Dom

Konstituisane stalne komisije Predstavničkog doma BiH

SARAJEVO - Izborom predsjedavajućih, te prvih i drugih zamjenika predsjedavajućih danas su konstituisane stalne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Dom zdravlja Bratunac kupio novo sanitetsko vozilo

BRATUNAC - Novo sanitetsko vozilo stiglo je Domu zdravlja Bratunac koji je obezbijedio 70.000 KM vlastitih sredstava za njegovu kupovinu, rekao je direktor ove ustanove Aleksandar Vasić.

U četvrtak o Tegeltiji, Savjet ministara do Nove godine

SARAJEVO - Predstavnički dom BiH u četvrtak na hitnoj sjednici trebalo bi da potvrdi imenovanje Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, a prema očekivanju predstavnika pobjedničkih političkih partija na oktobarskim izborima prošle godine, do Nove godine bi trebalo da bude kompletiran i cijeli saziv Vijeća ministara.

"Hemofarm" banjalučkom Domu zdravlja donirao portabilni ultrazvuk

​BANJALUKA - Kompanija "Hemofarm" donirala je Domu zdravlja portabilni ultrazvučni aparat, čime se priključila projektu besplatnih preventivnih zdravstvenih pregleda "Za tvoje dobro".

Dom zdravlja Banjaluka dobio nova sanitetska vozila

BANJALUKA - Ambasador Japana u BiH Hidejuki Sakamoto danas je predstavnicima banjalučkog Doma zdravlja uručio ključeve dva nova sanitetska vozila koja su nabavljena zahvaljujući donaciji Vlade Japana i koštala 153.000 KM bez PDV-a.

Zvidić: Dokument koji ide u NATO značiće aktivaciju MAP-a

SARAJEVO - Denis Zvizdić, predsjedavjaući Predstavničkog doma BiH, kazao je danas novinarima da će sjednica ovog doma, na kojoj će biti potvrđen mandatar Vijeća ministara BiH, biti u prvoj sedmici decembra.

Domu zdravlja u Banjaluci dva ambulantna vozila

BANJALUKA - Dom zdravlja U Banjaluci dobiće dva nova ambulantna vozila, a sredstva za nabavku, u iznosu od 153.000 KM, donirala je Vlada Japana.

Zvizdić zakazao u srijedu hitnu sjednicu Predstavničkog doma

SARAJEVO - Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić zakazao je hitnu sjednicu ovog doma za srijedu.

FBiH zaduženjem od 28,3 miliona evra jača bankarski sektor

SARAJEVO - Dom naroda Parlamenta Federacije BiH (FBiH) dao je saglasnost predsjedavajućem ovog doma Tomislavu Martinoviću da potpiše odluku kojom se Federaciji BiH odobrava dio zaduženja za projekat jačanja bankarskog sektora u iznosu od 28.300.000 evra.

Stevandić: Izmjenom Poslovnika žele zadržati tri omiljena ministra SDA iz RS

BANJALUKA - Predsjednik Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić rekao je da se Prijedlogom izmjene Poslovnika ovog doma, koji su potpisali poslanici SDS-a i PDP, želi zakočiti rad parlamentarne komisije za izbor predsjedavajućeg Savjeta ministara i na postojećim funkcijama te institucije zadržati tri "omiljena i poslušna ministra SDA" iz Republike Srpske.

Najčitanije