Doboj

Detalji nezgode kod Doboja: Vozio automobil bez dozvole

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u Podnovlju kod Doboja učestvovala su tri automobila, jedna osoba je teže povrijeđena, a dvije osobe lakše povrijeđene, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U Doboju pronađeno osam stranaca, uhapšen vozač iz Bihaća

DOBOJ - Policija je u Doboju uhapsila osobu iz Bihaća čiji su inicijali N.D. kod kojeg je vozilu pronađeno sedam osoba iz Bangladeša i jedno iz Pakistana bez dokumenata.

Dom zdravlja u Doboju osvijetljen roze bojom

DOBOJ - Objekat Doma zdravlja u Doboju večeras je osvijetljen roze bojom, s ciljem promocije Međunarodnog mjeseca borbe protiv karcinoma dojke.

Organizovano druženje sa književnikom Danilom Tešanovićem

U knjižari republičkog Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva u Doboju organizovano je druženje građana sa književnikom Danilom Tešanovićem i predstavljena je njegova knjiga "Mučenica Tekla između Boga i čovjeka", za koju je dobio treću nagradu na konkursu "Zlatna sova" za najbolji neobjavljeni roman u 2021. godini.

Nestala Mostarka pronađena u Doboju, udala se

MOSTAR - Dvadesetgodišnja Mostarka čiji su inicijali I.T, za kojom je od juče tragala mostarska policija, pronađena je danas na području Doboja.

U dobojskoj školi đaci dobili prostor za igru i razvoj

DOBOJ - Postavljanjem figura na šahovske table završen je projekat rekonstrukcije inkluzivnog igrališta u dvorištu Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Doboju, a đaci s poteškoćama u razvoju su dobili prostor ne samo za igru, nego i za očuvanje svog zdravlja.

Mladić u Doboju golfom sletio u rječicu i poginuo

DOBOJ - Vozač golfa tri, čiji su inicijali S.P. (33) iz Ritešića poginuo je prilikom slijetanja vozila u rječicu Foču u dobojskom naselju Johovac, rečeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Preminuo Vasilije Šajinović

Srpski pjesnik, prozni pisac i književni kritičar Vasilije Šajinović preminuo je jutros u Doboju u 72. godini nakon duge i teške bolesti, potvrđeno je Srni u porodici.

Gorio audi u Doboju

DOBOJ - U Doboju je juče oko 00.15 izbio požar na audiju u vlasništvu B.J. iz Doboja, saopšteno je iz policije.

Pijan istjerao majku iz kuće i prijetio bombom

DOBOJ - S.S. (27) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pijan majci prijetio da će je ubiti bombom.

Najčitanije