Dogs trust

"Dogs trust": Druženjem obilježeno širenje podrške na HNK

MOSTAR - Predstavništvo Fondacije "Dogs Trust" u BiH organizovalo je u srijedu svoj prvi javni događaj u Mostaru povodom širenja podrške na Hercegovačko-neretvanski kanton (HNK) i pokretanja dva najveća programa - Program edukacije školske djece i Program sterilizacije pasa u ovoj regiji.

Preminuo Adrian Burder, veliki borac za dobrobit pasa i CEO "Dogs Trust"

Izvršni direktor Fondacije Dogs Trust Adrian Burder preminuo je u srijedu nakon kratke bolesti, saopšteno je iz predstavništva ove Fondacije u BiH.

Dogs Trust nagradio znanje osnovaca Banjaluke

BANJALUKA - Osnovci Grada Banjaluka su u organizaciji Predstavništva Fondacije Dogs Trust u BiH, u četvrtak, 10. maja 2018. godine, u Osnovnoj školi “Branko Radičević“ u Banjaluci, učestvovali u svečanom proglašenju pobjednika takmičenja za osnovce Grada Banja Luka pod nazivom “Moj pas, moja odgovornost”.

Dogs trust: Proglašeni pobjednici takmičenja

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH je u četvrtak, 19. aprila, u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Zvorniku, upriličilo svečano proglašenje pobjednika takmičenja za osnovce Romanijsko-zvorničke regije, pod nazivom “Moj pas, moja odgovornost”.

'Dogs Trust' traži sankcionisanje odgovornih za uništavanje pasa u Ravnom

MOSTAR - Fondacija "Dogs Trust" pozvala je Veterinarsku inspekciju Hercegovačko-neretvanske županije, Opštinu Ravno i državnu Kancelariju za veterinarstvo da se što prije oglase i obavijeste javnost što je učinjeno po pitanju sankcionisanja osoba odgovornih za nehumano uništavanje pasa lutalica u opštini Ravno.

Saradnja Dogs Trusta i UNDP-a

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust od početka 2018. godine uspostavlja saradnju s Razvojnim programom Ujedinjenih Nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini.

Fondacija "Dogs Trust" nagradila jablaničke spasioce

Godišnja nagrada za humanost prema životinjama Predstavništva Fondacije Dogs Trust u BiH 2017.godne pripala je Gorskoj službi spašavanja Jablanica.

Najčitanije