Dom

Mediji: Panika u Hrvatskoj zbog presude pokliču "Za dom spremni"

​ZAGREB - Informacija da je Visoki prekršajni sud u Zagrebu novčano kaznio makarskog pjevača Marija Rosa izazvala je reakcije i postala je tema dana u hrvatskoj javnosti.

Bolnica Gradiška i Dom zdravlja Prnjavor idu na trezor

BANJALUKA - Na sistem trezorskog poslovanja u RS naredne godine bi trebalo da pređu Bolnica Gradiška i Dom zdravlja Prnjavor, dok su to već učinili Dom zdravlja "Sveti vračevi" u Čelincu i Zavod za stomatologiju Banjaluka.

Jeftini trikovi za preuređenje doma

Ljeti imamo više vremena za posvećivanje svom domu pa je to nerijetko doba u kojem se mnogi odlučuju na preuređenje. Međutim, ukoliko želite svom domu podariti novo ruho, a da pritom na to ne potrošite čitav godišnji odmor i ne ostanete praznih džepova, postoji nekoliko načina na koje to možete vrlo lako postići.

Rebalans budžeta pred delegatima Doma naroda FBiH

SARAJEVO - Sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, na kojoj bi delegati trebalo po hitnom postupku da razmatraju rebalans budžeta FBiH za ovu godinu i prijedlog zakona o njegovom izvršenju počela je u Sarajevu, saopšteno je iz ovog doma.

Velike liste čekanja za staračke domove u Banjaluci

BANJALUKA - Domovi za starija lica u gradu su u proteklih nekoliko godina konstantno puni, a liste čekanja za dom velike, potvrđeno je za "Nezavisne" u JU Gerontološki centar, Domu penzionera i "Caritasu".

Uhapšen osumnjičeni za ušmrkavanje u Domu zdravlja

BEOGRAD - Beogradska policija identifikovala je i privela Đ. G. koji se sumnjiči da je zabiljžen na video-snimku kako ušmrkava narkotike u čekaonici Doma zdravlja "Vračar", prenio je RTS.

Firme iz RS grade studentski dom u Njemačkoj

FRANKFURT - Predstavnici preduzeća "Čekić" iz Gradiške i "Zrnić mont" iz Laktaša potpisali su u Frankfurtu sporazum o saradnji s njemačkom građevinskom firmom "Alpha Projektmanagement" kojim su definisana prava i obaveze u budućem dugogodišnjem partnerstvu, a prvi posao biće realizovan u sklopu izgradnje studentskog doma u Darmštatu.

Usvojili zaključke koji neće promijeniti pravosuđe

SARAJEVO - Većina poslanika Predstavničkog doma BiH, iako su usvojili zaključke u vezi s Visokim sudskim i tužilačkim vijećom (VSTV) BiH, smatra da oni neće promijeniti stanje u pravosuđu.

Požar u Studentskom domu na Palama ugašen, nema povrijeđenih

PALE - Požar koji je danas zahvatio objekat nekadašnjeg studentskog doma na Kalovitim brdima na Palama potpuno je ugašen, rekao je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin.

Poslanici Predstavničkog doma BiH traže ostavku VSTS

SARAJEVO Poslanici Predstavničkog doma BiH su na današnjem nastavku hitne sjednice, koja je prekinuta 14. juna, zatražili da kompletno Visoko sudsko i tužilačko vijeće (VSTV) BiH podnese ostavku i da se pristupi hitnim izmjenama i dopunama zakona o VSTV.

Najčitanije