Doboj

Rekonstrukcije ulica u Doboju ne staju uprkos virusu korona

DOBOJ - Mještani prigradskog naselja Bare do Doboja će uskoro dolaziti rekonstruisanom pješačkom stazom dugom 3.650 metara, čija sanacija je nastavljena nakon pauze u javnim radovima.

Nadležni obišli kasarne u Doboju: Vojnički život nije stao

DOBOJ - Virus korona nije se uvukao u kasarnu Oružanih snaga BiH "Vojvoda Radomir Putnik" u Doboju, nijedan pripadnik nije zaražen, niti je u izolaciji, pa radni zadaci na ovoj lokaciji nisu stali.

Pronađeno oružje i municija prilikom kontrole automobila

DOBOJ - Pripadnici policije u Doboju su u subotu prilikom kontrole automobila BMW pronašli vatreno oružje i municiju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Jerinić: Nastavljamo s projektima, sačuvaćemo radna mjesta

DOBOJ - Pandemija virusa korona nije zaustavila građevinske mašine pa mladi bračni parovi koji žele po posebnim uslovima da kupe stanove nemaju razloga za brigu, a ni ostali projekti koje je prije uvođenja vanrednog stanja planirala lokalna vlast neće ostati nedovršeni, poručuju iz Gradske uprave Doboj.

Krv dalo 30 policajaca

DOBOJ - Tridesetoro službenika Policijske uprave Doboj danas je dobrovoljno dalo krv povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske, 4. aprila, saopšteno je iz ove uprave.

Dobojski karantin u bivšoj kasarni dobija prve stanare

DOBOJ - Četvoro Dobojlija koji su ušli na teritoriju BiH iz zemalja u kojima ima zaraženih mogli bi biti prvi stanari karantina u nekadašnjoj kasarni "Miljkovac", u kojoj će boraviti tokom četrnaestodnevne izolacije.

Inspektor prijavio sugrađanina za prijetnje zbog prekršajnog naloga

DERVENTA - Policijskoj stanici Derventa obratio se opštinski inspektor, koji je prijavio da ga je S.M. iz Dervente nazvao telefonom te mu uputio prijeteće riječi, iz razloga što je izdao prekršajni nalog članovima njegove porodice, jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vrijeme kućne izolacije.

U ponoć sjedili i družili se u autu

DOBOJ - Umjesto da u vrijeme policijskog časa borave u svojim domovima, neki građani opština koje su u nadležnosti Policijske uprave Doboj ne biraju način da se dokopaju "slobode", pa sve češće krše ovu mjeru.

Policijski čas u Doboju narušilo 13 osoba

DOBOJ – Na području koje pokrova Policijska uprava Doboj 13 osoba je prekršilo ograničenje kretanja odnosno policijski čas.

Zapalio se toalet papir u kamionu banjalučke firme

DOBOJ - Nekoliko pakovanja toalet papira zapalilo se i izgorjelo jutros u Ulici kneza Miloša u Doboju, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Najčitanije