Doboj

Potraga za šivačima, zidarima, tesarima...

DOBOJ - Umjesto po zaposlenje u struci, većina Dobojlija je danas na Sajam zapošljavanja i obrazovanja odraslih došla s namjerom da uz pomoć prekvalifikacije dođe do bilo kakvog radnog mjesta.

Slijepoj studentkinji iz Doboja asistentkinja velika pomoć

DOBOJ - Na putu da jednog dana stekne zvanje fizijatra, Nataša Arsenović (20) iz Doboja savladala je još jednu prepreku jer, iako slijepa, uz pomoć personalnog asistenta bez problema sluša predavanja na novosadskom Medicinskom fakultetu, koji nikad u svojoj istoriji nije imao takvog studenta.

Dobojlija uhapšen zbog sedam krađa

DOBOJ - Policija u Doboju podnijela je izvještaj protiv M.M. iz Doboja zbog sumnje da je počinio sedam krađa.

Pronevjerio 300.000 KM od bankarskih klijenata

​DOBOJ – Dobojska policija podnijela je Izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv A.S. iz Tešnja zbog sumnje da je pronevjerio 300.000 KM od bankarskih klijenata.

"Google" ignoriše autoput Banjaluka - Doboj

BANJALUKA - Iako je posljednja dionica autoputa Banjaluka - Doboj otvorena prije više od godinu dana, na Google Maps i dalje nije upisana precizna ruta, zbog čega se nekoliko turista, koji su dolazili u Banjaluku rent-a-carom iz Beograda žalilo da su promašili uključenje na autoput.

Ginekologu dvije godine zatvora za smrt porodilje

DOBOJ - Okružni sud u Doboju osudio je na dvije godine zatvora Mirka Šarana, direktora Doma zdravlja Derventa, jer se, kako se navodi, kao ljekar specijalista ginekologije i akušerstva nije pridržavao pravila zdravstvene struke, usljed čega je došlo do smrti porodilje Tode Milanković (21).

Primorani da zapošljavaju svakoga: Automehaničar radi u krojačnici

DOBOJ - Zbog nedostatka kvalifikovane radne snage, dobojski privrednici su primorani da zapošljavaju svakoga ko im se javi na oglas za posao, a najviše škripi u tekstilnoj i građevinskoj branši.

Uhapšena dva pijana pješaka

DOBOJ - Dva pijana pješaka lišena su slobode u dobojskom naselju Bare, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Grijanje poskupjelo više od očekivanog?

DOBOJ - Računi za grijanje za 17 oktobarskih dana iznenadili su Dobojlije, koji su uvjereni da je poskupljenje koje je izglasano krajem aprila veće od zvaničnog jer su im računi veći nego što su očekivali.

Najčitanije