Djevojka

Djevojka pokušala da skoči sa 16. sprata

DOBOJ - Prisebnost građana, te brza reakcija i spretnost policajaca, pripadnika Policijske stanice Doboj 1 spasili su život dvadesetšestogodišnjoj J.S. koja se s namjerom da počini samoubistvo popela na prozor stana na 16. spratu solitera u Ćuprijskoj ulici u Doboju.

Djevojka snimajući video klip pala sa zgrade i poginula

NIŠ - U Nišu je večeras stradala 19-ogodišnja djevojka I.M. koja je pala sa zgrade sa visine od oko 15 metara, javio je "Blic".

Djevojka stradala na barskoj pruzi

BAR - Djevojka iz Bara (23) je stradala na barskoj pruzi u ranim jutarnjim časovima od posljedica udara voza.

Zaspala za volanom i pokosila djevojku na autobuskoj stanici

Na snimku koji je objavljen na Youtubeu vidi se kako automobil ulijeće na stanicu i udara djevojku, koja se nekoliko puta okreće u zraku, prije nego što pada na zemlju

Kako impresionirati djevojku u četiri koraka?

Šta gospodin, kavalir, džentlmen zapravo jeste? Šta on simbolizuje kao takav, šta predstavlja? Šta muškarca čini gospodinom?

Pala s balkona jer nije htjela da je majka zatekne s momkom?

PRIJEDOR - Osamnaestogodišnja Tea M. teško je povrijeđena u nedjelju oko 19 časova kada je pala s balkona stana na drugom spratu zgrade u centru Prijedora.

Ima 210 kilograma, zarađuje bogatstvo od ljudi koji je plaćaju da jede

Webcam djevojka koja ima 210 kilograma otkrila je da zarađuje bogatstvo tako što jede 10 hiljada kalorija dnevno ispred fanova koji joj za to daju novac.

Mladić iz BiH u Puli "polugom" slomio koljeno djevojci

PULA - Opštinsko državno tužilaštvo u Puli optužilo je 23-godišnjaka sa šireg pulskog područja, porijeklom iz Čapljine u Bosni i Hercegovini, za krivično djelo nanošenja teških tjelesnih povreda jednoj djevojci u maju prošle godine.

Kako prići djevojci u kafiću?

Koliko puta vam se dogodio da ste u baru uspjeli skupiti hrabrost i prići djevojci koja vam se sviđa, a onda sve krene u krivom smjeru?

Djevojka iz Kozarske Dubice radi u automehaničarskoj radnji: Ne čekam pomoć roditelja

KOZARSKA DUBICA - Lana Tatić (18) iz Kozarske Dubice za razliku od svojih vršnjakinja nema vremena za izlaske i provod. Ona zarađuje novac radeći kao automehaničar, vozi kamione, radi sa bagerom, radi zidarske poslove i tako zarađuje sebi za život jer ne želi da bude kako kaže na teretu svojih roditelja.

Najčitanije