Dom zdravlja

Vlada KS napravila prvi korak za smjenu direktora Doma zdravlja KS

SARAJEVO - Vlada Kantona Sarajevo je na varednoj sjednici koja je održana jutros razriješila Upravni odbor JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, a zatim imenovala nove članove koji će imati funkciju vršioca dužnosti.

Kontakti zaraženih radnica "Beme" u kućnoj izolaciji

BANJALUKA, LAKTAŠI - Dvije radnice Tvornice obuće "Bema" u Banjaluci kod kojih je potvrđena infekcija kovidom-19 su mlađe životne dobi i one su zbrinute, dok se osobe s kojima su one bile u kontaktu nalaze u kućnoj izolaciji.

Dvoje zaposlenih u Domu zdravlja Vrazova u Sarajevu zaraženo koronom

SARAJEVO - Dvoje zaposlenih Javne ustanove Dom zdravlja Sarajevo pozitivno je na virus korona.

Služba porodične medicine i pedijatrija u Banjaluci rade do 19 časova

BANJALUKA - Direktor Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović rekla je da će služba porodične medicine i služba pedijatrije u popodnevnoj smjeni raditi do 19 časova jer je u Srpskoj od 20 časova do pet ujutru na snazi policijski čas.

Uručena zaštitna oprema, donacija ZTC "Banja Vrućica"

TESLIĆ - Dom zdravlja "Sveti Sava" u Tesliću danas je dobio određenu količinu zaštitne opreme od Uprave Zdravstveno-turističkog centra (ZTC) "Banja Vrućica".

Preporuke iz Doma zdravlja: Stariji najbolje da ostanu kod kuća

BANJALUKA - U Domu zdravlja Banjaluka su rekli da su preporuke za osobe u starijoj životnoj dobi zbog virusa korona da se pridržavaju smjernica epidemioloških službi i da ostanu kod svojih kuća.

Dom zdravlja Banjaluka otvorio tri nove telefonske linije

Dom zdravlja Banjaluka otvorio je tri nove telefonske linije za javljanje osoba koje su putovale u zemlje u kojima je zabilježena pojava virusa korona ili su im u vezi s tim potrebne bilo kakve informacije.

Drvarski Dom zdravlja treba hitnu pomoć

DRVAR - Dom zdravlja u Drvaru radi u izuzetno teškim uslovima i vapi za ulaganjima kojih nije bilo od završetka rata.

U Novom Gradu 328 pacijenata oboljelih od raka

NOVI GRAD - U Domu zdravlja u Novom Gradu registrovano je 328 pacijenata oboljelih od raka, i to 241 sa dijagnozom zloćudnog i 87 sa dijagnozom dobroćudnog.

UKC RS donirao lijekove i medicinski materijal Domu zdravlja u Drvaru

DRVAR - Domu zdravlja u Drvaru danas su uručeni lijekovi i medicinski materijal koje je donirao Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske.

Najčitanije