Dojava

Dojava o bombi prekinula suđenja u Sudu BiH

SARAJEVO - Suđenja u Sudu BiH prekinuta su i zaposleni su napustili zgradu tog suda u Sarajevu zbog dojave o bombi.

Evakuisana zgrada Jutarnjeg lista zbog prijetnji bombom

ZAGREB - Zgrada u Zagrebu u kojoj je, između ostalog, smještena redakcija Jutarnjeg lista, danas je evakuisana zbog dojave o bombi.

Lažna prijava o eksplozivnoj napravi u Zvorniku

ZVORNIK - Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je u jednom ugostiteljskom objektu u mjestu Čelopek postavljena eksplozivna naprava, a utvrđeno je da je dojava bila lažna, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Evakuisan tržni centar u Zagrebu zbog dojave o bombi

​ZAGREB - Zbog dojave o bombi policija je danas evakuisala šoping centar Importanne u Zagrebu.

Lažna dojava o bombi u avionu u Beogradu

BEOGRAD - Pripadnici MUP-a su, nakon kontradiverzionog pregleda, utvrdili da je bila lazna dojava o postavljenoj bombi, u avionu koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Zbog dojave o bombi sa aerodroma u Beogradu evakuisano 130 putnika

BEOGRAD - Iz aviona njemamačke kompanije Lufthansa na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu evakuisano su jutros 130 putnika i pet članova posade zbog dojave da je u letelici bomba.

Evakuisana četiri suda u Sarajevu zbog dojave o bombi

SARAJEVO - Nepoznati muškarac danas oko 14 sati pozvao je sarajevsku policiju te prijavio da je u objektu suda podmetnuta bomba, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Dojava o bombi u Srednjoj ekonomskoj školi u Sarajevu

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u ranim jutarnjim satima zaprimili su dojavu o bombi u Srednjoj ekonomskoj školi u Sarajevu.

Lažna dojava o bombi u Kantonalnom sudu

SARAJEVO - Kontradiverzionim pregledom utvrđeno je da je dojava o postavljenoj bombi u zgradi Kantonalnog suda u Sarajevu bila lažna, potvrdio je Srni dežurni operativni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Dojava o bombi u Kantonalnom sudu

SARAJEVO - Policiji u Sarajevu dojavljeno je da je u zgradi Kantonalnog suda u tom gradu postavljena bomba i u toku je kontradiverzioni pregled.

Najčitanije