Dom Rada Vranješević

Biciklistički savez RS poklonio bicikle Domu "Rada Vranješević"

Predstavnici Biciklističkog saveza Republike Srpske posjetili su danas Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" i tom prilikom štićenicima ove ustanove donirali pet dječjih bicikala.

Meridian posjetio Dom "Rada Vranješević" u Banjaluci

Kompanija Meridian posjetila je JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci i tom prilikom donirala sredstva za zaštitu - maske i rukavice.

Dom "Rada Vranješević": Potrebne torte za 10 rođendana

U Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" apelovali su na sve ljude dobre volje da doniraju novac kako bi za 10 štićenika koji slave rođendan u maju obezbijedili torte.

Otvaranje prihvatilišta u Domu "Rada Vranješević" na čekanju

BANJALUKA - Otvaranje prihvatilišta za djecu u skitnji, prema planu transformacije Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja, prolongirano je zbog situacije sa virusom korona, potvrdio je za "Nezavisne" Vladimir Kajkut, v.d. direktora ovog doma.

Domu "Rada Vranješević" novi kombi

Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" bogatiji je za novi kombi za prevoz štićenika, koji je poklon Humanitarne organizacije "Lifeline" iz Čikaga, posredstvom Fondacije princeze Katarine Karađorđević.

Djeca u skitnji dobijaju prihvatilište u Domu "Rada Vranješević"

BANJALUKA - Prihvatilište za djecu u skitnji, prema planu transformacije Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", trebalo bi da bude otvoreno do kraja marta, rekao je za "Nezavisne" Vladimir Kajkut, v.d. direktora ovog doma.

Vrtić "Tratinčica" u Domu "Rada Vranješević" počinje sa radom

BANJALUKA - U sklopu JU Dom "Rada Vranješević" počinje sa radom vrtić "Tratinčica" u koji će moći da se upiše 100 mališana i to 60 vrtićkog i 40 jasličkog uzrasta.

Prihvatilište za djecu u skitnji krajem oktobra u Domu "Rada Vranješević"

BANJLUKA - Prihvatilište za djecu u skitnji, prema planu transformacije banjalučkog Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", trebalo bi da bude otvoreno do kraja oktobra, potvrdio je Vladimir Kajkut, direktor ovog doma.

Vrtić u Domu "Rada Vranješević" otvara vrata za Svetog Nikolu

BANJALUKA - Vrtić u sklopu Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci trebalo bi da bude otvoren do krsne slave Doma, Svetog Nikole, potvrdio je za "Nezavisne" Vladimir Kajkut, direktor Doma, i dodao da će u njemu biti mjesta za 60 mališana.

Dom "Rada Vranješević" o akciji "Klub": Preduzete mjere za zaštitu djece

BANJALUKA - Iz Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci saopšteno je, povodom policijske akcije "Klub", da su rukovodstvo i stručne službe ove ustanove preduzeli sve mjere s ciljem zaštite djece i da su kontinuirano sarađivali sa policijom.

Najčitanije