Doboj

U Doboju počeo 51. Međunarodni TV turnir šampiona

Svečanim defileom učesnika, a potom i utakmicom između domaće Sloge i Univerziteta Peking sport, na Stadionu sportskih igara danas je počeo Međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2019", koji će trajati do 24. avgusta.

Oko 700 miliona KM za projekte u Doboju

DOBOJ - Srpski član Predsjedništva BiH Milorada Dodika rekao je danas da je u okviru projektnih aktivnosti u Doboju u opticaju više od 700.000.000 KM, što će promijeniti način života nabolje.

Kurir protivpravno prisvojio 1.350 KM

DOBOJ - Dobojska policija je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj protiv D.C. iz ovog grada zbog sumnje da je kao kurir privrednog društva iz Banjaluke protivpravno prisvojilo 1.350 KM od vrijednosnih pošiljaka koje su mu bile povjerene u radu, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Doboju.

Tragedija u Doboju: Autom usmrtila pješaka

DOBOJ - Sedamdesetšestogodišnji pješak P.N. iz dobojskog mjesta Pločnik podlegao je povredama nakon što ga je u tom mjestu udario pasat, saznaju "Nezavisne".

Građane Doboja uznemirile sirene za uzbunu

DOBOJ - Građane Doboja jutros su uznemirile sirene za uzbunu koje su se nepredviđeno oglasile.

Dobojska tvrđava Gradina turistima nudi samo lijep pogled

DOBOJ - Osim zanimljivog pogleda, tvrđava Gradina, simbol grada, ni ovog ljeta ništa drugo nije ponudila turistima, iako je posjetiocima često prva destinacija na koju se zapute kada dođu u Doboj.

Sve više starijih Dobojlija uči da pliva

DOBOJ - To što žive u gradu na tri rijeke nije natjeralo brojne Dobojlije da nauče plivati pa zato mnogi od njih u zrelim godinama traže pomoć trenera i na lokalnim bazenima savladavaju tehnike plivanja.

Škola u Kostajnici jedina na području Doboja nema centralno grijanje

DOBOJ - Topli radijatori umjesto peći na drva trebalo bi da privuku đake u učionice područne Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Kostajnici, nadaju se u ovoj obrazovnoj ustanovi, koja nastoji boljim uslovima da zadrži učenike u ovoj seoskoj školi, jedinoj na području Doboja koja nema centralno grijanje.

Preko Facebooka dojavljivao utakmice i prisvojio 47.000 KM

​DOBOJ – Policija iz Doboja podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Izvještaj protiv N.I. iz Broda, zbog sumnje da je preko Facebooka daovao informacije o "namještenim" utakmicama i tako prisvojio 47.000 KM.

Vozio sa 1,83 promila alkohola u krvi

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je lice čiji su inicijali S.S. sa područja ove opštine jer je upravljalo vozilom sa 1,83 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije