Dom zdravlja

Pripadnik Žandarmerije napao osoblje doma zdravlja

KRALJEVO - Pripadnici Policijske uprave u Kraljevu izašli su na mjesto događaja odmah po prijavi da jedan muškarac u Hitnoj službi Doma zdravlja fizički nasrće na osoblje.

Dom zdravlja Bratunac kupio novo sanitetsko vozilo

BRATUNAC - Novo sanitetsko vozilo stiglo je Domu zdravlja Bratunac koji je obezbijedio 70.000 KM vlastitih sredstava za njegovu kupovinu, rekao je direktor ove ustanove Aleksandar Vasić.

"Hemofarm" banjalučkom Domu zdravlja donirao portabilni ultrazvuk

​BANJALUKA - Kompanija "Hemofarm" donirala je Domu zdravlja portabilni ultrazvučni aparat, čime se priključila projektu besplatnih preventivnih zdravstvenih pregleda "Za tvoje dobro".

Dom zdravlja Banjaluka dobio nova sanitetska vozila

BANJALUKA - Ambasador Japana u BiH Hidejuki Sakamoto danas je predstavnicima banjalučkog Doma zdravlja uručio ključeve dva nova sanitetska vozila koja su nabavljena zahvaljujući donaciji Vlade Japana i koštala 153.000 KM bez PDV-a.

Domu zdravlja u Banjaluci dva ambulantna vozila

BANJALUKA - Dom zdravlja U Banjaluci dobiće dva nova ambulantna vozila, a sredstva za nabavku, u iznosu od 153.000 KM, donirala je Vlada Japana.

Bivši direktor Doma zdravlja u Doboju osumnjičen za zloupotrebu

DOBOJ - Policija je podnijela prijavu Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv Aleksandra K. (45) iz Doboja, bivšeg direktora Doma zdravlja u ovom gradu, zbog sumnje da je zloupotrijebio položaj i radniku ove ustanove odobrio 4.700 KM sredstava za školovanje bez znanja Upravnog odbora, potvrđeno je "Nezavisnim".

Optuženi bivša direktorica i radnici Dom zdravlja Bihać

BIHAĆ - Opštinski sud u Bihaću potvrdio je optužnicu protiv Anele Softić-Kasumović (40), bivše direktorice Doma zdravlja Bihać, Nermane Lipovače (36) i Adnana Lipovače (40) iz Bihaća zbog primanja mita i nezakonitog zapošljavanja 31 osobe u toj ustanovi.

Smijenjeni direktori vrtića i Doma zdravlja, radnici protestovali

PRIJEDOR - Odbornici Skupštine grada Prijedora smijenili su danas direktore Doma zdravlja i Dječijeg vrtića "Radost" i na te funkcije imenovali vršioce dužnosti.

Bolja zdravstvena zaštita migranata na lokalitetu Vučjak

BIHAĆ - Svi migranti koji trenutno borave u prihvatnom centru na lokalitetu Vučjak, desetak kilometara od Bihaća, od danas će biti podvrgnuti zdravstvenim pregledima, koji će se obavljati u porodičnoj ambulanti u obližnjem selu Zavalje.

Traže da se vrati novac od ljekarskih uvjerenja

TUZLA - Udruženje "Zemlja djece" Tuzla juče je pokrenulo online peticiju pod nazivom "Vratimo duplo naplaćena sredstva i preusmjerimo za roditeljsku kuću za djecu oboljelu od raka". Građani će peticiju moći potpisati i na nekoliko štandova u Tuzli.

Najčitanije