Djevojčica

Trinaestogodišnjakinja stradala u požaru u Živinicama

TUZLA - Trinestogodišnja djevojčica smrtno je stradala u požaru u smještaju za nezbrinuta lica u Živinicama, rečeno je iz policije u Tuzlanskom kantonu.

Urnebesna reakcija samojeda na djevojčicu koja spava u njegovom transporteru

Jedan samojed veoma se iznenadio kada je u svom transporteru ugledao djevojčicu kako spava, a svojom reakcijom vlasnicima je dao do znanja šta o tome misli.

Uhapšen u Crnoj Gori zbog sumnje da je silovao djevojčicu

PODGORICA - Muškarac (27) iz Plava uhapšen je zbog sumnje da je silovao djevojčicu tako što je upotrebom psihoaktivne supstance onesposobio, a kasnije nad njom počinio i obljubu, saopšteno je iz Uprave policije.

Oglasili se roditelji preminule djevojčice iz Kaknja nakon protesta

KAKANJ - Nakon što je Alen Alić danas ispred Vlade Kantona Sarajevo govorio u ime okupljenih građana o slučaju preminule dvoipogodišnje djevojčice Džene Gadžun iz Kaknja, njeni roditelji Muris i Amila nisu saglasni s tim.

Završena obdukcija tijela djevojčice iz Kaknja

Vještak sudske medicine Nermin Sarajlić potvrdio je da je završena obdukcija tijela dvoipogodišnje Džene Gadžun koja je tragično preminula nekoliko dana nakon komplikacija pri operativnom zahvatu u privatnoj klinici u Sarajevu, prenose federalni mediji.

Građani se opraštaju od djevojčice iz Kaknja: "Pile nije izdržalo naš javašluk i bezobrazluk"

Prijatelji, poznanici i rodbina opraštaju se porukama na društvenim mrežama od malene Džene Gadžun koja je jutros preminula nakon što je pala u komu poslije operacije u privatnoj poliklinici u Sarajevu.

Oglasilo se Tužilaštvo KS povodom smrti djevojčice iz Kaknja

Dvogodišnja djevojčica iz Kaknja koja je pala u komu nakon operacije u privatnoj poliklinici u Sarajevu, nažalost, preminula je jutros, a tim povodom se oglasilo i Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Preminula djevojčica iz Kaknja čija je sudbina potresla sve

Dvoipogodišnja djevojčica iz Kaknja koja je zadobila teške komplikacije nakon operacije u privatnoj klinici u Sarajevu, Džena Gadžun, preminula je rano jutros.

Detalji nesreće u Sarajevu: Voz usmrtio djevojčicu

SARAJEVO - U naselju Donja Vogošća u Kantonu Sarajevo voz je jutros udario pješaka koji je poginuo, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Banjalučaninu četiri i po godine zatvora zbog obljube djevojčice

BANJALUKA - Banjalučanin Dragan L. (46) osuđen je na četiri i po godine zatrvora u banjalučkom Okružnom sudu zbog obljube 14 - ogodišnjakinje i zbog polne zloupotrebe djeteta starijeg od 15 godina.

Najčitanije