Doboj

Za dva dana sedam hapšenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola

DOBOJ - U okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja na području Doboja za dva dana uhapšeno je sedam osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kasarna prelazi na grijanje "Gradske toplane"

DOBOJ - Topli radijatori, umjesto peći na čvrsto gorivo, od naredne jeseni zagrijavaće prostorije kasarne Oružanih snaga BiH "Vojvoda Radomir Putnik" u dobojskom naselju Miljkovac.

Građani u korona krizi utjehu traže u čaši

DOBOJ - Virus korona, koji je donio promjene načina života, natjerao je Dobojlije koji nikada nisu pili alkohol da sve češće posežu za čašicom više.

Tragedija u Doboju, u sudaru automobila i voza poginula jedna osoba

DOBOJ - Jedno lice je poginulo u sudaru pružnog i motornog vozila na pružnom prelazu u dobojskom naselju Bušletić, potvrđeno je Srni iz "Željeznica Republike Srpske".

Četiri godine zatvora Dobojliji koji je suprugu ubo čakijom

DOBOJ - Okružni sud u Doboju osudio je Đorđu Neškovića iz tog grada na jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva supruge Todore koju je 2019. godine ubo čakijom u stomak, kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Policajci kupili poklone "Prijateljskoj kući"

DOBOJ - Dva dana bila su dovoljna pripadnicima Policijske uprave Doboj da međusobno prikupe novac, kojim su za potrebe "Prijateljske kuće", između ostalog, kupili DVD plejer i usisivač.

Novim kabinetom i opremom mame svršene osnovce

DOBOJ - Novi STEM kabinet, kojim se opremila Saobraćajna i elektro škola u Doboju, trebalo bi da privuče svršene osnovce da se od jeseni školuju u ovoj obrazovnoj ustanovi, koja se pohvalila da ima i još tri informatička kabineta.

Epidemija skratila diskusije dobojskih odbornika

DOBOJ– Epidemiološke mjere spriječile su sedmu silu da prisustvuju danas prvoj sjednici novog saziva Skupštine grada Doboj, na kojoj su odbornici izabrali novog zamjenika gradonačelnika, potpredsjednika skupštine i usvojili 58 tačaka dnevnog reda.

Hapšenja u Doboju, pronađena droga

DOBOJ – Osobe S.P., D.H. i S.D. iz Doboja i A.D. i F.A iz Gračanice uhapšene su zbog sumnje da su dilovale drogu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uhapšen osumnjičeni za provale u stanove

DOBOJ - I.S. iz Zenice uhapšen je juče zbog sumnje da je izvršio provale u četiri stana u Doboju, saopšteno je iz PU Doboj.

Najčitanije