Dmitrij Peskov

Vučić i Mirzijojev prvi strani lideri s Putinom od početka pandemije

MOSKVA - Ruska agencija Tass danas izvještava o najavljenom susretu ruskog predsjednika Vladimira Putina s Aleksandrom Vučićem koji je doputovao danas u Moskvu i penosi riječi portparola Kremlja Dmitrija Peskova da će susret sa srpskim predsjednikom i predsjednikom Uzbekistana Šavkatom Mirzijojevim, biti prvi Putinov "lični međunarodni sastanak" od širenja virusa korona u Rusiji.

Putin i gosti gledaće paradu sa tribine na Crvenom trgu

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i strani lideri posmatraće paradu povodom 75. godišnjice Dana pobjede u Drugom svjetskom ratu 24. juna sa tribine na Crvenom trgu u Moskvi, rekao je danas porptarol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov otpušten iz bolnice

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je otpušten iz bolnice u kojoj je bio na liječenju nakon što je utvrđeno da je pozitivan na korona virus.

I supruga Peskova u bolnici zbog virusa korona

MOSKVA - Tatjana Navka, supruga portparola Kremlja Dmitrija Peskova, koji se nalazi u bolnici pošto je bio pozitivan na testu na virus korona, takođe je hospitalizovana.

Dmitrij Peskov pozitivan na virus korona

MOSKVA - Blizak saradnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, portparol Kremlja Dmitrij Peskov, testiran je pozitivno na virus COVID-19.

Peskov: Putinovo zdravlje maksimalno osigurano

MOSKVA - Zdravlje ruskog predsjednika Vladimira Putina tokom pandemije virusa korona maksimalno je osigurano, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Navodi o miješanju Rusije u kampanju u SAD paranoja

MOSKVA - Kremlj je danas saopštio da su navodi američkih obavještajnih službi da se Rusija miješa u predizbornu kampanju 2020. godine i da pokušava da poveća šanse za ponovni izbor predsjednika Donalda Trampa lažni i rezultat paranoje.

Peskov: Nema promjene u politici prema Ukrajini

MOSKVA - Moskva nije promijenila svoju politiku što se tiče situacije u Ukrajini, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Ništa neće baciti sjenku na Vučićevu posjetu Moskvi

BEOGRAD - U Kremlju se raduju predstojećoj posjeti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji i nadaju se da ništa neće baciti sjenku na nju, izjavio je portparol ruskog predsjednika Dmitrij Peskov.

Kremlj: Ozbiljan doprinos Trampa ako se potvrdi Bagdadijeva smrt

MOSKVA - O ozbiljnom doprinosu predsjednika SAD Donalda Trampa u borbi protiv terorizma može se govoriti ukoliko se potvrdi da je lider Islamske države Abu Bakr al Bagdadi ubijen, saopšteno je iz Kremlja.

Najčitanije