Dmitrij Peskov

Kremlj: Saudijska Arabija još nije odgovorila Putinu

MOSKVA - Još nema reakcija iz Saudijske Arabije na ponudu predsjednika Vladimira Putina toj zemlji da kupi ruski raketni sistem S-400, saopštio je Kremlj.

Peskov: Putin ne zna ništa o seriji koja se snima o njemu

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin nije obavješten o planovima britanske televizije koja snima dokumentarnu seriju o njemu.

Peskov: Moguć sastanak Putina i Trampa u Osaki

MOSKVA - I dalje postoji mogućnost da se ruski i američki predsjednici Vladimir Putin i Donald Tramp sastanu na marginama samita G20 u Osaki, ali Vašington do sada nije zvanično ponudio da organizuje takav sastanak, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov u intervjuu emitovanom na RT TV.

Peskov: Sjeverni tok će biti završen bez obzira na sankcije

MOSKVA - Kremlj je uvjeren da će se izgradnja Sjevernog toka 2 završiti uprkos mogućim američkim sankcijama, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov

Peskov o mogućem susretu Putina i Trampa na samitu G20

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže da, iako još nije postignut dogovor o bilateralnom sastanku, moguće je da se Putin i Tramp sastanu tokom Samita G20 u Japanu.

Peskov: Protesti su unutrašnja stvar Srbije

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da su protesti unutrašnja stvar Srbije.

Rusija i Bjelorusija uvode zajedničku valutu

MOSKVA - Uvođenje jedinstvene valute Rusije i Belorusije može se razmatrati u kontekstu Saveza dvije zemlje, rekao je novinarima Dmitrij Peskov, portparol Kremlja.

Peskov o samitu u Hanoju: Nisu bili spremni na ustupke

MOSKVA - Razgovori američkog predsjednika Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kima Džonga Una, po svemu sudeći propali su jer dvije strane nisu bile spremne na kompromis i ustupke, saopštio je danas Kremlj.

Rusi iznenađeni tehnološkim razvojem Srbije

BEOGRAD - Savjetnik za digitalizaciju ruskog predsjednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov, izjavio je danas da su delegacije ruskih kompanija prijatno iznenađenje nivoom tehnološkog razvoja u Srbiji.

Peskov: Putinov prioritet smanjenje siromaštva

MOSKVA - Prioritet ruskog predsjednika Vladimira Putina je smanjenje siromaštva u Rusiji, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Najčitanije