Dom zdravlja

Preminula doktorica banjalučkog Doma zdravlja Tanja Josipović

BANJALUKA - Tanja Josipović, doktorica Doma zdravlja Banjaluka, preminula je od posljedica zaraze virusom korona.

Apel za vakcinaciju, da se smanji pritisak na zdravstvo pred zimu

BANJALUKA - Direktor Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović ocijenila je da opada interesovanje za vakcinaciju protiv virusa korona, te apelovala na stanovnike da se vakcinišu, da bi se smanjio eventualni pritisak na zdravstveni sistem u zimskom periodu, kada su moguće i druge respiratorne infekcije.

U Domu zdravlja Banjaluka do sada dato 88.997 vakcina

BANJALUKA - Procenat vakcinisanih u Banjaluci nije zadovoljavajući i do sada su zdravstveni radnici Doma zdravlja dali 88.997 vakcina protiv kovida 19, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Zaposleni ljubinskog Doma zdravlja štrajkuju zbog neisplaćenih plata

Zbog neisplaćenih plata, šesti dan zaposleni u ljubinjskom Domu zdravlja organizuju jednočasovni štajk upozorenja.

U Milićima u četvrtak počinje vakcinacija trećom dozom

MILIĆI - U milićkom Domu zdravlja "Sveti Nikola" u četvrtak, 28. oktobra, počeće imunizacija građana trećom dozom vakcine sputnjik V protiv virusa korona, izjavila je Srni sanitarno-ekološki tehničar Higijensko-epidemiološke službe (HES) Ljiljana Živković.

Birokratija usporava izgradnju Doma zdravlja u Bihaću

BIHAĆ - Zbog komplikovanih administrativnih i tenderskih procedura izgradnja novog objekta Doma zdravlja u Bihaću mogla bi započeti tek na jesen iduće godine.

Dom zdravlja u Doboju osvijetljen roze bojom

DOBOJ - Objekat Doma zdravlja u Doboju večeras je osvijetljen roze bojom, s ciljem promocije Međunarodnog mjeseca borbe protiv karcinoma dojke.

Novo vozilo za hemodijalizne pacijente

SANSKI MOST- Za potrebe prevoza hemodijaliznih pacijenata, Dom zdravlja u Sanskom Mostu nabavio je novo vozilo koje će u narednom periodu značajno poboljšati kvalitet ove vrste usluga.

Domu zdravlja u Milićima isporučen ultrazvučni aparat

MILIĆI - Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas je isporučen novi ultrazvučni aparat, čija je vrijednost 40.000 KM, nabavljen u okviru Programa pomoći borbe protiv virusa korona koji realizuju EU i UNDP.

Prnjavorčanin dobio potvrdu da je prebolovao kovid, izvinjenje i svoj novac

BANJALUKA, PRNJAVOR - Potvrdu o prebolovanom virusu korona u Domu zdravlja Prnjavor sam platio 10 KM, a kada sam tražio da slikam fiskalni račun, vratili su mi novac i uzeli potvrdu nazad.

Najčitanije