Djevojka

Ima 210 kilograma, zarađuje bogatstvo od ljudi koji je plaćaju da jede

Webcam djevojka koja ima 210 kilograma otkrila je da zarađuje bogatstvo tako što jede 10 hiljada kalorija dnevno ispred fanova koji joj za to daju novac.

Mladić iz BiH u Puli "polugom" slomio koljeno djevojci

PULA - Opštinsko državno tužilaštvo u Puli optužilo je 23-godišnjaka sa šireg pulskog područja, porijeklom iz Čapljine u Bosni i Hercegovini, za krivično djelo nanošenja teških tjelesnih povreda jednoj djevojci u maju prošle godine.

Kako prići djevojci u kafiću?

Koliko puta vam se dogodio da ste u baru uspjeli skupiti hrabrost i prići djevojci koja vam se sviđa, a onda sve krene u krivom smjeru?

Djevojka iz Kozarske Dubice radi u automehaničarskoj radnji: Ne čekam pomoć roditelja

KOZARSKA DUBICA - Lana Tatić (18) iz Kozarske Dubice za razliku od svojih vršnjakinja nema vremena za izlaske i provod. Ona zarađuje novac radeći kao automehaničar, vozi kamione, radi sa bagerom, radi zidarske poslove i tako zarađuje sebi za život jer ne želi da bude kako kaže na teretu svojih roditelja.

Migrant uhapšen zbog silovanja djevojke u Bihaću

BIHAĆ- Pripadnici Policijske stanice u Bihaću priveli su A.D. (23), migranta iz Pakistana, koji je osumnjičen da je silovao 18-godišnju Bišćanku, saopšteno je iz MUP-a USK.

Prolaznici zatekli mrtvu djevojku u parku

BEOGRAD - Djevojka stara 25 godina pronađena je mrtva pored klupe u parku između Tiršove i Pasterove ulice u Beogradu.

Djevojka bježala od bijesnog psa, pa upala u rijeku i udavila se

GOSTIVAR - Djevojka (17) upala je u rijeku Vardar u Gostivaru nakon što je, bježeći od psa lutalice, došla do ivice obale, izgubila ravnotežu i pala u vodu.

Djevojka skočila sa mosta u Moraču

PODGORICA - Nakon prijave mještana podgoričkog naselja Dahna da je tridesetogodišnja djevojka skočila sa mosta u Moraču, policija je na terenu i vrši uviđaj, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Njujorške opere dostupne građanima BiH

SARAJEVO - Nakon opera "Aida" Đuzepea Verdija i "Samsona i Dalile" Kamija Sen-Sansa koje je sarajevski Kamerni teatar 55 uživo prenosio iz njujorške Metropolitan opere, sljedeća opera koju će sarajevska publika u živom prenosu iz Njujorka imati priliku da pogleda jeste Pučijeva "Djevojka sa zapada", koja je na repertoaru u subotu s početkom u 18.55.

Djevojka velikog srca brine o 13 lutalica

Sve je počelo kada sam u osmom razredu osnovne škole dobila psa, tada se rodila ljubav prema ovim divnim životinjama i tada sam odlučila da želim postati veterinar, počinje svoju priču Svjetlana Trifunović, dvadesetjednogodišnja djevojka iz Kotor Varoša, koja se sama brine o 14 pasa.

Najčitanije