Dom zdravlja

Otvoren novi blok Doma zdravlja u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu danas je svečano otvoren novosagrađeni moderni zdravstveni blok Doma zdravlja "Sveti Pantelejmon" za šta je 1,5 miliona KM obezbijedila Fondacija "Hajdar Alijev" iz Azerbejdžana.

Cvijanović i Sakan: Za rekonstrukciju Doma zdravlja u Kotor Varošu 250.000 KM

KOTOR VAROŠ - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je danas sa rukovodstvom opštine Kotor Varoš dogovoreno da će Vlada Srpske sa 250.000 KM podržati rekonstrukciju Doma zdravlja u toj opštini.

Kolači napunili Domove zdravlja

SARAJEVO - Domovi zdravlja KS posljednjih dana imali su pune ruke posla. U ambulanti „Vrazova“, su kazali da su imali i brojne intervencije za dane Kurban-bajrama.

Domovi zdravlja puni zbog ujeda stršljenova

BANJALUKA, BIJELJINA - U domovima zdravlja u RS u posljednjih mjesec dana povećan je broj pacijenata koji se javljaju zbog ujeda insekata, pogotovo stršljenova.

Bogdanić najavio podršku novom rukovodstvu Doma zdravlja u Tesliću

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je danas da će resorno ministarstvo nastaviti da pomaže Dom zdravlja "Sveti Sava" u Tesliću, te je dao podršku novom rukovodstvu ove zdravstvene ustanove.

Vlada će obezbijediti pola miliona KM za dom zdravlja u Vlasenici

VLASENICA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Vlasenici da će Vlada Srpske preuzeti obavezu da obezbijedi 500.000 KM kako bi se riješili najurgentniji problemi Doma zdravlja u tom mjestu.

Zmija izazvala paniku na Pedijatriji banjalučkog Doma zdravlja

BANJALUKA - Među pacijentima i radnicima banjalučkog Doma zdravlja (Poliklinika) zavladala je panika kada je tokom vikenda zmija dogmizala u dio gdje se nalazi Pedijatrija u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Smanjen milionski dug Doma zdravlja Trebinje

TREBINJE - Stanje u trebinjskom Domu zdravlja je dobro, u značajnoj mjeri je smanjen višemilionski dug, dok je jedan od problema Bolnice što ima veoma nepovoljan ugovor sa Fondom zdravstva Republike Srpske, rekao je gradonačelnik Trebinja Luka Petrović.

Povećan broj pacijenata u banjalučkim ambulantama

BANJALUKA - U ambulantama porodične medicine u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Banjaluka povećan je broj pacijenata, a najčešće je riječ o oboljelim od respiratornih infekcija.

Borbu s visokim pritiskom vodi 14.000 Dobojlija

DOBOJ - Recept za lijek je često jedino što Dobojlije koje pate od visokog pritiska žele kada dođu kod ljekara u ordinaciju, pa malo ko od njih odlazi na savjetovanja koja im se nude u centrima za hipertenziju, prevenciju infarkta i šloga, kojih u ovom gradu ima tri, u javnim i privatnim ambulantama.

Najčitanije