Dojava

Dojava o bombi u Srednjoj ekonomskoj školi u Sarajevu

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u ranim jutarnjim satima zaprimili su dojavu o bombi u Srednjoj ekonomskoj školi u Sarajevu.

Lažna dojava o bombi u Kantonalnom sudu

SARAJEVO - Kontradiverzionim pregledom utvrđeno je da je dojava o postavljenoj bombi u zgradi Kantonalnog suda u Sarajevu bila lažna, potvrdio je Srni dežurni operativni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Dojava o bombi u Kantonalnom sudu

SARAJEVO - Policiji u Sarajevu dojavljeno je da je u zgradi Kantonalnog suda u tom gradu postavljena bomba i u toku je kontradiverzioni pregled.

Lažna uzbuna u neboderu u Madridu, sjedištu više ambasada

MADRID - Evakuisanima iz zgrade u kojoj se nalazi nekoliko ambasada u Madridu, dozvoljeno je da se vrate nakon što je utvrđeno da je prijetnja bombom bila lažna, navela je španska policija na Twitter nalogu.

Policija evakuiše neboder u Španiji, sjedište brojnih ambasada

MADRID - Španska policija evakuiše neboder "Torre Espacio" zbog dojave da je u njemu postavljena bomba, javljaju svjetski mediji.

Zbog dojave o bombi evakuisana Gimnazija Obala u Sarajevu

SARAJEVO - Zbog dojave bombe evakuisana je Gimnazija Obala u Sarajevu, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Uhapšen jer je prijavio lažnu bombu u školi

KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su J. I. (42) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela izazivanje panike i nereda i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Reakcija voditelja CNN-a nakon dojave o bombi

Radnici televizijske kuće CNN evakuisani su tokom programa uživo nakon dojave o bombi u njihovoj kancelariji u Njujorku.

Poznato ko je uputio lažnu dojavu o bombi kod ambasade Velike Britanije

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ utvrdili su identitet lica koje je u srijedu, 26. septembra, uputilo lažnu dojavu da je u Ambasadi Velike Britanije u BiH postavljena eksplozivna naprava.

Evakuacija sudova u Tuzli zbog dojava o postavljenoj bombi

TUZLA - Nepoznato lice uputilo je prijavu da je u prostorijama Kantonalnog suda u Tuzli postavljena eksplozivna naprava, potvrdio je Srni portprol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Najčitanije