Dom Rada Vranješević

Dom "Rada Vranješević" o akciji "Klub": Preduzete mjere za zaštitu djece

BANJALUKA - Iz Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci saopšteno je, povodom policijske akcije "Klub", da su rukovodstvo i stručne službe ove ustanove preduzeli sve mjere s ciljem zaštite djece i da su kontinuirano sarađivali sa policijom.

Transformacija Doma "Rada Vranješević": Savjetovalište do Vaskrsa

U Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" do Vaskrsa će biti otvoreno savjetovalište za porodice koje su u riziku od izdvajanja biološke djece, potvrđeno je "Nezavisnim" u ovoj ustanovi.

Na ljeto vrtić za 60 mališana u Domu "Rada Vranješević"

BANJALUKA - Vrtić u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", u kojem bi bio obezbijeđen boravak 60 mališana, trebalo bi da bude završen najkasnije na ljeto, rekao je Vladimir Kajkut, direktor Doma.

Dom "Rada Vranješević" podnio inicijativu: Stanovi za štićenike koji završe školu

BANJALUKA - Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" podnio je gradu inicijativu za dodjelu na korištenje stanova za potrebe mladih koji napuštaju ovu ustanovu, a nemaju podršku porodice i srodnika, potvrdio je Vladimir Kajkut, direktor ovog doma.

Vrtić u Domu "Rada Vranješević" vrata otvara u junu

BANJALUKA - Vrtić u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", čija adaptacija i rekonstrukcija počinju u martu, trebalo bi da bude otvoren u junu, rekao je Vladimir Kajkut, direktor Doma.

Praznična atmosfera u Domu "Rada Vranješević": Najveća porodica zajedno za Novu godinu

BANJALUKA - Posljednji dani u staroj i prvi u novoj godini predodređeni su za praznike koji se proslavljaju u krugu porodice i najbližih.

Stanari Doma "Rada Vranješević" sami ulaze u neizvjesni svijet odraslih

BANJALUKA - Već mi se javlja nesigurnost šta nakon fakulteta, jer niko vam ne može garantovati posao. Štićenici očekuju puno od Doma, ovdje stvarno urade sve što mogu. Bilo je situacija da Dom nađe posao štićenicima po izlasku, ali neki to ne iskoriste, te iznevjere povjerenje ustanove, kazao je Neven Mišković, dvadesettrogodišnji student fizioterapije i štićenik Doma "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Dom "Rada Vranješević" obilježio dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola

BANJALUKA - Zanimljivom dječjom priredbom štićenici Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u petak su pred mnogim uzvanicima i prijateljima ove ustanove na prigodan način obilježili dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola.

Organizacija "Mali svet Kanada" donirala knjige Domu "Rada Vranješević"

BANJALUKA - U cilju približavanja pisane riječi srednjoškolcima, humanitarna organizacija "Mali svet Kanada" iz Toronta u petak je štićenicima Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" uručila paket od 83 knjige.

Špirić: Lokalne zajednice da izmire obaveze prema Domu 'Rada Vranješević'

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić donirao je udžbenike za učenike iz Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", te pozvao lokalne zajednice koje godinu i više dana nisu izmirile svoje obaveze prema ovoj ustanovi da to učine.

Najčitanije