Doboj

Potvrđena optužnica protiv Kineza osumnjičenog za premlaćivanje dječaka

DOBOJ - Osnovni sud u Doboju potvrdio je optužnicu protiv državljanina Kine Lina Yinsonga (38) kojom se tereti za premlaćivanje 12-godišnjeg I. P. iz Doboja.

U Bosni pronađeno tijelo muškarca

DOBOJ – Policijskoj upravi Doboj jutros oko devet sati prijavljeno je da je u koritu rijeke Bosne uočeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca.

Kamion udario u auto u zaustavnoj traci na "9. Januaru"

DOBOJ - Saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno vozilo man i parkirano teretno vozilo citroen u zaustavnoj traci, dogodila se danas na dionici auto-puta "9. Januar" između Johovca i Prnjavora.

Kreće gradnja dvorane u Doboju

DOBOJ - Izgradnja potpuno nove zapadne tribine je najveći zahvat u projektu rekonstrukcije, dogradnje i izgradnje sportske dvorane u Doboju, a realizacija ovog velikog projekta počinje za desetak dana.

Petrović: Neko želi uništiti SDS, nastaviću sa radom sa predsjednikom i premijerkom RS

DOBOJ - Neko po svaku cijenu želi da uništi SDS, ali Doboj sigurno neće, poručio je Obren Petrović, gradonačelnik Doboja, kojeg je prije tri dana iz stranke isključio Vukota Govedarica, lider SDS-a.

U Doboju počela sjednica Gradskog odbora SDS-a

DOBOJ - Sjednica Gradskog odbora SDS-a Doboj počela je iza zatvorenih vrata u prostorijama stranke u Vidovdanskoj ulici u ovom gradu.

Osam migranata pronađeno u vozu na liniji Tuzla-Doboj

DOBOJ - U putničkom vozu na liniji Tuzla-Doboj pronađeno je osam migranata i oni su napustili područje Policijske uprave Doboj, saopšteno je iz te uprave.

Dobojske mjesne zajednice ispostavile spisak želja: Stari problemi za novi budžet

DOBOJ - Spisak želja za 2019. godinu ispostavile su mjesne zajednice dobojskoj vlasti na javnoj raspravi za nacrt budžeta za sljedeću godinu, a da li će i koliko novca dobiti niko im nije mogao obećati.

Vraćao se sa lovačke fešte, pa pao niz liticu u smrt

TESLIĆ- Povratak sa lovačke fešte bio je koban za Jovu Mišića (65) iz Gornjeg Buletića jer su njegovo tijelo u lokalnom potoku pronašli sinovi koji su o svemu obavijestili policiju.

Sa računa firme sebi prebacio 320.000 KM

DOBOJ - Policijska uprava Doboj podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica V.N. (1975) iz Modriče, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo "Zloupotreba položaja odgovornog lica".

Najčitanije