Doljani

Na Doljanima pojačan saobraćaj u oba smjera

BANJALUKA - Saobraćaj na graničnom prelazu Doljani pojačan je u oba smjera, dok je na prelazima Donja Gradina, Izačić, Hum i Deleuša pojačan na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Na Doljanima uhapšen Crnogorac po Interpolovoj potjernici

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su na graničnom prelazu Doljani državljanina Crne Gore H.M. (50) koga potražuje Interpol Varšava zbog falsifikovanja dokumenta.

Gužve na granicama, na Doljanima se čeka dva sata

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Doljani na izlazak iz BiH čeka se od 90 do 120 minuta, a na ulazak od 30 do 60 minuta.

Čekanje na Doljanima sat i po

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Doljani na izlazu iz BiH čeka se oko jedan i po čas, a na Brodu oko 45 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na GP Doljani čekanja oko sat vremena

SARAJEVO - Na graničnom prelazu Doljani na izlazu iz Bosne i Hercegovine čeka se oko 60 minuta, a pojačana je frekvencija vozila na graničnim prelazima Gradiška, na ulazu u zemlju, Orašje i Izačić, na izlazu iz zemlje i Deleuša, u oba smjera.

U Doljanima i Ivanici se čeka oko 45 minuta

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Doljani i Ivanica, na izlazu iz BiH, čeka se oko 45 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U Doljanima se čeka dva i po sata

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Doljani, na izlazu iz BiH u Hrvatsku, čeka se oko dva i po časa.

Na graničnom prelazu Doljani čeka se oko dva sata

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Doljani, na izlazu iz BiH, čeka se oko dva sata, a na ulazu oko 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije