Doboj

Samozapaljenje minibusa uzrok požara u auto-servisu

DOBOJ - Uzrok požara u auto-servisu na području dobojskog naselja Miljkovac je samozapaljenje minibusa, rečeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Lokalizovan požar u auto-servisu

DOBOJ - Vatrogasci iz Doboja lokalizovali su požar koji je izbio u auto-servisu na području naselja Miljkovac.

Identifikovano lice koje je oštetilo elektromrežu

DOBOJ - Policija iz Doboja oduzela je na području ovog grada veću količinu oružja i eksplozivnih materija i identifikovala lice čiji su inicijali V.Đ. /19/ koje je prethodno vatrenim oružjem nanijelo oštećenja na elektromreži, usljed čega je došlo do obustave željezničkog saobraćaja na relaciji Maglaj-Doboj.

U "Prijateljskoj kući" odrasla 53 mališana

​DOBOJ - Od Evrope do SAD rasuli su se štićenici Doma za smještaj djece i omladine bez roditeljskog staranja "Prijateljska kuća" u Doboju, a tokom 19 godina njegovog postojanja, ukupno 53 mališana su odrastala u ovom objektu, koji su 2000. godine osnovali holandski humanitarci.

Anonimni dobrotvor svakom 3. i 4. djetetu daruje po 2.000 KM

DOBOJ - Beba rođena prije tri dana u domu porodice u selu Kostajnica, inače četvrto dijete ovih roditelja, mogla bi biti prva koja će dobiti novčani dar od anonimnog dobrotvora sa dobojskog područja.

U Doboju, Tesliću i Stanarima organizovan doček

DOBOJ - Doček pravoslavne Nove godine biće organizovan večeras u Doboju, Tesliću i Stanarima, dok u Petrovu neće biti dočeka na otvorenom.

Uveliko oživio turizam u Doboju: Grad i okolinu obilaze i Singapurci

DOBOJ - Termomineralna voda u Kakmužu, paraglajding baza na Gostilju, te prirodna oaza na Okolištima, razlozi su zbog kojih turisti sve češće borave na planini Ozren, a turisti u Doboju uživaju u gastronomskoj ponudi.

Uspostavljen željeznički saobraćaj na relaciji Doboj-Banjaluka

DOBOJ - Preduzeće "Željeznice Republike Srpske" saopštilo je da je uspostavljen redovan željeznički saobraćaj na relaciji Doboj-Banjaluka nakon što su otklonjene sve posljedice naleta voza na odron na pruzi koji se dogodio u u subotu, 5. januara, kada je povrijeđen mašinovođa koji se uspješno oporavlja.

Sberbank Banjanjaluka donirala medicinsku opremu bolnici u Doboju

Sberbank a.d. Banjaluka je donirala medicinsku opremu Službi pedijatrije JZU bolnice „Sveti apostol Luka“, Doboj. Načelnik Službe pedijatrije u Doboju, Prim.dr.Miroslav Jović je primio donaciju, koju je u ime Sberbank a.d.Banja Luka, uručila Mirjana Blagojević, direktor Regionalnog centra Dobojsko – posavski.

Nesuglasice u Doboju prevaziđene, pomoć podijeljena

DOBOJ - Dugogodišnje nesuglasice između Gradske uprave Doboja i porodica poginulih i nestalih boraca i ratnih vojnih invalida su prevaziđene, a to je svojim prisustvom na podjeli jednokratne novčane pomoći ovoj kategoriji stanovništva potvrdio Boris Jerinić, zamjenik dobojskog gradonačelnika.

Najčitanije