Doboj

Mladi kadrovi kroje kapu Doboju

DOBOJ - Odavno grad Doboj nije imao mlađe rukovodstvo, čiji funkcioneri gaze tek tridesete i time na svojevrstan način nagovještavaju smjenu generacija među lokalnim političarima.

Motociklista poginuo u saobraćajnoj nesreći

TUZLA - Dvadesetčetvorogodišnji R. T. iz Puračića poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu oko 23 sata dogodila na magistralnom putu Tuzla - Doboj, u blizini benzinske pumpe.

"Bijeli mantili" iz Doboja dali krv

DOBOJ - Umjesto u ordinacijama i ambulantama, ljekare, medicinske sestre i tehničare te ostale zaposlene u Domu zdravlja Doboj, u danas smo zatekli u laboratoriji u kojoj su dali krv, neki od njih prvi put.

Osumnjičen da je pucao sa zgrade, pronašli mu drogu i oružje

DOBOJ - Dobojska policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv muškarca iz ovog grada čiji su inicijali S.Đ. (29) zbog sumnje da je krajem aprila pucao u vazduh sa krova zgrade u Doboju, a kod njega su pronađeni snajper, ručna bomba i marihuana, rekla je Srni portparol dobojske Policijske uprave Dragana Kerkez.

"Planula" mjesta za poslovnog informatičara u dobojskoj školi

DOBOJ - Mjesta u razredu u kojem će se školovati budući poslovno-informatički tehničari "planula" su za samo dva dana jer su svršeni osnovci odlučili da se obrazuju za novo zanimanje u Doboju, pa je nakon prvog upisnog roka ostalo samo nekoliko slobodnih stolica u odjeljenju u kojem su predviđena 24 učenika.

Dodik: Novoizabrana struktura pokretačka snaga u Doboju

DOBOJ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izrazio je očekivanje da će novoizabrana struktura Mladih socijaldemokrata u Doboju biti pokretačka snaga i podrška institucijama vlasti u ovom gradu.

Dobojka izgrebala muža pred djetetom

DOBOJ - Protiv Dobojke P.V. (37) policija u ovom gradu podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj izvještaj jer je krajem maja fizički nasrnula na muža i nanijela mu povrede po licu i tijelu.

Izvještaj zbog nasilja u porodici

DOBOJ - Dobojska policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv lica čiji su inicijali P.V. (37) iz Doboja zbog nasilja u porodici.

Pošta sanirana pet godina nakon poplava

DOBOJ - Majske penzije, čija je isplata počela danas, do svojih korisnika u Doboju stići će iz rekonstruisanog objekta glavne pošte, koji se nalazi u centru grada, a čija sanacija je završena pet godina nakon što je u potpunosti oštećen u katastrofalnim poplavama.

Porodica iz Doboja demantovala da je prodala kćerku

DOBOJ - Zvanična policijska informacija o prodaji maloljetnice u Doboju za 1.000 KM uznemirila je romsku zajednicu. Porodica Alić odlučno je demantovala da je njihova 14-godišnja kćerka prodata, a Mehmed Bosak prijeti tužbama zbog narušenog ugleda.

Najčitanije