Djevojčica

Fotografisao kćerku pa je nudio prijateljima i poznanicima

Otac iz jednog mjesta na istoku Hrvatske, fotografisao je svoju kćerku, a onda slike slao svojim prijateljima i poznanicima, pa im nudio svoju kćerku.

Novorođenče pronađeno živo u grobu

BAREJLI - Novorođena djevojčica pronađena je zakopana živa na sjeveru Indije, saopštio je šef lokalne policije.

Dvojica dječaka ukrala novac za liječenje djevojčice

Maloljetni Kikinđani (15) i (12) u subotu su, ispred jednog restorana brze hrane, ukrali novac namijenjen liječenju četrnaestomesečne Tise Sredojev.

Majka djevojčice koja se otrovala asepsolom: Tužićemo vrtić zbog nemara

Najvjerovatnije ćemo zbog velikog nemara tužiti upravu vrtića. U ovom trenutku najvažnije mi je da mi se dijete oporavlja.

Djevojčica iz Beograda najmlađi kreator Pariske nedelje mode

​Priča Tare Katarine Popović pokazuje kako urođena kreativnost i jedan domaći zadatak mogu da dovedu do toga da jedna devojčica postane najmlađi kreator u istoriji Pariske nedelje mode?

Organima djevojčice stradale u uličnoj trci spasena tri života

KRALJEVO - Roditelji petnaestogodišnje tinejdžerke K. M, koja je preminula od povreda zadobijenih u ilegalnoj uličnoj trci na ulazu u Kraljevo, dali su saglasnost da se njeni organi presade onima kojima je to jedini spas.

Djevojčica u Banjaluci pobjegla u ambulantu od misteriozne žene

BA­NJA­LU­KA - Po­li­ci­ji u Ba­nja­lu­ci danas je pri­jav­lje­no da je mis­te­rio­zna žena u ba­nja­lučkom na­se­lju La­uš po­ku­ša­la da ubi­je­di dje­vojčicu da uđe u njen auto­mo­bil nu­deći joj slat­ki­še.

Djevojčica pala sa balkona i poginula

ZENICA - Šesnaestogodišnja djevojčica pala je u noći s petka na subotu s balkona zgrade Javne ustanove "Dom porodica" u Zenici i na mjestu preminula, potvrđeno je federalnim medijima iz policije.

Uhapšen zbog vrbovanja djevojčica preko Facebooka pa pušten

TESLIĆ - Četiri Facebook profila, na kojima je imao hiljade prijatelja, čije su profilne fotografije bile uglavnom one na kojima su djeca, imao je Duško Topić (51), koji je uhapšen u Tesliću zbog sumnje da je djevojčice navodio da se fotografišu gole i da mu te fotografije šalju.

Otac i sin pokušali prokrijumčariti djevojčicu

Policija u Prokuplju saopštila je da je uhapsila državljane Njemačke zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje.

Najčitanije