Dmitrij Peskov

Peskov: Sastanak Putina i Trampa biće "u hodu"

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin sastaće se "u hodu" sa američkim kolegom Donaldom Trampom u Parizu, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Kremlj upozorava: Planovi SAD učiniće svet opasnijim

MOSKVA - Kremlj kategorički odbacuje optužbe Sjedinjenih Američkih Država o narušavanju Sporazuma o likvidaciji raketa srednje i kratkog dometa, namjera predsjednika SAD Donalda Trampa da se povuče iz Sporazuma izaziva duboku zabrinutost i takvi koraci će učiniti svijet opasnijim, izjavio je portparol ruskog predsjednika Dmitrij Peskov.

Peskov: Neće nas zaustaviti prijetnje drugih zemalja

MOSKVA - Rusija ostvaruje energetske projekte uprkos nefer takmičenju u međunarodnoj areni i direktnim prijetnjama koje dolaze od strane svjetskih lidera, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Rano je govoriti da li će Rusija pomoći Srbiji

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je suviše rano govoriti o tome da li će Rusija pružiti pomoć Srbiji nakon zaoštravanja situacije na Kosovu.

Peskov: Odluka o sistemu "S-300" nije usmjerena protiv treće zemlje

MOSKVA - Odluka Rusije da Siriji isporuči protivvazdušni raketni sistem "S-300" ima za cilj jačanje bezbjednosti ruske vojske, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Putin nije prijetio Porošenku

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin na pregovorima u tzv. "normandijskom formatu" sa ukrajinskim liderom Petrom Porošenkom 2015. godine govorio je oštro i razumljivo, ali nije koristio prijeteće izraze, izjavio je portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov.

Peskov: Situacija u Idlibu ne obećava ništa dobro

MOSKVA - Situacija u vezi sa sirijskom pokrajinom Idlib mogla bi da se pogorša, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Još je prerano govoriti o kontra mjerama potiv SAD

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je jos rano govoriti o konkretnim potezima Rusije povodom najnovijih sankcija koje su uvele SAD.

Peskov: Samit korak ka popravljanju loših odnosa

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da se nada da je današnji samit predsjednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Tampa, "bebeći korak" ka popravljanju izuzetno loših odnosa dvije zemlje.

Peskov o "trgovinskom ratu": Rusija će zaštititi svoje interese

MOSKVA - Rusija je spremna da zaštiti svoje interese u trgovinskom sporu SAD i Kine, koji može da pogodi određene sektore svjetske ekonomije, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima.

Najčitanije