Dom

Vakcina vratila život u Domu penzionera u normalne tokove

BANJALUKA - Nakon što su svi korisnici Doma penzionera u Banjaluci vakcinisani, osjeti se olakšanje kako za njih, tako i za radno osoblje, jer se život u ovom domu za starija lica polako vraća u normalne tokove.

Delegati Doma naroda BiH o oštrijim carinskim kaznama

SARAJEVO - Neizvjesno je da li će delegati sutra podržati hitnu proceduru za Prijedlog zakona o carinskim prekršajima BiH, koju je u parlamentarnu proceduru uputilo Vijeće ministara BiH.

Budžet institucija BiH 7. jula pred poslanicima

SARAJEVO - Budžet institucija BiH za 2021. godinu biće razmatran u redovnoj proceduri 7. jula na sjednici Predstavničkog doma BiH.

Srednjoškolski dom: Upis počinje 8. jula, mjesta ima za 240 đaka

BANJALUKA- U Srednjoškolski dom će naredne školske godine biti primljeno 240 učenika iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, a upis počinje 8. jula, potvrdio je za "Nezavisne" Siniša Ovuka, v.d. direktora ovog doma.

Odbijen Nešićev prijedlog, on tvrdi da će se smijati 2022.

SARAJEVO - Poslanici Predstavničkog doma BiH nisu podržali Izmjene i dopune Izbornog zakona BiH po hitnom postupku koje je predložio DNS-ovac Nenad Nešić.

Žučna rasprava zbog imenovanja članova Vijeća RAK-a

SARAJEVO - Žučna rasprava i povišeni tonovi danas u Predstavničkom domu BiH bili su zbog imenovanja članova Vijeća Regulatorne agencije za komunikacije (RAK).

Predsjednica RS obradovala djecu u domu "Rada Vranješević"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović obradovala je danas vaskršnjim poklonima štićenike Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Dom naroda FBiH usvojio zakon o stečaju

SARAJEVO - Dom naroda Parlamenta Federacije BiH prihvatio je većinom glasova na današnjoj sjednici Prijedlog zakona o stečaju, kojim se uređuje predstečajni postupak te uvodi finansijsko i operativno restrukturisanje privrednih subjekata.

Radno vrijeme Doma zdravlja Banjaluka tokom praznika

BANJALUKA - Dom zdravlja u Banjaluci danas je objavio radno vrijeme za vrijeme vaskršnjih i prvomajskih praznika, od 30. aprila do 3. maja.

Poslanici se posvađali zbog Deklaracije o govoru mržnje Bakira Izetbegovića

SARAJEVO - U okviru rasprave o dnevnom redu današnje sjednice Predstavničkog doma BiH žučna rasprava se povela o Deklaraciji o osudi govora mržnje lidera SDA Bakira Izetbegolvića, koju je predložio Nenad Nešić, poslanik DNS.

Najčitanije