Doboj

Provaljeno u dva stana u Doboju, ukraden bicikl u Tesliću

DOBOJ - Policiji u Doboju prijavljeno je da su nepoznate osobe provalile u dva stana u Doboju, odakle je ukraden novac, te da je iz podrumskih prostorija u Tesliću ukraden bickl, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Cvijeće u najljepšem dvorištu zalijeva satima

DOBOJ - Najmanje dva sata dnevno potrebno je Brankici Radojčić iz dobojskog naselja Pridjel da zalije cvijeće u svom dvorištu, koje je glasovima njenih sugrađana proglašeno najljepšim.

U požaru izgorjelo 300 bala sijena i 50 bala slame

DOBOJ - U požaru krovne konstrukcije pomoćnog objekta u Doboju, koji je najvjerovatnije izbio zbog neispravne elektroinstalacije, izgorjelo je 300 bala sijena i oko 50 bala slame, dok je vlasnik uspio da spasi živinu koja se nalazila u prizemlju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Predstavili se kao aktivisti Crvenog krsta pa ukrali novac

DOBOJ – Dvije nepoznate osobe, od kojih se jedno lažno predstavljalo kao aktivista Crvenog krsta, juče su opljačkalie ženu u njenoj kući u Doboju.

Doboj oplakuje nastradale mladiće: Rođaci zajedno otišli u smrt

DOBOJ - Milan (25) i Nenad Kovačević (27), rođaci iz Doboja, zajedno su u utorak otišli u smrt nakon što su se audijem A6 sudarili s audijem A4. Nesreća koja je njihov grad zavila u crno desila se u Velikoj Bukovici, kod Doboja.

Cinkaonica počinje s radom: "Dobojinex" jači od korone

DOBOJ - Završni radovi na postavljanju opreme nagovještavaju skori početak rada preduzeća "Dobojinex", odnosno cinkaonice koja je nastala udruživanjem pet privrednika iz RS i FBiH, a krajem septembra, najavljuju vlasnici firme, pogon za toplo cinčanje bi trebalo u potpunosti da bude u funkciji.

Optuženi oslobođeni krivice za trgovinu djetetom

BANJALUKA - Dobojlije Alija Aljić (51) i Mehmed Bosak (47), kojeg terete za trgovinu djetetom, i Ismet Bosak (19), kojeg terete za obljubu, danas su u banjalučkom Okružnom sudu oslobođeni optužbi.

Zanatlijama u pandemiji propada posao bez dijaspore

BANJALUKA, PRIJEDOR - Frizerima i automehaničarima posao ovog ljeta je gotovo propao usljed nemogućnosti dolaska dijaspore i uvedenih mjera zbog pandemije virusa korona, što je dodatni udar na njihove ionako već ispražnjene kase.

Virusom korona zaraženo 12 igrača FK Mladost Doboj – Kakanj

Dvanaest igrača Fudbalskog kluba FK Mladost Doboj - Kakanj zaraženi su virusom korona, objavio je BHRT.

Tragedija kod Modriče: Mladić preminuo nakon uboda stršljena

MODRIČA - Dvadesetsedmogodišnji Miroslav Vasić preminuo je od ujeda stršljena na putu od Modriče do Dobojske bolnice.

Najčitanije