Djevojka

Djevojka Kijanua Rivsa otkrila zašto ne želi da pokrije sijede

Poznati glumac Kianu Rivs iznenadio je javnost kada se prije mesec dana na crvenom tepihu pojavio s djevojkom prvi put za 35 godina karijere.

Uznemirujući snimak: Djevojku udarila auto-prikolica

Jedna ženska osoba lakše je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Bijelom Polju kada je na nju naletio automobil sa prikolicom.

Djevojka (21) zaspala sa glavoboljom, ujutru je majka našla mrtvu

Džesika Kejn iz SAD zaspala je rano, ali nikada se nije probudila, ostavivši očajnu majku Šejlu Rovel (49) koja je sutradan pronašla njeno tijelo.

Tinejdžer provalio u zatvor zbog bivše djevojke

BERLIN - U pokušaju da ponovo pridobije svoju bivšu djevojku, jedan tinejdžer u Njemačkoj provalio je u zatvor.

Land rover sletio s puta, poginula djevojka

ZENICA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na lokalnom putu u Brezi, mjesto Bukovik, jedna osoba je smrtno stradala.

Iza rešetaka osumnjičeni za ubistvo djevojke

SARAJEVO - Dvadesetpetogodišnjiem Edvinu Avdiću iz Goražda, osumnjičenom za ubistvo djevojke Sumejje Dedović (25), Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesecni pritvor na prijedlog KTKS.

Majka ubijene djevojke zahvalila Mostaru

Nina Bijedić, majka svirepo ubijene Lane Bijedić, inače dekana na Fakultetu informacijskih tehnologija (FIT) Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, sinoć je na svom Facebook profilu objavila „Zahvalu Mostaru“.

Osumnjičenom za ubistvo djevojke u Sarajevu predložen pritvor

SARAJEVO - Dvadesetpetogodišnjiem Edvinu Avdiću iz Goražda, osumnjičenom za ubistvo djevojke Sumejje Dedović (25), postupajući tužilac Tužilaštva KS predložio je Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora.

Mladić pokušao da ubije djevojku, pa se objesio

KRALJEVO - U porodičnoj kuci u Pečenogu kod Kraljeva pronađeni su tijelo mladića i izbodena djevojka, koja je prebačena bolnicu, prenosi TV Pink.

Porodica djevojke iz Viteza: Ne znamo šta je razlog njenom ponašanju

Tamara Pavlović, 24-godišnja djevojka iz Viteza koja se nije vratila kući nakon odrađene turističke sezone u Tučepima pronađena je u ponedjeljak kasno naveče u hotelu u Makarskoj.

Najčitanije