Doboj

Provalio u preduzeće "Doboj-putevi" i razbacao dokumentaciju

DOBOJ - Policiji u Doboju prijavljena je provala u prostorije jednog privrednog društva u stečaju, gdje je bila razbacana dokumentacija, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Doboj i Srebrenica daleko od nove vlasti

DOBOJ, SREBRENICA - Centralna izborna komisija (CIK) BiH ni dva mjeseca nakon održavanja izbora nije donijela odluku u vezi sa izborima u Srebrenici i Doboju, a u slučaju da i obustavi postupak u vezi sa ove dvije lokalne zajednice, na odluku o potvrđivanju rezultata čekaće se danima, jer tek tada počinju da teku rokovi u vezi sa žalbama i zahtjevima za ponovno brojanje glasova.

Jerinić pozvao CIK da radi, zbog izborne sage trpe i građani i projekti

DOBOJ - Skoro dva mjeseca nakon lokalnih izbora gradonačelnik Doboja Boris Jerinić ponovio je i danas da Centralna izborna komisija (CIK) BiH treba da radi svoj posao i da što prije završi sagu o izborima.

Gorio BMW u Doboju

DOBOJ – Automobil BMW X6 zapalio se u utorak uveče u Doboju, a u požaru nije bilo povrijeđenih, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Samo viša sila može da uspori gradnju bolnice u Doboju

DOBOJ - Jedino viša sila bi mogla da uspori realizaciju projekta izgradnje nove bolnice u Doboju, a kineski partneri i izvođači radova garantuju da će učiniti sve da ispoštuju dogovoreno.

Služen pomen za 12.000 Srba stradalih u dobojskom logoru

DOBOJ - U Hramu Svetih Petra i Pavla u Doboju jutros je služen pomen za Srbe stradale u dobojskom logoru u okviru obilježavanja 105 godina od internacije Srba u prvi organizovani logor u civilizovanoj Evropi u kojem je život izgubilo 12.000 ljudi.

Audijem udarila maloljetnika u Doboju

DOBOJ - Maloljetno lice povrijeđeno je večeras kada ga je na raskrsnici u Doboju udarilo putničko vozilo, rečeno je u dobojskoj Policijskoj upravi.

Tuče u Doboju, jedna osoba zadobila povrede opasne po život

DOBOJ - V.P. iz Doboja uhapšen je juče zbog tuče sa D.T. iz Modriče, koji je tom prilikom zadobio povredne opasne po život, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon obraćanja Jerinića okupljeni odblokirali magistralni put

DOBOJ - Više stotina građana Doboja, nezadovoljnih odlukom Centralne izborne komisije (CIK) BiH da ne potvrdi izborne rezultate u ovom gradu, odblokiralo je saobraćaj nakon obraćanja gradonačelnika Borisa Jerinića.

Blokiran put zbog odluke CIK-a da ne potvrdi izbore u Doboju

DOBOJ - Pristalice SNSD-a i koalicionih partnera koji su podržali kandidaturu Borisa Jerinića za gradonačelnika blokirali su magistralni put M17 u naselju Vila, kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog činjenice da CIK BiH nije potvrdio rezultate lokalnih izbora u Doboju.

Najčitanije