Dmitrij Peskov

Peskov: Putin nije prijetio Porošenku

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin na pregovorima u tzv. "normandijskom formatu" sa ukrajinskim liderom Petrom Porošenkom 2015. godine govorio je oštro i razumljivo, ali nije koristio prijeteće izraze, izjavio je portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov.

Peskov: Situacija u Idlibu ne obećava ništa dobro

MOSKVA - Situacija u vezi sa sirijskom pokrajinom Idlib mogla bi da se pogorša, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Još je prerano govoriti o kontra mjerama potiv SAD

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je jos rano govoriti o konkretnim potezima Rusije povodom najnovijih sankcija koje su uvele SAD.

Peskov: Samit korak ka popravljanju loših odnosa

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da se nada da je današnji samit predsjednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Tampa, "bebeći korak" ka popravljanju izuzetno loših odnosa dvije zemlje.

Peskov o "trgovinskom ratu": Rusija će zaštititi svoje interese

MOSKVA - Rusija je spremna da zaštiti svoje interese u trgovinskom sporu SAD i Kine, koji može da pogodi određene sektore svjetske ekonomije, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima.

Peskov: Moguć sastanak Putin-Kim do kraja godine

MOSKVA - Sastanak ruskog predsjednika Vladimira Putina i lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una moguć je do kraja godine, a sve opcije će biti razmotrene, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima.

Kremlju nepoznato da je FBI ispitivao ruskog oligarha

SOČI - Portparol ruskog predsjednika Dmitrij Peskov izjavio je danas da Kremlju nije poznato da je američki FBI u ime specijalnog savjetnika Roberta Malera ispitivao izvršnog direktora kompanije Renova ruskog biznismena Viktora Veksleberga.

Moskva: Povlačenje Vašingtona iz Sporazuma u suprotnosti sa STO

MOSKVA - Povlačenje Vašingtona iz iranskog nukleranog sporazuma je pokriće za politiku protekcionizma, što je u suprotnosti sa propisima Svjetske trgovinske organizacije, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Vojske Rusije i SAD-a u stalnom kontaktu

MOSKVA - Kanal za komunikacije između vojski Rusije i SAD o Siriji nalazi se u aktivnom stanju i koriste ga obe države, izjavio je pres-sekretar predsjednika Rusije Dmitrij Peskov.

Peskov: Amerikanci su nas natjerali na odmazdu

MOSKVA - SAD su natjerale Rusiju da preduzme mjere odmazde nakon protjerivanja ruskih diplomata, ali Moskva i dalje ostaje otvorena za građenje dobronamjernih odnosa sa svim zemljama, uključujući SAD, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Najčitanije