Dom Rada Vranješević

Prihvatilište za djecu u skitnji krajem oktobra u Domu "Rada Vranješević"

BANJLUKA - Prihvatilište za djecu u skitnji, prema planu transformacije banjalučkog Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", trebalo bi da bude otvoreno do kraja oktobra, potvrdio je Vladimir Kajkut, direktor ovog doma.

Vrtić u Domu "Rada Vranješević" otvara vrata za Svetog Nikolu

BANJALUKA - Vrtić u sklopu Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci trebalo bi da bude otvoren do krsne slave Doma, Svetog Nikole, potvrdio je za "Nezavisne" Vladimir Kajkut, direktor Doma, i dodao da će u njemu biti mjesta za 60 mališana.

Dom "Rada Vranješević" o akciji "Klub": Preduzete mjere za zaštitu djece

BANJALUKA - Iz Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci saopšteno je, povodom policijske akcije "Klub", da su rukovodstvo i stručne službe ove ustanove preduzeli sve mjere s ciljem zaštite djece i da su kontinuirano sarađivali sa policijom.

Transformacija Doma "Rada Vranješević": Savjetovalište do Vaskrsa

U Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" do Vaskrsa će biti otvoreno savjetovalište za porodice koje su u riziku od izdvajanja biološke djece, potvrđeno je "Nezavisnim" u ovoj ustanovi.

Na ljeto vrtić za 60 mališana u Domu "Rada Vranješević"

BANJALUKA - Vrtić u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", u kojem bi bio obezbijeđen boravak 60 mališana, trebalo bi da bude završen najkasnije na ljeto, rekao je Vladimir Kajkut, direktor Doma.

Dom "Rada Vranješević" podnio inicijativu: Stanovi za štićenike koji završe školu

BANJALUKA - Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" podnio je gradu inicijativu za dodjelu na korištenje stanova za potrebe mladih koji napuštaju ovu ustanovu, a nemaju podršku porodice i srodnika, potvrdio je Vladimir Kajkut, direktor ovog doma.

Vrtić u Domu "Rada Vranješević" vrata otvara u junu

BANJALUKA - Vrtić u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", čija adaptacija i rekonstrukcija počinju u martu, trebalo bi da bude otvoren u junu, rekao je Vladimir Kajkut, direktor Doma.

Praznična atmosfera u Domu "Rada Vranješević": Najveća porodica zajedno za Novu godinu

BANJALUKA - Posljednji dani u staroj i prvi u novoj godini predodređeni su za praznike koji se proslavljaju u krugu porodice i najbližih.

Stanari Doma "Rada Vranješević" sami ulaze u neizvjesni svijet odraslih

BANJALUKA - Već mi se javlja nesigurnost šta nakon fakulteta, jer niko vam ne može garantovati posao. Štićenici očekuju puno od Doma, ovdje stvarno urade sve što mogu. Bilo je situacija da Dom nađe posao štićenicima po izlasku, ali neki to ne iskoriste, te iznevjere povjerenje ustanove, kazao je Neven Mišković, dvadesettrogodišnji student fizioterapije i štićenik Doma "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Dom "Rada Vranješević" obilježio dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola

BANJALUKA - Zanimljivom dječjom priredbom štićenici Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u petak su pred mnogim uzvanicima i prijateljima ove ustanove na prigodan način obilježili dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola.

Najčitanije