Doboj

Rasprava u Skupštini grada Doboj: "Jao nama i šta ćemo sad"

DOBOJ - Zbog rebalansa budžeta za 2022. nastavak prekinute 12. sjednica Skupštine grada Doboj se uklopio u petak 13. jer je rasprava odbornika bila više nego zanimljiva.

Otvoren glavni dio ITF turnira "Doboj open 2022"

Dobojski gradonačelnik Boris Jerinić danas je svečano otvorio glavni dio teniskog ITF turnira "Doboj open 2022", čiji je nagradni fond 15.000 dolara.

Izgorio automobil na autoputu Banja Luka - Doboj

​BANJALUKA - Putničko vozilo u potpunosti je izgorjelo danas na autoputu Banja Luka - Doboj u posljepodnevnim časovima kada je došlo do požara.

Plave kartice digli svi samo za dvije tačke

DOBOJ - Samo dvije od ukupno dvadeset tačaka dnevnog reda ujedinile su odbornike u Skupštini grada Doboj koji su na sjednici lokalnog parlamenta jedino u dva navrata svi podigli svoje plave kartice.

Žena koju je udario autobus nije ozbiljnije povrijeđena

DOBOJ - Ženu čiji su inicijali V. Đ. udario je autobus u dobojskom naselju Rudanka, potvrđeno nam je iz dobojske Policijske uprave Doboj.

Autobus udario ženu kod Doboja

DOBOJ - Žena čiji su inicijali Ć.V. povrijeđena je kada ju je udario autobus u dobojskom naselju Rudanka, rečeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Dobojski maturanti: Nije sramota školovati se za konobara, kuhara ili pekara

DOBOJ - Nije sramota školovati se za konobara, kuhara, poslastičara ili pekara jer ovo trogodišnje zanimanje otvara brojna vrata, poručili su maturanti dobojske Ugostiteljske i trgovinske škole, koja se nakon šest decenija postojanja bori za svakog svršenog osnovca.

Šah jedina zabava u turbulentnim vremenima

DOBOJ - Bijele figure omiljene su najstarijim Dobojlijama jer su im prečica do pobjede, a na tabli sa 64 polja njih 17 se u četvrtak nadmetalo na turniru koji je organizovalo lokalno Udruženje penzionera.

Žena povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

DOBOJ - Žena čiji su inicijali K.M. lakše je povrijeđena u sudaru dva putnička automobila u Ulici kneza Lazara u ovom gradu, rečeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Na području Doboja 12 stacionarnih radara

DOBOJ - Na području Policijske uprave Doboj postavljeno je 12 stacionarnih radara, a o njihovom puštanju u rad javnost će biti blagovremeno upoznata, izjavio je načelnik dobojske Policijske uprave Slobodan Radinković.

Mala banka u dobojskoj školi: "Voljeli bismo da radimo s pravim novcem"

DOBOJ - Koliko novca imaju u kasi, budući bankarski tehničari nisu otkrili, ali su u kabinetu praktične nastave pokazali da, iako se radi o filmskim novčanicama, znaju šta da čine s njima.

Osoba sa invaliditetom nastradala u požaru

DOBOJ – Milan S. (43) iz Osiječana nastradao je u požaru koji je juče izbio u njegovoj kući u tom mjestu kod Doboja, saznaju "Nezavisne".

Pronađeni droga i digitalna vaga, uhapšena dvojka

MODRIČA - Policajci iz Modriče u petak su oko 14.00 časova, izvršili su kontrolu D.S. iz Modriče, prilikom čega su kod istog pronašli i oduzeli manju količinu marihuane, saopšteno je iz PU Doboj.

Knjige su blago - osnovcima iz Doboja stigla vrijedna donacija

Marljivi đaci centralne Osnovne škole "Đura Jakšić" u selu Podnovlje i područne u Majevcu kod Doboja do danas nisu imali dovoljno knjiga u školskoj biblioteci.

Darko Mitrović: Dva puta sam bio ranjen, danas redovno dajem krv

DOBOJ - Dvadesetak doza deplazmatisanih eritrocita i tridesetak doza zamrznute svježe plazme svakog dana se iz rashladnih komora Zavoda za transfuzijsku medicinu RS isporučuje bolnici "Sveti apostol Luka", zbog čega se sedmične zalihe krvi moraju redovno dopunjavati i ne smiju biti ispod stotinu doza.

Najčitanije