Doboj

"Pogrešno vakcinisani u Doboju moći će da prime vakcinu protiv korone"

BANJALUKA - Osobe kojima je greškom umjesto vakcine Sinopharm ubrizgana vakcina protiv gripa, vakcine protiv virusa korona moći će da prime za 15 do mjesec dana, rekao je Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo RS.

Mladenci došli iz inostranstva i rekli "da" na dobojskoj tvrđavi

DOBOJ - Ni vrelo julsko sunce, ni tropska temperatura, ali ni strme stepenice nisu spriječile Mariu Mijatović (25) i Harisa Ibrahimovića (25) da se popnu na dobojsku tvrđavu Gradinu i u ovom zdanju sklope svoj građanski brak.

U požaru u Doboju stradao pedesetosmogodišnjak

DOBOJ - Pedesetosmogodišnji Z.B., koji je rođen u Bačkoj Palanci u Srbiji, nastradao je tokom požara koji se juče iza ponoći desio u njegovom stanu u Doboju.

"Ponosne kartice" i u Doboju: Popusti značajni za budžet roditelja

DOBOJ - Osim u prodavnicama prehrambene robe, sportskim i radnjama sa dječjom garderobom, roditeljima koji će početkom avgusta dobiti "ponosne kartice" dobro bi došli, kako su naveli, i popusti i u dobojskim apotekama, kao i u knjižarama.

Uhapšena dva vozača, jedan pijan, drugi odbio testiranje

DOBOJ - S.N. iz Šamca uhapšen je u Modriči zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu od 1,79 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Mlada majka donirala kosu za perike djeci

DOBOJ - Pet godina bilo je potrebno Vanji Stjepanović (32) iz Doboja da odnjeguje svoju gustu, kvalitetnu kosu, a nakon nekoliko poteza makazama ista je postala materijal u vlasuljarskoj radnji u Tuzli, gdje će od nje nastati perika za djecu koja su izgubila kosu.

U Doboju za sat vremena vakcinisano 100 građana: "Bolje se zaštititi na vrijeme"

DOBOJ - Dobojlije mlađe životne dobi nisu pokazale interes za vakcinaciju bez najave jer su se samo rijetki odazvali pozivu Doma zdravlja da prime jednu od tri vakcine, sinopharm, astrazeneca i sinovac.

Dobojlije u zadnji čas pohrlile po dokumente

DOBOJ - Bakarnu boju i sunčeve zrake umjesto na plažama Dobojlije posljednih dana hvataju ispred Policijske uprave Doboj, gdje zbog gužvi čekaju u redu za izdavanje ličnih dokumenata.

Učenici dobojske Ekonomske škole dobili svoju banku

DOBOJ - Baš kao prava banka izgleda kabinet praktične nastave u dobojskoj Ekonomskoj školi, u kojem će od septembra bankarski tehničari učiti posao za koji se obrazuju.

Proizvođači paprika iz Doboja s njiva stigli na predavanje

DOBOJ - Žurba je najveća greška koju čine proizvođači paprike u plastenicima, poručuju stručnjaci, a insekti i bolesti su najveći neprijatelji bogatom urodu.

Najčitanije