Dojava

Evakuacija sudova u Tuzli zbog dojava o postavljenoj bombi

TUZLA - Nepoznato lice uputilo je prijavu da je u prostorijama Kantonalnog suda u Tuzli postavljena eksplozivna naprava, potvrdio je Srni portprol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Lažna dojava o postavljenim bombama u klubu

ISTOČNO SARAJEVO - Policijska stanica u Istočnom Novom Sarajevu zaprimila je lažnu dojavu da su u klubu "Bakus" u ovom mjestu postavljene dvije eksplozivne naprave.

MUP još traži 15 kg eksploziva u "Bingo city center-u"

TUZLA - Još traje kontradiverzioni pregled garaže u tuzlanskom "Bingo siti centru", nakon dojave da se u automobilu koji je parkiran u podzemnoj garaži ovog objekta nalazi 15 kilograma ekspozivne materije.

Lažna dojava o bombi u Kijevu, otvorene metro stanice

KIJEV - Metro stanice u ukrajinskoj prijestonici ponovo su otvorene nakon dojave o bombi za koju se ispostavilo da je lažna, a koja se desila uoči večerašnjeg finala Lige šampiona u fudbalu između Liverpula i Real Madrida.

Lažna dojava o bombi u Gradskoj upravi

BEOGRAD - Dojava o postavljenoj bombi u zgradi Gradske uprave u centru Beograda bila je lažna, a radnici su se vratili na radna mjesta.

Evakuisana zgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije

MOSKVA - Zaposleni u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova u Moskvi evakuisani su iz zgrade nakon anonimnog poziva o mogućoj eksploziji u zgradi Ministarstva, izjavio je izvor iz moskovske hitne službe.

Ponovo dojava o bombi u školi u Sarajevu

SARAJEVO - Svi učenici i osoblje Srednje škole za saobraćaj i komunikacije u Sarajevu evakuisani su zbog dojave o bombi, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Dojava o bombi prekinula koncert Ace Lukasa u "Džungli"

DOBOJ - Dobojskoj policiji sinoć je prijavljeno da je u prostorijama ugostiteljskog objekta "Džungla" u Doboju postavljena bomba, zbog čega je prekinut koncert pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas.

Dojava o bombi u Kantonalnom sudu u Sarajevu

SARAJEVO - Zgrada Kantonalnog suda u Sarajevu evakuisana je zbog dojave o bombi, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Nove dojave o bombama u dvije sarajevske škole

SARAJEVO - Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo jutros je dojavljeno da su u dvije srednje škole u Sarajevu postavljene eksplozivne naprave, rečeno je u MUP-u.

Najčitanije