Doboj

Dobojske ulice pune pasa bez povoca

DOBOJ - Šepurenje ulicama s opasnim psom bez povoca ili brnjice gotovo je postao trend među mlađim Dobojlijama, čiji ljubimci su sve češće iz grupe borbenih pasa, i nabavljeni su da bi im popravili imidž.

Smotra folklora izvođačkih ansambala Srpske

DOBOJ - U Doboju će danas biti održana Smotra folklora izvođačkih ansambala Republike Srpske "Zlatno kolo".

Tetka vraća Almasu da završi školu

DOBOJ - Nestala maloljetnica iz Doboja Almasa Asanov (16) je nakon potrage locirana u Sloveniji, ali neće dugo boraviti u toj zemlji jer je njena starateljka, tetka Mejra Asanov, odlučna da je vrati kući.

Nestala djevojčica iz Doboja otišla kod momka u Sloveniju

DOBOJ - Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Gornjeg Pridjela, kod Doboja je u Ljubljani i nalazi se u kući u kojoj boravi i njen momak Ramiz Salčinović, to je Mejri Asanov, tetki maloljetnice u telefonskom razgovoru kazao muškarac koji se predstavio kao Ramizov stric.

Maloljetnica se poslije nastave nije vratila kući

DOBOJ - Almasa Asanov (16) iz Gornjeg Pridjela, koja se školuje za kuvara u dobojskoj Ugostiteljskoj i trgovinskoj školi, digla je na noge ovdašnju policiju jer se u srijedu nije vratila kući nakon nastave, pa je njena tetka Mejra Asanov iste večeri prijavila nestanak Policijskoj upravi Doboj.

Nova banka otvorila drugu poslovnicu u Doboju

DOBOJ - Urbano širenje Doboja motivisalo je Upravu Nove banke da u ovom gradu otvori drugu poslovnicu, a ukupno 66. u RS, i tako bude još bliža svojim klijentima, građanima i privrednicima.

Dobojlija osumnjičen da je ukrao psa

DOBOJ – Policija u Doboju podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv B.N. sa područja ovog grada zbog sumnje da je ukrao psa.

Dobojski odbornici mogu da govore samo kad dobiju riječ

DOBOJ - Na dobacivanje s mjesta, međusobni razgovor, ali i na upotrebu mobilnih telefona dok traje zasjedanje, odbornici Skupštine grada Doboja mogu da zaborave, jer ih u posljednjoj godini aktuelnog mandata očekuje red, rad i disciplina, u sali se neće čuti ni muva, a moći će da govore samo kada dobiju riječ.

Đaci u Doboju frizirali i profesore

DOBOJ - Umjesto na mušterijama, đaci Ekonomske škole u Doboju, smjer frizer, su u holu Srednjoškolskog centra prezentovali vještine na kosi drugara i drugarica, ali i profesora, pa je Slobodan Đorđić, razredni starješina trećeg razreda, bio prvi koji je bez oklijevanje sjeo na stolicu i prepustio se vještim prstima Saše Jovića.

Počinje sezona grijanja u Doboju

DOBOJ - Gradska toplana Doboj sutra počinje sezonu grijanja, potvrđeno je Srni iz ovog preduzeća.

Najčitanije