Dnevnik Diane Budisavljević

Hrvati uvrstili "Dnevnik Diane Budisavljević" u školski program

Film "Dnevnik Diane Budisavljević" Dane Budisavljević dobio je saglasnost Ministarstva obrazovanja Hrvatske da postane dio nastavnog programa učenike osnovnih i srednjih škola, objavljeno je na zvaničnoj internet stranici filma.

Film o Diani Budisavljević na Dan sjećanja na žrtve Holokausta

Film “Dnevnik Diane Budisavljević” Dane Budisavljević imaće televizijsku premijeru 22. aprila na Prvom programu RTS (21h) i na HRT (20.05) - na dan kada se obilježava sjećanje na žrtve Holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svjetskom ratu.

U CineStaru Održana premijera filma "Dnevnik Diane Budisavljević"

Banjalučka publika sinoć je u multipleksu CineStar 4DX Delta Planet imala priliku pogledati regionalno filmsko ostvarenje “Dnevnik Diane Budisavljević”.

"Istinita priča koja pomjera i najhladnije duše"

Filmsko ostvarenje "Dnevnik Diane Budisavljević" rediteljke Dane Budisavljević biće premijerno prikazano 5. decembra s početkom u 19 časova u bioskopu "Cinestar 4DX Delta planet" u Banjaluci, a priliku da prije ostalih pogledaju ovo potresno svjedočenje imali su juče novinari u Banjaluci. Film je dosad među 11 osvojenih nagrada dobio i nagrade publike u Hrvatskoj i Srbiji.

"Dnevnik Diane Budisavljević" od petog decembra u bh. kinima

Veliko interesovanje javnosti vlada za film "Dnevnik Diane Budisavljević", koji će se od petog decembra naći na repertoaru CineStar kina i u Bosni i Hercegovini.

Najčitanije