Dokumenta

Mediji: Bivša crnogorska vlast nakon poraza spalila povjerljiva dokumenta

PODGORICA - Bivša crnogorska vlast nakon poraza na prošlogodišnjim avgustovskim parlamentarnim izborima spalila je dokumenta s najpovjerljivim informacijama, piše podgorički dnevnik "Vijesti".

Skinuta oznaka tajne sa dokumenata o stanju u toku pandemije u Italiji

RIM - U Italiji je skinuta zabrana objavljivanja, to jest oznaka "državna tajna" sa pet zapisnika sjednica naučno-tehničkog komiteta na čijim preporukama je italijanska vlada donosila odluke na vrhuncu pandemije COVID-19, piše američki "Hafington post".

Pravio lažna dokumenta pa varao građane, prepoznajete li ga?

​BANJALUKA – Policija je u Banjaluci uhapsila R.N. koji se sumnjiči da je počinio više krivičnih djela.

Iz kuće ukraden novac i lična dokumenta

ZVORNIK - Iz kuće u privatnom vlasništvu u naselju Glumina, kod Zvornima, ukradena je određena količina novca i lični dokumenti, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Vijetnam dobio dokumenta četiri osobe iz "kamiona smrti"

HANOJ - Vijetnamska vlada saopštila je danas da je od britanskih vlasti dobila dokumente četvorice ljudi koji su prošle sedmice pronađeni mrtvi u zadnjem dijelu kamiona u Engleskoj, kako bi se utvrdilo da li je neko od njih vijetnamski državljanin.

Opet problemi u Banjaluci: Sistem za dokumenta ponovo zakazao

BANJALUKA - Sistem za izdavanje ličnih dokumenata u šalter-sali MUP-a RS u Banjaluci jutros ponovo nije radio, tvrde čitaoci "Nezavisnih", koji su željeli da izvade dokumenta.

Tramp objavio tajne dokumente o ubistvu Kenedija

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp u četvrtak je, shodno kongresnoj obavezi od 26. novebra 1992. godine, skinuo oznaku tajnosti sa posljednje 31.000 dokumenata o ubistvu jednog od njegovih najpopularnijih prethodnika, Džona Ficdžeralda Kenedija.

Najčitanije