Dom naroda

Rebalans budžeta pred delegatima Doma naroda FBiH

SARAJEVO - Sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, na kojoj bi delegati trebalo po hitnom postupku da razmatraju rebalans budžeta FBiH za ovu godinu i prijedlog zakona o njegovom izvršenju počela je u Sarajevu, saopšteno je iz ovog doma.

Počela sjednica Doma naroda, nema kvoruma

SJEDNICA – Hitna sjednica doma naroda Parlamentarne skupštine upravo je počela.

Izetbegović sazvao hitnu sjednicu Doma naroda

SARAJEVO - Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović sazvao je za danas hitnu sjednicu Doma naroda.

Popunjen Klub delegata iz reda srpskog naroda

SARAJEVO,- Dom naroda Parlamenta Federacije BiH verifikovao je danas mandate trojici delegata, čime je u potpunosti popunjen Klub delegata iz reda srpskog naroda u tom domu.

Koordinacija Srba Mostar: Delegati u FBiH da podrže predstavnike koje su birali Srbi

MOSTAR - Koordinacija Srba Mostar pozvala je danas delegate u Klubu Srba u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH (FBiH) da za rukovodstvo tog Doma podrže predstavnike Srba koji su izabrani od srpskog naroda, odnosno predstavnike Srpske liste.

Gordana Živković izabrana za sekretara Doma naroda

SARAJEVO - Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH počeo je danas sjednicu na kojoj je Gordana Živković imenovana za sekretara ovog Doma.

Sjednica Doma naroda zakazana za srijedu, 13. mart

SARAJEVO - Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH zakazana je za srijedu, 13. mart, najavljeno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

Kompletiran Klub Srba u Domu naroda FBiH

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH na današnjoj sjednici donijela je odluku o popuni tri mandata iz reda srpskog naroda u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH (FBiH), čime je kompletiran Klub Srba.

Ko je poklanjao cvijeće u Domu naroda BiH?

SARAJEVO - Dragan Čović, prvi zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda BiH i lider HDZ BiH danas je na početku konstituirajuće sjednice poklonio cvijeće kolegicama u Domu naroda BiH.

Izetbegović izabran za predsjedavajućeg Doma naroda BiH, Čović i Špirić zamjenici

SARAJEVO - Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, izabran je za predsjedavajućeg Doma naroda BiH na konstitutivnoj sjednici koja se održava danas u Sarajevu.

Najčitanije