i nadzorom ljekara, saznaje Klix.ba.

Djevojčicu udarila golfom

TUZLA - Desetogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Gornje Srnice kod Gradačca, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Djevojčica iz Čitluka preminula od ospica i upale pluća

Djevojčici (9) iz Čitluka stanje se pogoršalo u kolima Hitne između Splita i Zadra. Skrenuli su u Zadar i pokušali je spasiti u bolnici, ali bilo je kasno. Navodno je imala komplikacije nakon vodenih ospica i upale pluća.

Policija spriječila vjenčanje 13-godišnje djevojčice

​Izraelska policija spriječila je vjenčanje dvoje maloljetnika u kvartu Mea Šearim u Jerusalimu, gdje žive ultraortodoksni Jevreji, javljaju izraelski mediji.

Ispovijest Tamare kojoj je presađeno srce djevojčice preminule od ekstazija: U meni jača divno srce

ARANĐELOVAC - Djevojčica Sofija S. (15) iz Aranđelovca preminula je nakon što je uzela ekstazi na jednoj kućnoj žurci, ali je njeno srce nastavilo da živi - u drugim grudima. Tamara Dobričić, majka troje djece, na transplantaciju je čekala od 2002. godine.

Migrant pokušao silovati djevojčicu u Bihaću

BIHAĆ- Pripadnici Policijske stanice u Bihaću tragaju za migrantom iz Pakistana koji je pokušao silovati 13-godišnju djevojčicu, također migrantkinju.

Djevojčica iz Nigerije vrhunski programer

Tomisin Ogunubi je djevojčica čije su vještine i znanje impresionirali i najveće IT stručnjake.

Ima samo 10 godina, a nude joj se i Google i Microsoft

Samaira Mehta je 10-godišnjakinja koja je uspjela da u svom mladom životu privuče veliki broj sljedbenika njenog razvoja kao progamerke.

Djevojčica optužena za ubistvo šestomjesečne bebe

Djevojčica stara 10 godina optužena je za ubistvo šestomjesečne bebe u američkoj državi Viskonsn.

Sedmogodišnja djevojčica povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

FOČA - U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Foča-Goražde u mjestu Paunci danas je teže povrijeđena sedmogodišnja djevojčica iz Zvornika, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Najčitanije