Dom zdravlja

Radno vrijeme Doma zdravlja Banjaluka tokom praznika

BANJALUKA - Dom zdravlja u Banjaluci danas je objavio radno vrijeme za vrijeme vaskršnjih i prvomajskih praznika, od 30. aprila do 3. maja.

Predloženo smanjenje spratnosti ili izgradnja novog objekta Doma zdravlja

BIHAĆ - Okončano je ispitivanje stepena oštećenja zgrade Doma zdravlja u Bihaću, a predstavnici firmi koje su obavile ove aktivnosti ponudili su na vanrednoj sjednici Gradskog vijeća Bihaća u protekli petak gradskim vlastima dvije opcije...

Novo radno vrijeme ambulanti za respiratorne infekcije u Docu

BANJALUKA - Ambulante za respiratorne infekcije u banjalučkom naselju Dolac od danas rade svakim radnim danom od 8.00 do 12.00 časova, saopšteno je iz Doma zdravlja Banjaluka.

Dom zdravlja Banjaluka: Vakcinacija starijih od 65 godina po planu

BANJALUKA - Vakcinacija protiv kovida-19 za stanovništvo starije od 65 godina odvija se po ustaljenom planu i rasporedu svaki radni dan u hali "Banjalučkog velesajma", saopšteno je iz JZU Dom zdravlja Banjaluka.

Sudbina zgrade Doma zdravlja u Bihaću biće poznata sredinom aprila

BIHAĆ - Odabrane firme započele su ovih dana ispitivanje stepena oštećenja zgrade Doma zdravlja u Bihaću, koja je stradala u zemljotresu koji je krajem prošle godine pogodio susjednu Hrvatsku, a do polovine aprila znaće se dalja sudbina ovog objekta.

Dom zdravlja Bileća pritišće i nestašica medicinskog materijala

BILEĆA - Pored pogoršane epidemiološke situacije i sve većeg broja zaraženih, u Domu zdravlja "Sveti Luka" u Bileći pojavio se i problem nedostatka medicinskog materijala.

Reorganizacija u Domu zdravlja Banjaluka, otvaraju nove ARI ambulante

BANJALUKA - Od 1. aprila u Banjaluci će biti otvorene dvije nove ARI ambulante u naselju Dolac, u objektu pored kovid ambulanti.

Šukalo za "Nezavisne": Ne treba da imamo dilemu da li da se vakcinišemo

Nakon više od godinu dana od početka pandemije skoro da ne postoji porodica u kojoj neko već nije imao infekciju kovidom-19, sada imamo i povećan broj oboljelih, a javljaju se i novi sojevi ovog virusa. Mislim da su to i više nego dobri argumenti da ne treba da imamo dilemu kada je vakcina u pitanju, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" doktor porodične medicine Mladen Šukalo, član tima za vakcinaciju u Domu zdravlja Banjaluka, te dodao da je potrebno da građani vjeruju u nauku.

Dom zdravlja Banjaluka: Ako se situacija ne smiri prelazimo na novi režim

BANJALUKA - U Domu zdravlja Banjaluka su za "Nezavisne" potvrdili da razmatraju prelazak na novi režim rada, ako se epidemiološka situacija uskoro ne smiri.

Putem "E-čekaonice" za sedam mjeseci javilo se 1.318 pacijenata

BANJALUKA - Na pregled kod ljekara u Dom zdravlja Banjaluka putem mobilne aplikacije "E-čekaonica" od jula prošle godine do danas se prijavilo 1.318 pacijenata.

Najčitanije