Dom

Reakcija kujice koja prvi put vidi svoj dom oduševila mnoge

Kada je kujica Valentine prije godinu dana kročila u svoj prvi pravi dom, nije znala što činiti i bila je jako nervozna.

Preminula doktorica banjalučkog Doma zdravlja Tanja Josipović

BANJALUKA - Tanja Josipović, doktorica Doma zdravlja Banjaluka, preminula je od posljedica zaraze virusom korona.

Predstavljena najljepša poštanska marka u Domu "Rada Vranješević"

BANJALUKA - Najljepši, a time i pobjednički crtež koji se našao kao motiv poštanske marke pod nazivom " Međunarodni dan dječjih prava", a koji je oslikala štićenica Doma "Rada Vranješević" predstavljena je danas, a već od sutra će se naći na poštanskim markicama Pošta Srpske i tako proputovati svijetom.

Apel za vakcinaciju, da se smanji pritisak na zdravstvo pred zimu

BANJALUKA - Direktor Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović ocijenila je da opada interesovanje za vakcinaciju protiv virusa korona, te apelovala na stanovnike da se vakcinišu, da bi se smanjio eventualni pritisak na zdravstveni sistem u zimskom periodu, kada su moguće i druge respiratorne infekcije.

U Domu zdravlja Banjaluka do sada dato 88.997 vakcina

BANJALUKA - Procenat vakcinisanih u Banjaluci nije zadovoljavajući i do sada su zdravstveni radnici Doma zdravlja dali 88.997 vakcina protiv kovida 19, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Mirisne svijeće, dašak topline i romantike u domu

Jesen je jedno od najljepših godišnjih doba za sve romantičare i poetske duše. Ima nešto posebno u prirodi koja se mijenja i prije ulaska u zimske i hladne dane poprima obličje predivnih boja i mirisa.

Da se parlamentarci ne oznoje, potrošiće 1,2 miliona maraka

SARAJEVO - Služba za zajedničke poslove institucija BiH predložila je Savjetu ministara BiH da donese odluku o zamjeni sistema klimatizacije u zgradi Parlamentarne skupštine BiH, u iznosu od 1,2 miliona maraka, koliko bi trebalo da bude utrošeno u naredne tri godine.

Zaposleni ljubinskog Doma zdravlja štrajkuju zbog neisplaćenih plata

Zbog neisplaćenih plata, šesti dan zaposleni u ljubinjskom Domu zdravlja organizuju jednočasovni štajk upozorenja.

Milion za moderni Dom prirode

TUZLA - Obnova i rekonstrukcija Doma prirode na Ilinčici, iznad Tuzle, počela je proteklih dana, a novi izgled objekta upotpunit će sliku šetališa na kojem se radi rekonstrukcija.

GO FAR Fondacija obradovala i mališane: Stigla pomoć onima koji o njima brinu

Brojke, već na prvi pogled, djeluju zastrašujuće. U Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci trenutno živi 102 djece. U dnevnom centru za djecu u riziku, udruženja "Nova generacija", hrane i oblače njih šezdesetoro. U SOS Dječijim selima BiH brinu o 716 mališana i 272 porodice.

Najčitanije