Doktor

Kineski doktor preminuo u bolnici u Zemunu

BEOGRAD - Kineski doktor Čen Bijao preminuo je u bolnici u Zemunu, nakon tri sedmice borbe sa virusom korona.

Grafit sa likom doktora Lazića u Bijeljini

BIJELJINA - Ratni hirurg Miodrag Lazić, koji je u Nišu preminuo od posljedica virusa korona, dobio je grafit u Bijeljini kojim je omladina naselja Bogdanović plac odala počast heroju Republike Srpske.

Poznato vrijeme i mjesto sahrane doktora Lazića

Čuveni srpski hirurg, Miodrag Lazić koji je izgubio bitku sa virusom korona biće sahranjen u subotu na niškom Novom groblju u 14 časova, a opijelo će početi pola sata ranije, javljaju "Večernje novosti".

Dan žalosti u Istočnom Sarajevu povodom smrti doktora Lazića

ISTOČNO SARAJEVO - Na području grada Istočno Sarajevo je dan žalosti povodom smrti doktora Miodraga Lazića, ratnog hirurga koji je spasio živote velikog broja vojnika i civila sa područja tadašnjeg Srpskog Sarajeva i Sarajevsko-romanijske regije, zajednička je odluka predstavnika gradske i opštinskih vlasti u Istočnom Sarajevu.

Preminuo doktor Miodrag Lazić, ratni hirurg VRS

Sindikat ljekara i farmaceuta Srbije objavio je da je preminuo doktor Miodrag Lazić, specijalista hirurgije iz Niša.

Doktorka sa Floride zbog posla izgubila starateljstvo nad ćerkom

MAJAMI - Doktorka heroj sa Floride, koji se svakdonevno bori na prvoj liniji protiv epidemije koronav irusa, izgubila je starateljstvo nad ćerkom starom četri godine.

Direktor zagrebačke bolnice pozitivan na virus korona

ZAGREB - Direktor zagrebačkog Kliničko-bolničkog centra "Sestre Milosrdnice" Mario Zovak pozitivan je na virus korona i nalazi se u izolacijji.

Dvoje zaposlenih u Domu zdravlja Vrazova u Sarajevu zaraženo koronom

SARAJEVO - Dvoje zaposlenih Javne ustanove Dom zdravlja Sarajevo pozitivno je na virus korona.

Zaražena doktorka iz Vrnjačke Banje, cijela služba u samoizolaciji

KRALJEVO - Doktorka, specijalista epidemiologije iz Vrnjačka Banje, koja radi u Zavodu za javno zdravlje u Kraljevu, zaražena je virusom korona, potvrdio je direktor Zavoda u Kraljevu Aleksandar Macan.

Ruski doktor predviđa šta će biti s pandemijom

BEOGRAD - Kinezi su u suzbijanju virusa korona preduzeli mjere bez presedana i organizovali karantin kakav do sada nije viđen u istoriji čovječanstva, izjavio je doktor Aleksandar Semjonov, zamjenik direktora Instituta za epidemiologiju i mikrobiologiju u Sankt Peterburgu.

Najčitanije