Doboj

Smanjenje plata u Doboju naljutilo sindikalce

DOBOJ - Smanjenje plata zaposlenima u preduzećima i ustanovama čiji je osnivač grad Doboj više je naljutilo vrh granskog sindikata nego dobojske radnike, pa je danas iz Sindikata radnika građevinarstva i stambeno-komunalnih djelatnosti RS poručeno da odluka o platama manjim za 23 procenta nije zakonita.

Motivi majskih poplava na dobojskim freskama

DOBOJ - Pet godina nakon katastrofalnih poplava motivi ove elementarne nepogode, koja je u maju 2014. zadesila Doboj, naći će se na freskama u hramu rođenja presvete Bogorodice, čije oslikavanje je u toku.

"Osice" protutnjale kroz Doboj i došle na prag Premijer lige

​Rukometašice Borca nastavile su da melju protivnike u Prvoj ligi Republike Srpske. Popularne „osice“ su u velikom derbiju 14. kola kao gošće savladale ekipu Doboja sa 26:20 i tako došle nadomak plasmana u Premijer ligu BiH.

Službenici čistili deponiju

DOBOJ - Umjesto u njihovim kancelarijama, službenike Gradske uprave Doboj u petak smo zatekli u blizini obale rijeke Bosne, gdje su zasukali rukave i čistili otpad sa divlje deponije.

Tijelo dječaka našli po fotografiji s Facebooka

DOBOJ - Fotografiju starog kamenoloma, u čijem podnožju je u srijedu naveče pronađeno njegovo beživotno tijelo, petnaestogodišnji Ahmed Hidić iz Doboja je nedavno objavio na svom profilu na društvenim mrežama, što je bio trag koji su u školi i policiji pratili dok su satima tragali za njim.

Pronađeno beživotno tijelo dječaka

DOBOJ - Kod kamenoloma u Doboju pronađeno je beživotno tijelo petnaestogodišnjeg dječaka A.H., saznaju “Nezavisne”.

Dvije osobe uhapšene zbog pijanstva

DOBOJ - Policija je u Brodu i Doboju lišila slobode dva lica kod koji je utvrđeno više od dva promila alkohola u organizmu, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Doboj steže kaiš, plate srezane za 23 odsto

DOBOJ - Manjak u budžetu od milion KM razlog je za stezanju kaiša zbog kojeg će plate službenicima, namještenicima, funkcionerima i ostalim zaposlenima u Gradskoj upravi Doboj, te u preduzećima i ustanovama čiji je osnivač grad narednih mjeseci biti manje skoro za četvrtinu.

Grijanje u Doboju produženo do četvrtka

DOBOJ - Gradska toplana u Doboju nastaviće isporuku toplotne energije za korisnike do četvrtka, 18. aprila, saopšteno je iz Toplane.

Ukradeni reno megan vraćen vlasniku

DOBOJ - Policija je na području Doboja pronašla ukradeni automobil "reno megan", koji je vraćen vlasniku, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije