Dmitrij Peskov

Peskov: Nije stigao prijedlog Kijeva za sastanak sa Putinom

MOSKVA - Moskva nije dobila prijedlog Kijeva za održavanje sastanka ruskog predsjednika Vladimira Putina i ukrajinskog predsjednika Voldomira Zelenskog.

Peskov: Ponuda Maska za razgovor sa Putinom interesantna

MOSKVA - Kremlj smatra zanimljivom ponudu Elona Maska, osnivača Spejseksa i Tesle, da razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na društvenoj mreži Klabhaus, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Mediji pogrešno protumačili izjavu Lavrova"

MOSKVA - Rusija treba da bude spremna za neprijateljske postupke EU, ali ne želi da prekine odnose sa Briselom, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima, komentarišući izjavu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da je Moskva spremna da prekine veze s EU ako Brisel uvede sankcije koje ugrožavaju osjetljive sektore ruske privrede.

Peskov: Nemoguće je zaljuljati brod u Rusiji, Putin ima mnogo veću podršku

MOSKVA - Nemoguće je "zaljuljati brod" u Rusiji jer predsjednik Vladimir Putin ima mnogo veću podršku ljudi nego što ih mogu privući ilegalna okupljanja, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Poslije Putinove kritike nije vam do života

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da se suočavao s ozbiljnim kritikama predsjednika Vladimira Putina i priznao da mu u tim situacijama "nije bilo do života".

Peskov: Nije u redu reći da bi Moskva više voljela Trampa

MOSKVA - Nije u redu reći da bi Moskva više voljela da Donald Tramp bude ponovo izabran za predsjednika SAD, izjavio je portparol Kremlja Dmitri Peskov za Prvi kanal.

Kremlj poželio brz oporavak Trampu

MOSKVA - Predsjedništvo Rusije poželjelo je američkom predsjedniku Donaldu Trampu brz oporavak od virusa korona, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Putin će obavijestiti javnost ako primi vakcinu

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin lično će objaviti ukoliko odluči da primi vakcinu protiv korona virusa, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Nema osnova za uvođenje sankcija Moskvi

MOSKVA - Kremlj je odbacio optužbe u kojima se tvrdi da je Rusija odgovorna za trovanje ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, uz napomenu da nema osnova za uvođenje sankcija Moskvi zbog pomenutog slučaja.

Peskov: Uzvratićemo za protjerivanje ruskog diplomate iz Beča

MOSKVA - Moskva će uzvratiti adekvatnim mjerama na protjerivanje ruskog diplomate iz Austrije, izjavio je danas predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov.

Najčitanije