Djevojka

Milioner traži muškarca da mu zavede djevojku

Anonimni milioner izrazio je želju da unajmi nekoga ko će pokušati da zavede njegovu buduću ženu, jer želi na taj način da sazna da li ga ona stvarno voli.

Djevojka uhapšena zbog podmetanja požara u centru Beograda

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je dvadesetogodišnju djevojku čiji su inicijali K.Đ, osumnjičenu za podmetanje požara u centru Beograda kod Kalemegdana.

Mladić i djevojka povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi

SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u naselju Podhrastovi u Sarajevu povrijeđene su dvije osobe.

Pokušali silovati djevojku, odbranila se suzavcem

SARAJEVO - Pokušaj silovanja dogodio se sinoć u Hrasnici, a napadnuta djevojka uspjela je pobjeći od napadača.

Djevojka iz Berana poginula u kanjonu Morače

PODGORICA - Tridesetdvogodišnja M.J. iz Berana poginula je u kanjonu rijeke Morače, na magistralnom putu Kolašin-Podgorica, kada se okliznula i pala u ambis rijeke, saopšteno je iz Službe zaštite i spasavanja Kolašin.

Djevojka teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

TUZLA - Dvadesetogodišnja djevojka čiji su inicijali E.B. iz Živinica teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u tuzlanskom naselju Ljubače, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Brutalno pretučena djevojka napustila Novi Sad: Povukla se u sebe, ne izlazi iz kuće

BEOGRAD - Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta momak Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sjekao nožem i pekao peglom, otišla je iz Novog Sada i vratila se u rodno Banovo Polje.

Djevojka pijana automobilom uletjela u izlog

TESLIĆ - Nesvakidašnju saobraćajnu nezgodu u centru Tesliću izazvala je u četvrtak djevojka Sandra J., koja se bez vozačke dozvole džipom zakucala u izlog prodavnice "Bonel", u kojoj je nastala materijalna šteta.

Djevojka pokušala da skoči sa 16. sprata

DOBOJ - Prisebnost građana, te brza reakcija i spretnost policajaca, pripadnika Policijske stanice Doboj 1 spasili su život dvadesetšestogodišnjoj J.S. koja se s namjerom da počini samoubistvo popela na prozor stana na 16. spratu solitera u Ćuprijskoj ulici u Doboju.

Djevojka snimajući video klip pala sa zgrade i poginula

NIŠ - U Nišu je večeras stradala 19-ogodišnja djevojka I.M. koja je pala sa zgrade sa visine od oko 15 metara, javio je "Blic".

Najčitanije