Dobrovoljačka ulica

Ispovijest majke mladića ubijenog u Dobrovoljačkoj: Živim za dan da zločince stigne kazna

BANJALUKA, SARAJEVO - Živim za dan da zločinci budu kažnjeni, te da se skine teška mrlja s pobijene djece i njihovih starješina, izjavila je Bogdana Tomović, koja je 1992. godine u napadu u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu izgubila sina vojnika Zdravka.

Tužilaštvo BiH ignoriše žrtve iz Dobrovoljačke ulice

​BANJALUKA - Tužilaštvo BiH izignorisalo je naredbu Ustavnog suda BiH s početka ove godine i u roku od tri mjeseca nije odlučilo po prigovorima za obustavljanje istrage u slučaju "Dobrovoljačka ulica".

U Istočnom Sarajevu odata počast vojnicima JNA stradalim u Dobrovoljačkoj

ISTOČNO SARAJEVO - U Miljevićima u Istočnom Sarajevu danas je odata počast pripadnicima Jugoslovenske narodne armije (JNA) koji su u maju 1992. godine stradali u koloni u nekadašnjoj Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu.

Dodik: Pravosuđe BiH u funkciji stereotipa, a ne pravde

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra nedopustivim ignorantsko ponašanje federalnih i kantonalnih vlasti u Sarajevu prema stradanju pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici početkom maja 1992. godine, naglasivši da je još poraznija činjenica da ovaj podmukli zločin nikada nije dobio sudski epilog, a porodice žrtava bar moralnu satisfakciju.

Najčitanije