Dmitrij Peskov

Rusi iznenađeni tehnološkim razvojem Srbije

BEOGRAD - Savjetnik za digitalizaciju ruskog predsjednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov, izjavio je danas da su delegacije ruskih kompanija prijatno iznenađenje nivoom tehnološkog razvoja u Srbiji.

Peskov: Putinov prioritet smanjenje siromaštva

MOSKVA - Prioritet ruskog predsjednika Vladimira Putina je smanjenje siromaštva u Rusiji, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Prodaja Patripta Turskoj neće uticati na prodaju S-400

MOSKVA - Prodaja američkih raketnih sistema Patriot Turskoj neće uticati ni na koji način na sporazum između Moskve i Ankare o isporuci S-400, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Kremlj odbacio poziv SAD da Rusija ukloni rakete 9M729

MOSKVA - Kremlj je danas odbacio poziv SAD da Rusija ukloni postavljene krstareće rakete 9M729, koje mogu da nose nuklearne bojeve glave, navodeći da je taj sistem u skladu sa Sporazumom o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF) potpisanim 1987. godine između Moskve i Vašingtona.

"Sastanak Putina i Trampa u Vašingtonu ne dolazi u obzir"

MOSKVA - Održavanje potencijalnog sastanka predsjednika Rusije Vladimira Putina i američkog predsjednika Donalda Trampa u Vašingtonu ne dolazi u obzir, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov otkriva zašto se s Putinom ne treba sukobljavati

MOSKVA - Ulaziti u sukob sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom je nevjerovatno teško: on svojim argumentima može momentalno da “potopi“ sagovornika koji griješi, rekao je portparol šefa ruske države Dmitrij Peskov na sastanku sa studentima ruskog univerziteta MGIMO.

Peskov: Sastanak Putina i Trampa biće "u hodu"

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin sastaće se "u hodu" sa američkim kolegom Donaldom Trampom u Parizu, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Kremlj upozorava: Planovi SAD učiniće svet opasnijim

MOSKVA - Kremlj kategorički odbacuje optužbe Sjedinjenih Američkih Država o narušavanju Sporazuma o likvidaciji raketa srednje i kratkog dometa, namjera predsjednika SAD Donalda Trampa da se povuče iz Sporazuma izaziva duboku zabrinutost i takvi koraci će učiniti svijet opasnijim, izjavio je portparol ruskog predsjednika Dmitrij Peskov.

Peskov: Neće nas zaustaviti prijetnje drugih zemalja

MOSKVA - Rusija ostvaruje energetske projekte uprkos nefer takmičenju u međunarodnoj areni i direktnim prijetnjama koje dolaze od strane svjetskih lidera, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov: Rano je govoriti da li će Rusija pomoći Srbiji

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je suviše rano govoriti o tome da li će Rusija pružiti pomoć Srbiji nakon zaoštravanja situacije na Kosovu.

Najčitanije