Dnevnik

Hrvati uvrstili "Dnevnik Diane Budisavljević" u školski program

Film "Dnevnik Diane Budisavljević" Dane Budisavljević dobio je saglasnost Ministarstva obrazovanja Hrvatske da postane dio nastavnog programa učenike osnovnih i srednjih škola, objavljeno je na zvaničnoj internet stranici filma.

Pisanje dnevnika može potpuno promijeniti život

Život ubrzane današnjice, pogotovo u gradovima, popraćen je raznim emocijama, događajima i lekcijama koje ostavljaju posljedice.

Elektronski dnevnici u svim školama od naredne godine

BANJALUKA - Digitalni dnevnici u svih 187 osnovnih škola u RS, 15-minutno vježbanja za učenike od prvog do trećeg razreda pred početak nastave svaki dan, programi za fakultativne predmete te dodatna nastava za talentovane učenike, samo su neke od novina koje će dočekati osnovce u RS od naredne školske godine.

Dnevnik Megan Markl mogao bi da postane uzbudljiv bestseler

Supruga princa Harija Megan Markl pisala je dnevnik o svom životu na britanskom kraljevskom dvoru koji bi mogaso postane bestseler, tvrdi izvor upoznat sa situacijom. Markl (38) je u njemu najvjerovatnije opisala svoj put od američke glumice do člana britanske kraljevske porodice, a kraljevski biograf Endru Morton, koji je napisao knjigu o princezi Dajani, ali i o Megan, kaže da bi knjiga zasnovana na dnevniku Megan dala potpunu sliku, prenosi britanski list San.

Madona objavila da mora biti u samoizolaciji pa otišla na žurku

Madona je prekršila mjere društvenog distanciranja samo dva dana nakon što je objavila da se testirala na virus korona i da je, po njenim riječima, test pokazao da ima antitijela.

Film o Diani Budisavljević na Dan sjećanja na žrtve Holokausta

Film “Dnevnik Diane Budisavljević” Dane Budisavljević imaće televizijsku premijeru 22. aprila na Prvom programu RTS (21h) i na HRT (20.05) - na dan kada se obilježava sjećanje na žrtve Holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Dnevnik Pedra Almodovara tokom izolacije: Tramp je pošast našeg doba

Režiser Pedro Almodovar dane izolacije provodi u svom stanu u Madridu i piše dnevnike o svojim iskustvima i uspomenama.

Almodovar u dnevniku o Madoni, Banderasu, klaustrofobiji

Čuveni španski filmski reditelj Pedro Almodovar tokom izolacije u svom domu u Madridu zbog epidemije korona virusa piše dnevnik u kojem se prisjeća različitih poznanstava, filmova, knjiga... a koji u cijelosti prenosi IndieWire.

Madona piše dnevnik iz karantine i objavljuje ga na instagramu

Veliku turneju na kojoj je bila do prije samo par nedjelja Madona je zbog pandemije morala da obustavi, ali to je nikako nije spriječilo da nastavi sa svojim kreativnim radom.

U CineStaru Održana premijera filma "Dnevnik Diane Budisavljević"

Banjalučka publika sinoć je u multipleksu CineStar 4DX Delta Planet imala priliku pogledati regionalno filmsko ostvarenje “Dnevnik Diane Budisavljević”.

Najčitanije