Dom zdravlja

Krpelji već grizu!

BANJALUKA - U Dom zdravlja Banjaluka do sada se već javilo oko deset pacijenata sa ujedom krpelja, pa doktori upozoravaju građane da budu oprezni tokom boravka u prirodi i da se zaštite na adekvatne načine.

Za uređenje kruga doma zdravlja 80.000 KM

KOTOR VAROŠ - Opština Kotor Varoš i Dom zdravlja "Sveti Pantelejmon" izdvojili su 80.000 KM za asfaltiranje parkinga i prostora oko garaža, te postavljanje rasvjete u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Tuča u Domu zdravlja u Milićima

MILIĆI - Radivoje T. (58) i Milenko N. (59), koji su se u četvrtak slučajno zatekli u prostorijama Doma zdravlja Milići, najprije su se verbalno, a zatim i fizički sukobili.

Jednomjesečni pritvor direktorici Doma zdravlja u Bihaću

BIHAĆ - Općinski sud u Bihaću odredio je jednomjesečni pritvor za Anelu Softić-Kasumović, direktoricu Doma zdravlja u tom gradu, koja je u protekli petak uhapšena po nalogu Tužilaštva USK. .

Pretresi u Domu zdravlja u Bihaću, privedena i direktorica?

BIHAĆ - Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) po nalogu Tužilaštva Unsko-sanskog kantona od jutros pretresaju prostorije Doma zdravlja Bihać.

Tri doma zdravlja u RS dobila negativno mišljenje revizora

​BANJALUKA - Prema objavljenim revizorskim izvještajima Glavne službe za reviziju RS, od četiri revidirana, negativno mišljenje o finansijskim izvještajima za prošlu godinu dobila su tri doma zdravlja u RS.

Hemofarm uručio novu oprema Domu zdravlja Kneževo

​KNEŽEVO – U okviru projekta pomoći domovima zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH, direktorica banjalučkog Hemofarma Biljana Marković uručila je medicinsku opremu Domu zdravlja u Kneževu, donaciju Fondacije Hemofarm.

Iz prijedorskog Doma zdravlja povučen penicilin

PRIJEDOR - U prijedorskom Domu zdravlja povučene su posljednje zalihe penicilina, koji se zbog gustoće pokazao loše prilikom upotrebe. Iako ovog antibiotika trenutno nema, u zdravstvenim ustanovama očekuju novu isporuku ispravnog lijeka. Apotekari i ljekari tvrde - panike nema, jer alternativa ovom lijeku je široka paleta antibiotika.

Novi ultrazvučni aparati za Dom zdravlja Trebinje

TREBINJE - U ginekološkoj ambulanti Doma zdravlja Trebinje od danas je ženama na raspolaganju moderni četiri de ultrazvučni aparat, za koji je iz gradskog budžeta izdvojeno 52.000 KM.

Otvoren novoizgrađeni dio Doma zdravlja Istočno Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Novoizgrađeni dio Doma zdravlja Istočno Sarajevo, u koji je uloženo oko milion KM, danas je svečano otvoren, a u toku je nabavka opreme za službe, prije svega, za Hitnu pomoć, izjavila je vršilac dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Tijana Gavrić Mičić.

Najčitanije