Dom zdravlja

Dom zdravlja Banjaluka: Vakcinacija starijih od 65 godina po planu

BANJALUKA - Vakcinacija protiv kovida-19 za stanovništvo starije od 65 godina odvija se po ustaljenom planu i rasporedu svaki radni dan u hali "Banjalučkog velesajma", saopšteno je iz JZU Dom zdravlja Banjaluka.

Sudbina zgrade Doma zdravlja u Bihaću biće poznata sredinom aprila

BIHAĆ - Odabrane firme započele su ovih dana ispitivanje stepena oštećenja zgrade Doma zdravlja u Bihaću, koja je stradala u zemljotresu koji je krajem prošle godine pogodio susjednu Hrvatsku, a do polovine aprila znaće se dalja sudbina ovog objekta.

Dom zdravlja Bileća pritišće i nestašica medicinskog materijala

BILEĆA - Pored pogoršane epidemiološke situacije i sve većeg broja zaraženih, u Domu zdravlja "Sveti Luka" u Bileći pojavio se i problem nedostatka medicinskog materijala.

Reorganizacija u Domu zdravlja Banjaluka, otvaraju nove ARI ambulante

BANJALUKA - Od 1. aprila u Banjaluci će biti otvorene dvije nove ARI ambulante u naselju Dolac, u objektu pored kovid ambulanti.

Šukalo za "Nezavisne": Ne treba da imamo dilemu da li da se vakcinišemo

Nakon više od godinu dana od početka pandemije skoro da ne postoji porodica u kojoj neko već nije imao infekciju kovidom-19, sada imamo i povećan broj oboljelih, a javljaju se i novi sojevi ovog virusa. Mislim da su to i više nego dobri argumenti da ne treba da imamo dilemu kada je vakcina u pitanju, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" doktor porodične medicine Mladen Šukalo, član tima za vakcinaciju u Domu zdravlja Banjaluka, te dodao da je potrebno da građani vjeruju u nauku.

Dom zdravlja Banjaluka: Ako se situacija ne smiri prelazimo na novi režim

BANJALUKA - U Domu zdravlja Banjaluka su za "Nezavisne" potvrdili da razmatraju prelazak na novi režim rada, ako se epidemiološka situacija uskoro ne smiri.

Putem "E-čekaonice" za sedam mjeseci javilo se 1.318 pacijenata

BANJALUKA - Na pregled kod ljekara u Dom zdravlja Banjaluka putem mobilne aplikacije "E-čekaonica" od jula prošle godine do danas se prijavilo 1.318 pacijenata.

Borba sa virusom i velikim troškovima u dobojskom Domu zdravlja

DOBOJ - Dok čekaju da u njihovu zdravstvenu ustanovu stignu prve vakcine, zaposleni u Domu zdravlja Doboj sumiraju rezultate rada tokom gotovo jednogodišnje borbe sa virusom korona i ističu da je bilo mnogo izazova.

Šeranić uručio odlikovanja za 30 domova zdravlja

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić danas je uručio odlikovanja medalja zasluga za narod direktorima 30 domova zdravlja od ukupno 55 odlikovanih u Republici Srpskoj koje je, povodom 9. januara - Dana Republike, dodijelila predsjednik Srpske Željka Cvijanović.

Za sanaciju Doma zdravlja Bihać iz federalne kase stiže tri miliona

BIHAĆ - Za potrebe sanacije i rekonstrukcije zgrade Doma zdravlja u Bihaću, koja je teško oštećena od posljedica katastrofalnog zemljotresa koji je nedavno pogodio Hrvatsku, iz budžeta Federacije BiH biće izdvojena tri miliona maraka.

Najčitanije