Dom zdravlja

Završen projekat Doma zdravlja Lopare vrijedan 400.000 KM

LOPARE - U okviru Doma zdravlja Lopare završena je izgradnja objekta, površine 240 metara kvadratnih, u šta je uloženo 400.000 KM vlastitih sredstava ove zdravstene ustanove, rekao je Srni direktor Doma zdravlja Želimir Nešković.

Bolnica Gradiška i Dom zdravlja Prnjavor idu na trezor

BANJALUKA - Na sistem trezorskog poslovanja u RS naredne godine bi trebalo da pređu Bolnica Gradiška i Dom zdravlja Prnjavor, dok su to već učinili Dom zdravlja "Sveti vračevi" u Čelincu i Zavod za stomatologiju Banjaluka.

Uhapšen osumnjičeni za ušmrkavanje u Domu zdravlja

BEOGRAD - Beogradska policija identifikovala je i privela Đ. G. koji se sumnjiči da je zabiljžen na video-snimku kako ušmrkava narkotike u čekaonici Doma zdravlja "Vračar", prenio je RTS.

Krpelji već grizu!

BANJALUKA - U Dom zdravlja Banjaluka do sada se već javilo oko deset pacijenata sa ujedom krpelja, pa doktori upozoravaju građane da budu oprezni tokom boravka u prirodi i da se zaštite na adekvatne načine.

Za uređenje kruga doma zdravlja 80.000 KM

KOTOR VAROŠ - Opština Kotor Varoš i Dom zdravlja "Sveti Pantelejmon" izdvojili su 80.000 KM za asfaltiranje parkinga i prostora oko garaža, te postavljanje rasvjete u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Tuča u Domu zdravlja u Milićima

MILIĆI - Radivoje T. (58) i Milenko N. (59), koji su se u četvrtak slučajno zatekli u prostorijama Doma zdravlja Milići, najprije su se verbalno, a zatim i fizički sukobili.

Jednomjesečni pritvor direktorici Doma zdravlja u Bihaću

BIHAĆ - Općinski sud u Bihaću odredio je jednomjesečni pritvor za Anelu Softić-Kasumović, direktoricu Doma zdravlja u tom gradu, koja je u protekli petak uhapšena po nalogu Tužilaštva USK. .

Pretresi u Domu zdravlja u Bihaću, privedena i direktorica?

BIHAĆ - Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) po nalogu Tužilaštva Unsko-sanskog kantona od jutros pretresaju prostorije Doma zdravlja Bihać.

Tri doma zdravlja u RS dobila negativno mišljenje revizora

​BANJALUKA - Prema objavljenim revizorskim izvještajima Glavne službe za reviziju RS, od četiri revidirana, negativno mišljenje o finansijskim izvještajima za prošlu godinu dobila su tri doma zdravlja u RS.

Hemofarm uručio novu oprema Domu zdravlja Kneževo

​KNEŽEVO – U okviru projekta pomoći domovima zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH, direktorica banjalučkog Hemofarma Biljana Marković uručila je medicinsku opremu Domu zdravlja u Kneževu, donaciju Fondacije Hemofarm.

Najčitanije